icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

denca2d
3. mar 2016

Dakujem vam kocky🙂

skarabubu
3. mar 2016

@gabuchah Gratuluju moc Gabi,konečně si se dočkala,aj princezně hodně zdravíčka!!!

skarabubu
3. mar 2016

@denca2d Gratuluju moc moc!!!

skarabubu
3. mar 2016

@mata0312 Krásná,ještě jednou gratuluju.

beaa
3. mar 2016

@gabuchah gratulujem moc Gabi no co balonik pomohol?? 🙂

beaa
3. mar 2016

@denca2d gratulujem 🙂

beaa
3. mar 2016

ja tu sice malo prispievam ale obcas si precitam co pisete 😀 no my sme 40tt termin za 2 dni vcera sex upratovanie a krpec nic na to.. sa mu nechce akosi vobec 😒

skarabubu
3. mar 2016

@denca2d @mata0312 @gabuchah kočky vám tiše zavidím,že už to máte za sebou,ale samozrejme -vám to moc prajem

18lula4
3. mar 2016

@mata0312 jeeemine, ta je rozkosna, takze zajtra valite domkov...a ty uz si zdrava? Nekasles? Bez teploty?

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
beaa
3. mar 2016

@mata0312 jeej aj tebe moc gratulujem..si bola aj chora? no ja tyzden pred tp som bola otras nachladnuta... no sa to tu pekne rozbehlo 🙂

beaa
3. mar 2016

@domi_nika13 hm ved to len ja idem zajtra do nemocnice na dalsiu poradnu a neviem ak mi navrhnu ostat ci ostat.. som pocula ze pri vyvolavacke je to odost bolestivejsie... 😒 aj ked uz by som to chcela mat aj za sebou..jaj

skarabubu
3. mar 2016

@beaa A ty máš kedy termín?

aber
3. mar 2016

@gabuchah gratulujem ti, som rada ze máš svoj poklad pri sebe ☺☺☺☺

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
stanka2612
3. mar 2016

@denca2d gratulácia veľká <3 krásny je...prajem vám obom veľa zdravia :-*

mnamkacik
3. mar 2016

@stanka2612 imobilizér je sviňa s tým mám aj ja svoje zážitky

mnamkacik
3. mar 2016

@denca2d 💚💚💚gratulujem k prírastku, obom veľa zdravicka, žiadne starosti, tebe rýchle zotavenie 😘😘😘

jarkajozo
3. mar 2016

@stanka2612 dakujeme krasne za bodynka posleme potom fotku 😊😘 si si nemala robit starosti

mnamkacik
3. mar 2016

@jarkajozo 😳😳😳
Ja to vzdávam,stále otvorená na prst "ak sa to dá tak nazvat" nič sa nezmenilo 😥
Na ctg konečne sa " maly" aj hýbal,vyšla jedna slabšia kontrakcia- ale to asi po tom čo mi skopal mechúr,
No čo ma dojalo: ja za mesiac som nepribrala nič, no " drobcek " pribral ďalšie kilo 3650g- takýmto štýlom porodim malého slona a na veľkú noc- keďže všetko napovedá tomu, že dieťa je lenive po mne a na svet sa mu nechce 😞😞😞

jarkajozo
3. mar 2016

@mnamkacik neboj ono sa to rozhybe ja som akurat prisla je tu kopec bruskatych takze sa nacakam tak som zvedava no u mna to bude to iste neboj 😃 idem nato radsej tak lebo by ma porazilo 😊 ale rano mi bolo velmi zle neze kontrakcie a podbrusko ale cele brucho jak kamen a cely vrch ma bolel tak neviem no co mi povedia 😊 potom dam info 😊 neboj dnes na jedennpalec zajtra mozno s Adamkom v naruci 😊

dailla107
3. mar 2016

@mnamkacik no, si ma pobavila vcul 🙂 musím reagovať, obávam sa že moj chrúst bude na tom podobne...do porodnice mam ist ale az v pondelok (bola som minuly piatok, ale vraj ma chce vidiet aj primar, lebo ma este nevidel, co som bola celkom prekvapkana), a rada by som vedela ze ci sa uz aspon otvaram, asi zajtra skocim svojej gynde...ze co mi povie...

mnamkacik
3. mar 2016

@jarkajozo
@dailla107 najhoršie na tom je že v noci sa nedá spať Zavadzia mi bruško, boli ma celý podvozok, ,,,,a vrcim na všetkých okolo seba

mnamkacik
3. mar 2016

@jarkajozo a bojím sa aby malý nepribrala ešte viac

lenadka
3. mar 2016

@denca2d gratulujem! aký je krásny, ten pohľad, hotový zvodca a to ešte len prvý krát kukol na svet 🙂 😵 tú Dr. ani nepoznám ono je tam teraz veľa mladých a nových Dr., prietoky mi robila taká mladučká tiež, by som povedala že praktikantka 😀 a to doktorka 🙂 Je tam nával, či pohoda?

lenadka
3. mar 2016

@domi_nika13 no, ja mám ešte podľa tt čas, ale nenamietala by som ak by sa už narodil, ešte týždeň nech čaká, kým budem mať výsledky steru a potom môže 🙂

lenadka
3. mar 2016

@gabuchah tááák konečne, vlastne som sem dnes prišla špeci pred odchodom k našim kuknuť tvoju malú 😉 som vedela, že to už musí prísť, podľa toho čo si písala, takže gratulujem!!!! Podľa opisu v pôrodnici to bolo už fajn, asi aj bez nástrihu a šitia, keďže si podstivo cvičila s anibalom, fotkuúúúú daj malej, zvedavá som na ňu 😵 hlavne nech ste zdravé obe 🙂

dailla107
3. mar 2016

@mnamkacik
@jarkajozo
baby aj ja sa desím toho, že bude mat 4kila a viac...z mužovej strany sa vsetky deti rodia take skoro...a oficial termin je u mna až 22.3. čo je nemyslitelne, rada by som porodila buduci tyzden..:D minuly piatok na poradni mal 2990g a verim tomu že teraz ma uz hadam aj 3500g...a ja tiez podla vahy nepriberam ale vidim ako sa mi zvacsuje brusko... take je pevne a plne... a som z toho nervozna...
@mnamkacik ja napocudovanie posledne dni zaspavam najneskor o desiatej , pravidelne sa budim od pol druhej, ale spim viac menej, muz povedal, že to je je ticho pred burkou..:D akurat tomu zas davam co viem, varim si, este by som rada nieco pre maminu navarila, ta je na paleo dietke, tak musim nieco vymysliet....:D a pustim sa jej asi do umyvania kupelne, vela pohybu mi treba lebo potom aj ja som nervna..:D

lenadka
3. mar 2016

@mnamkacik ty nič nepriberáš, ale ja aj za teba, za mesiac 2kg a cítim na sebe, že sa to nezastavuje, koľko s toho naberie malý netuším, nepovedali mi koľko váži naposledy, ale myslím si že už je to jedno vytlačiť 3.5 kg alebo 4 kg bábo, hlavička bude rovnaká, len bude viac bucľaté a to je mäkkučké 😀

jarkajozo
3. mar 2016

@mnamkacik poznam to a mam toho aj ja dost...brusko je krasne no neprakticke...uz aby si ma tu nechali..puchnem, neviem spat, boli ma vsetko, do frasa ten maly trapi mamku ..uz aby som rodila 😞a to druhy termin mam az 12teho sak ma porazi 😞