icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
29. feb 2016

Baby dnes sa tu rodi ako na pase, dalsia isla 😀

skarabubu
29. feb 2016

@mata0312 Budou mít pekný dátum narodenia.

mata0312
autor
29. feb 2016

@skarabubu 😀 vecne mlade deti

stanka2612
29. feb 2016

@gabuchah to verim a este tusim aj bez auta vsak? Neviem,preco ti to nemoze dat na jeden den aby ta neprehanali...

stanka2612
29. feb 2016

@skarabubu @gabuchah

Tiez mi je to divne,s tym tlakom a v termine si ta tam Gabi mali nechat

mata0312
autor
29. feb 2016

Takze je nas tu 17 dnes a vcera prepustali uz 😀

stanka2612
29. feb 2016

@mata0312 tak tam maju asi vsetci veselo,sa tym detom ten 29 februar paci 😀

lenadka
29. feb 2016

@mata0312 myslela som si , že pri tom vysokom tlaku sa porodí a tlak sa unormálni, ale teda čítam že nie, vd ho máš horší ako si mávala...to dokedy takto po pôrode ešte býva?

gabuchah
29. feb 2016

@stanka2612 hej, bez auta... No predtým som vladala teraz už sa len tak tak... Na pásy chodím do nemocnice, doktora mám v meste
No uvidím čo ten tlak. Teraz klesol na 130, uvidím aká bude noc

skarabubu
29. feb 2016

@gabuchah Prajem ti ať je kludná.A nebo ať porodíš a máš to za sebou.

gabuchah
29. feb 2016

@skarabubu ďakujem 🙂 si zlatá 🙂
Už nech je to ako chce a kedy chce, len nech to predtým nebolí, až počas 🙂

mnamkacik
29. feb 2016

@mata0312 začali sme bojovať spolu, tak to spolu dotiahneme, ,,, (v dobrom aj zlom) 😀či ako sa to hovorí

stanka2612
29. feb 2016

@gabuchah ja ti uz fakt prajem rodit,ved uz sa trapis par dni...

skarabubu
29. feb 2016

@gabuchah To si asi prajeme všetky.

skarabubu
29. feb 2016

@gabuchah Ale ty už čakáš tretie to musí jít už samo,aspoň tak se hovori,nie?

lenadka
29. feb 2016

@skarabubu kiež by to tak bolo, že @gabuchah ? 🙂

gabuchah
29. feb 2016

@stanka2612 ďakujem 😚 si poklad...Michal má zajtra dennú, nervózny je chúďa viac ako ja už 😳😀
Normálnej keď ho vidím mám chuť ho aj pôrodu ušetriť
Nejako to už všetky dobojujeme 🙂

skarabubu
29. feb 2016

@gabuchah Ti chlapy to prežívaju asi horšie než my bych povedala.Aj moj je už nervozný a to mám ještě máme 12dní.

gabuchah
29. feb 2016

@skarabubu no... Koľko žien, toľko príbehov.. Niekedy je prvý najľahší, niekedy tretí...
Ja mala toto tehu najťažšie

@lenadka no veru 🙂 povedacky 🙂

lenadka
29. feb 2016

Baby všetky už postieľky zložené? Lebo ja nemám a ani sa nechystám 😀 akože vôbec, nech ju zloží manžel keď budem v pôdnici 😀 no možno to ešte prehodnotím....akurát matrace mám opraté...

mata0312
autor
29. feb 2016

@lenadka aj pri malom som isla z.nrmocky so zlym tlakom a ze mam.ist k.internistovi a pdobne ..nidky som nesla a zmerala asi po mesiaci a bol.uz ok 😉

lenadka
29. feb 2016

@gabuchah ja asi mamu beriem k pôrodu, ale uvažujem silno, lebo manžel ma nechal tak, len podal čo bolo treba a bol tam ale neotravoval a bojím či mama nebude premotivovaná a nezdrbe tam všetok personál kým porodím a mňa bude otravovať, že ako mi je, že sa s ňou ešte povadím 5x kým porodím...tak neviem či fakt radšej chlapa nevziať, ale ten k pôrodu-tlačeniu nepôjde to sa bojí, len na čakačke bol somnou a potom už keď bola malá vonku a ma šili prišiel...a potom s ňou na ošetrenie a doniesol mi ju oblečenú v perinke...

skarabubu
29. feb 2016

@gabuchah Možná to preto že to bude dievčatko.Kamošky co mali prvé dievčatka rodily hororově a pak chlapcov tak rodily jak nic.Mě dcerka trápila 15h.

gabuchah
29. feb 2016

@lenadka no ja by som asi radšej chlapa 🙂 presne z tých dôvodov ako píšeš... A ja ako matka keby so pri pôrode dcéry.. Juuj.. 🙂 chlapi predsa len inak uvažujú 🙂

lenadka
29. feb 2016

@skarabubu ty ešte stále nevieš čo čakáš? to už je normálne rarita dnes 🙂

gabuchah
29. feb 2016

@skarabubu ja osobne nemyslím, že pohlavie nejako mení priebeh pôrodu 🙂 ja mala prvý pôrod ťažký a s chlapcom... 🙂 záleží asi od viacerých faktorov 🙂

skarabubu
29. feb 2016

@lenadka no neviem aj já to nechápem,raz povedal dievča a potom že to vypadá na chlapca a pak že on nevie bo je to otočené ritkou.A na 3D som nebola,protože som robila v obchodě a robily sme od rána do večera,takže som bola rada,že chodím aspoń na poradně a to som si od veduce vyžrala.

lenadka
29. feb 2016

@gabuchah no len on bol tak znudený, že mi to až liezlo na nervy, že ako s ito dovoľuje??? ja tu v bolestiach a on si zýva??? 😠 ale ja zas bolesť prežívam v sebe, zavrela som oči, dýchala-predýchavala, bola tichučko...čo som si pokričala tak po klistíre na WC a v sprche a na sále trolinku pri tlačení-skôr výdych so zvukom by som to nazvala, ako keď kulturista dvíha činku s hlasom...tak sa mu možno zdalo, že však až tak to nebolí 😀
no a mama neviem fakt či to bude ok....ona by zas súcitila somnou, ale či by mi to nebolo až protivné nakoniec...stále dookola prehodnocujem...

lenadka
29. feb 2016

@skarabubu takže ozajstné prekvapko 😵

skarabubu
29. feb 2016

@lenadka No osud to tak chce,tak co už.