icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
2. mar 2016

@1234lubka no uvidime ako sa to vyvinie..neostava mi nic len cakat.. ci to prestane alebo zosilni..

mata0312
autor
2. mar 2016

@1234lubka len.ju davali dlho dokopy tak radsej som opatrna aj ja ....zakaz.navstev aspon tyzden u nas pre.vsetkych ☹ budu sklamani ale co uz

1234lubka
2. mar 2016

@mata0312 boze tie navstevy..ved nech sa nikto nehneva sak zena po porode sa chce doma skonsolidovat, uhniezdit...."skamaratit" z novym cloviecikol a nie lietat okolo navstevy...

1234lubka
2. mar 2016

@denca2d no...heh..ked to odisla zatka tak to neprestane 😉 😉 telo uz dalo prvy signal 🙂 drzim palec 🙂

mata0312
autor
2. mar 2016

@1234lubka tak to len vzdy sestry a babky nikto.iny sa nehlasi skor ...ale.tie som upozornila ze ked dojdu malu vidia od dveri bohuzial

katuliena82
2. mar 2016

@mata0312 drzim palce malinkej aj tebe, vyliecte sa skoro a uz si uzivajte jedna-druhu-tretieho (manzela) a o kolko sa malinka narodila skor? Uz si nepamatam v kolkom tyzdni si bola

mata0312
autor
2. mar 2016

@katuliena82 dakujem 😉 37+0

linulka555555
2. mar 2016

Ahojte baby takže: volám sa Karolínka narodila som sa 2.3.2016 o 8:44 vazim 3000g a meriam 48 cm zatiaľ som kľudná mamke dám pospinkat lebo som ju dostatočne potrapila :-*

pahu
2. mar 2016

@linulka555555 dalsia princeznicka, vitaj na svete ;)

orsi_h
2. mar 2016

@linulka555555 krasna. gratulujem 🙂

stanka2612
2. mar 2016

@misska22 jezis,to je strasne...

stanka2612
2. mar 2016

@mata0312 joj moja,navstevy mozu kludne pockat,radsej nech je mala pekne doma s vami a neprichadza do kontaktu s inymi,nech je v poriadku 😉 inak super,ze sa prisala aj teda ze kojis 🙂 papa pekne,prospieva,tesim sa z toho 🙂 uz nech zajtra smykate obe domov

stanka2612
2. mar 2016

@linulka555555 krasna princezna 😍😍😍
Gratulujem a obom vam zelam vela zdravicka 😘

mata0312
autor
2. mar 2016

@stanka2612 laktacna povedala ze mam uzasne bradavky na kojenie 😀 vela mlieka takze neni ocom 😉 posielam.aj detickam.dozadu ....no.zajtra by sme mali ist dom , ak.budu tie vysledky ok... este som.nehovorila s.doktorkou z.novorodeneckeho

mata0312
autor
2. mar 2016

@linulka555555 krasna princezna, gratulujem a vela.zdravicka 😉

stanka2612
2. mar 2016

Tak baby,maly je v poriadku,kolko mera neviem ale vazi 3300 gramov +- nejaka odchylka vraj moze byt 😉 tak som spokojna,zajtra porada uvidime,ci sa nieco nepohlo 😀

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
denca2d
2. mar 2016

@domi_nika13 no to povedal aj mne..je to tazko s nim..neviem asi po porode zmenim lekara..

misska22
2. mar 2016

Ahojte mamičky počuli ste to vraj v Trnavskej nemocnici zomrela pri pôrode mamička 4 detí strašnéééééééé že ju oživovali 5 hodín no bezúspešne ☹ ☹ ☹ že sa jej dostala plodová voda do pľúc chúďata tie detičky bože dúfam že nám všetkým ktoré nás to čaká budeme v poriadku začínam mať normálne strach keď počúvam čo všetko sa stáva 😒 😒 😒 😒

jarkajozo
2. mar 2016

@misska22 hlavne necitaj clanky na internete a nezaoberaj sa takym 😊 bude vsetko dobre neboj 😊 uzivaj si posledne dni s bruskom a potom si uz budes uzivat s drobcom 😊 nepanikar

denca2d
2. mar 2016

@misska22 boze moj tebe dnes ide..nestras nas tu..

michaela2906
2. mar 2016

@misska22 bože... Necitaj take prkotiny.. A ked uz aj citas tak to prosim ta nepis sem...podaktore sme tu uz aj tak dost vystresovane...vsak ideme zachvilu rodit 🙂

mnamkacik
2. mar 2016

@linulka555555 blahoželám, veľa zdravicka

katuliena82
2. mar 2016

@misska22 to bolo pred 2 tyzdnami nie? Embolia plodovou vodou. Je to smutne, ale neda sa to predvidat...comu sa neda predist, tym sa nema zmysel znepokojovat.Cim to nezlahcujem, len samu seba upokojujem. Ani matka, ani lekari to nemohli bohuzial ovplyvnit. Chudatka deticky a manzel, takato vec je velka tragedia

mnamkacik
2. mar 2016

Tak umyla som 6 okien ..... na dnes stačilo,povysavany bytik,prechadzka za nami,kvet presadení, prach poutierany, idem sa najesť, pozehlit, voľačo ešte vymyslim do večera

michaela2906
2. mar 2016

@mnamkacik ty mas ale energie aj na rozdavanie 🙂 ja som ako lemra lemrava 🙂 iba povysavam a uz nevladzem 🙂

dailla107
2. mar 2016

@mnamkacik jeeeej , vidim ze dnes niekto rovnako akcny ako ja 🙂 rano som dala Anibal, 18cm a pochopila som asi o com je to tlacenie ;) kokos a to este nie som na tom ako niektore z vas ze 29 cm a podobne...potom som si spravila manikuru, a zacala som prach utierat, deky prasit, zametat dlazky, cesto na langose som zarobila a prave som ich doopekala a tlacim pekne jeden...este vecer asi skocim na prechadzku...chudak manzel doma v tom prachu a bordeli pri prerabke a sam a ja tu mojej mame glancujem byt...keby ten vedel :D este rozmyslam ze konecne zacnem sit to hniezdo malemu...len sa bojim toho ze to pokazim...na masine sa len idem ucit sit ;) prival energie brutalny ;))))

katuliena82
2. mar 2016

Baby vy ste aj tak akcne...ja som 33.tyzden a sice rizikove teho ale aj tak...vsetku energiu miniem na otca, je tazko chory tak po schodoch chodim dolu k nasim, prepajam infuzie a odsavam hlieny. Som zvedava co moj krcok na to..a asi ma zavru za detsku pracu 😂 synovia vysavaju, umyvaju vanu, wc!!! A tak...

jarkajozo
2. mar 2016

@mnamkacik moja este vladzes? Mozes dojst aj kunam 😊 mne sa nic nechce len sa otacam na gauci zo strany na stranu 😊ledva som riady umyla 😃