Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@domi_nika13 a tak ďalšia z okresu, nooo mali by sme dať kávičku 😉
@domi_nika13 nahovaral ma k nemu..ale idem do bojnic..ved to mam na skok.. chodim aj na predporodnu pripravu do bojnic k p.novakovej, ty nie?
@denca2d idem tiež do Bojníc, na predpôrodnú som chodila 5r. dozadu keď to ešte bolo v nemocnici, kedže tam som to mala pár krokov z práce a aj teraz ma poznajú doktori z jedálne 😀 a Nováková je kamoška kolegynky, tak som bola pôrodnicu len s ňou okuknúť, že čo sa pomenilo...som zistia že nič, len sa to nové za tých 5r. opotrebovalo a stiahlo mi riťku poriadne zo strachu, keď už som tam bola, že ááááá ešte raz to musím dať....
@domi_nika13 no mnam🙂
@domi_nika13 mne chutí asi všetko 😀 nooo horúce maliny...ak máš typ kde robia dobré nenechám sa prehovárať 😀
@denca2d @domi_nika13 baby koľko máte rokov? predpokladám že vy dve sta také žabky mladé a ja pri vás stará ropucha 😀 38r. ešte aj termíny ako máte pri sebe 🙂

@skarabubu nie bola som v piatok minuly tyzden a idem az v stredu ak dovtedy nist a možno ze má este necha doma ak sa nic nepohlo.