Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 drzim palce malinkej aj tebe, vyliecte sa skoro a uz si uzivajte jedna-druhu-tretieho (manzela) a o kolko sa malinka narodila skor? Uz si nepamatam v kolkom tyzdni si bola
@katuliena82 dakujem 😉 37+0
@linulka555555 dalsia princeznicka, vitaj na svete ;)
@linulka555555 krasna. gratulujem 🙂
@misska22 jezis,to je strasne...
@mata0312 joj moja,navstevy mozu kludne pockat,radsej nech je mala pekne doma s vami a neprichadza do kontaktu s inymi,nech je v poriadku 😉 inak super,ze sa prisala aj teda ze kojis 🙂 papa pekne,prospieva,tesim sa z toho 🙂 uz nech zajtra smykate obe domov
@linulka555555 krasna princezna 😍😍😍
Gratulujem a obom vam zelam vela zdravicka 😘
@stanka2612 laktacna povedala ze mam uzasne bradavky na kojenie 😀 vela mlieka takze neni ocom 😉 posielam.aj detickam.dozadu ....no.zajtra by sme mali ist dom , ak.budu tie vysledky ok... este som.nehovorila s.doktorkou z.novorodeneckeho
@linulka555555 krasna princezna, gratulujem a vela.zdravicka 😉
Tak baby,maly je v poriadku,kolko mera neviem ale vazi 3300 gramov +- nejaka odchylka vraj moze byt 😉 tak som spokojna,zajtra porada uvidime,ci sa nieco nepohlo 😀
@domi_nika13 no to povedal aj mne..je to tazko s nim..neviem asi po porode zmenim lekara..
Ahojte mamičky počuli ste to vraj v Trnavskej nemocnici zomrela pri pôrode mamička 4 detí strašnéééééééé že ju oživovali 5 hodín no bezúspešne ☹ ☹ ☹ že sa jej dostala plodová voda do pľúc chúďata tie detičky bože dúfam že nám všetkým ktoré nás to čaká budeme v poriadku začínam mať normálne strach keď počúvam čo všetko sa stáva 😒 😒 😒 😒
@misska22 bože... Necitaj take prkotiny.. A ked uz aj citas tak to prosim ta nepis sem...podaktore sme tu uz aj tak dost vystresovane...vsak ideme zachvilu rodit 🙂
@linulka555555 blahoželám, veľa zdravicka
@misska22 to bolo pred 2 tyzdnami nie? Embolia plodovou vodou. Je to smutne, ale neda sa to predvidat...comu sa neda predist, tym sa nema zmysel znepokojovat.Cim to nezlahcujem, len samu seba upokojujem. Ani matka, ani lekari to nemohli bohuzial ovplyvnit. Chudatka deticky a manzel, takato vec je velka tragedia
Tak umyla som 6 okien ..... na dnes stačilo,povysavany bytik,prechadzka za nami,kvet presadení, prach poutierany, idem sa najesť, pozehlit, voľačo ešte vymyslim do večera
@mnamkacik ty mas ale energie aj na rozdavanie 🙂 ja som ako lemra lemrava 🙂 iba povysavam a uz nevladzem 🙂
@mnamkacik jeeeej , vidim ze dnes niekto rovnako akcny ako ja 🙂 rano som dala Anibal, 18cm a pochopila som asi o com je to tlacenie ;) kokos a to este nie som na tom ako niektore z vas ze 29 cm a podobne...potom som si spravila manikuru, a zacala som prach utierat, deky prasit, zametat dlazky, cesto na langose som zarobila a prave som ich doopekala a tlacim pekne jeden...este vecer asi skocim na prechadzku...chudak manzel doma v tom prachu a bordeli pri prerabke a sam a ja tu mojej mame glancujem byt...keby ten vedel :D este rozmyslam ze konecne zacnem sit to hniezdo malemu...len sa bojim toho ze to pokazim...na masine sa len idem ucit sit ;) prival energie brutalny ;))))
Baby vy ste aj tak akcne...ja som 33.tyzden a sice rizikove teho ale aj tak...vsetku energiu miniem na otca, je tazko chory tak po schodoch chodim dolu k nasim, prepajam infuzie a odsavam hlieny. Som zvedava co moj krcok na to..a asi ma zavru za detsku pracu 😂 synovia vysavaju, umyvaju vanu, wc!!! A tak...

@1234lubka no uvidime ako sa to vyvinie..neostava mi nic len cakat.. ci to prestane alebo zosilni..