Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah to verim a este tusim aj bez auta vsak? Neviem,preco ti to nemoze dat na jeden den aby ta neprehanali...
Takze je nas tu 17 dnes a vcera prepustali uz 😀
@mata0312 tak tam maju asi vsetci veselo,sa tym detom ten 29 februar paci 😀
@stanka2612 hej, bez auta... No predtým som vladala teraz už sa len tak tak... Na pásy chodím do nemocnice, doktora mám v meste
No uvidím čo ten tlak. Teraz klesol na 130, uvidím aká bude noc
@gabuchah ja ti uz fakt prajem rodit,ved uz sa trapis par dni...
@stanka2612 ďakujem 😚 si poklad...Michal má zajtra dennú, nervózny je chúďa viac ako ja už 😳😀
Normálnej keď ho vidím mám chuť ho aj pôrodu ušetriť
Nejako to už všetky dobojujeme 🙂
Baby všetky už postieľky zložené? Lebo ja nemám a ani sa nechystám 😀 akože vôbec, nech ju zloží manžel keď budem v pôdnici 😀 no možno to ešte prehodnotím....akurát matrace mám opraté...
@gabuchah ja asi mamu beriem k pôrodu, ale uvažujem silno, lebo manžel ma nechal tak, len podal čo bolo treba a bol tam ale neotravoval a bojím či mama nebude premotivovaná a nezdrbe tam všetok personál kým porodím a mňa bude otravovať, že ako mi je, že sa s ňou ešte povadím 5x kým porodím...tak neviem či fakt radšej chlapa nevziať, ale ten k pôrodu-tlačeniu nepôjde to sa bojí, len na čakačke bol somnou a potom už keď bola malá vonku a ma šili prišiel...a potom s ňou na ošetrenie a doniesol mi ju oblečenú v perinke...
@lenadka no neviem aj já to nechápem,raz povedal dievča a potom že to vypadá na chlapca a pak že on nevie bo je to otočené ritkou.A na 3D som nebola,protože som robila v obchodě a robily sme od rána do večera,takže som bola rada,že chodím aspoń na poradně a to som si od veduce vyžrala.
@gabuchah no len on bol tak znudený, že mi to až liezlo na nervy, že ako s ito dovoľuje??? ja tu v bolestiach a on si zýva??? 😠 ale ja zas bolesť prežívam v sebe, zavrela som oči, dýchala-predýchavala, bola tichučko...čo som si pokričala tak po klistíre na WC a v sprche a na sále trolinku pri tlačení-skôr výdych so zvukom by som to nazvala, ako keď kulturista dvíha činku s hlasom...tak sa mu možno zdalo, že však až tak to nebolí 😀
no a mama neviem fakt či to bude ok....ona by zas súcitila somnou, ale či by mi to nebolo až protivné nakoniec...stále dookola prehodnocujem...

Baby dnes sa tu rodi ako na pase, dalsia isla 😀