icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
8. mar 2016

@18lula4 Právě že moc som nepribrala 14kg,ale doktor mi hovoril že to je tím že som tak zavodněná inač bych mala meněj.Ale nic s tím nerobí,tlak som mala 138/85.U dcerky som je tež mala opuchlé,ale se mi zdá že meněj.

snehulienka82
8. mar 2016

@skarabubu vraj treba jest bielkoviny hlavne a nepit mineralky. aspon mne tak hovorili na poradni. mne opuchaju prsty a trosku nohy vzdy po cestovani na vecer.

mata0312
autor
8. mar 2016

@orsi_h
@18lula4 baby ja mam ruky stale strpnute a naliate, pri malom to odznelo asi mesiac dva po porode ☹ necitim si ruky riadne a ked kojim idem.umriet ako trpnu ..
.inak my sme dnes boli na poradni a ani jej nebrala krv ze neni moc zlta 😉 ze.na dalsej jej bude brat koli niecomu zasa ☹ prisli sme dom a malinka spinka , zvladla cestu autom vo vajicku 😀 len nam je vsetko velke tie 56 takze dnes nakupy musim dokupit 50 🙂

stanka2612
8. mar 2016

@18lula4 ani ja nemam moc velke brucho,tiez mi nikto nechce verit,ze mam kratko pred porodom 😀

orsi_h
8. mar 2016

@mata0312 Dakujem za povzbudenie... 🙂
Jooj, drzim palce. Ale vsetko bude v poriadku.. zas 36+6 nieje tak skoro. Vela trpezlivosti prajem. A krasne dni s babatkom 🙂

skarabubu
8. mar 2016

@snehulienka82 No nepijem minerálky len čistu vodu,bo mě furt pálí žáha.Ani moc nesolím.Doktor to vidí aj sám vravel,že moc opuchám.

mata0312
autor
8. mar 2016

@orsi_h dakujem.no neni ale brali ju stale ako predcasne narodenu , ako nedozrete babatko , je taka malinka 😉

orsi_h
8. mar 2016

@mata0312 Hej, no radsej vsetko vysetrit,potom budete kludni a budete mat aj pokoj.
Malinka ale kraaasna ,ako som tu videla fotky. 🙂
Drzim palce. 🙂

mata0312
autor
8. mar 2016

@orsi_h dakujem 😉 no.je to taka babika 😀 a je aj dobrunka, prisava sa na prvy krat, pekne papa spinka naozaj dieta za odmenu 😉 drzim palce nech uz to mas za sebou 😉

orsi_h
8. mar 2016

@mata0312 jeej, to je super.. anjelik 🙂
dakujem pekne. uz sa na to tesim veru.

snehulienka82
8. mar 2016

@skarabubu tak dufajme, ze uz o par dni sa babatko narodi aj opuchy zmiznu...

misska22
8. mar 2016

@mata0312 ahoj tvoja sa narodila v 36.?

mata0312
autor
8. mar 2016

@misska22 v piatok o 22:48 a v sobotu by sme zacinali 37+0 🙂

mata0312
autor
8. mar 2016

@snehulienka82
@skarabubu mala.sa narodila 26.2. A opuchy stale prettvavaju , aj ked nie take velke 😉

misska22
8. mar 2016

@mata0312 a je uplne v poriadku? Lebo mne tiez hrozi ze sa narodi kazdu chvilu a sa bojim aby nemala nasledky dajake

anka173
8. mar 2016

@mata0312 neboj Mati,nás malý mal tiež tuto novorodenecku žltačku,vyrieši to slniečko,dobre že ide jar. Nam stále brali krvičku, aby zistili hladinu bilirubinu v krvi, či sa nezvyšuju hodnoty. Prešlo to akosi samé. A MALICKU NEMAS malicku,ved ma cez 3 kila, nie?

anka173
8. mar 2016

Co sa tyka malych deticiek nic sa nebojte kocky. Moja segra mala chlapceka 2600gramov a hovorili jej že je akože podvyziveny. Teray ma 17 rokov a takmer 100kg. Nevie mu zakazat jest 😀 @

matvejkovamimushka
8. mar 2016

@mt5 ja som mala termín v nedeľu a zajtra má majú hospitalizovať na

skarabubu
8. mar 2016

@matvejkovamimushka a budou ti to vyvolávát?

matvejkovamimushka
8. mar 2016

@skarabubu doktor mi na poslednej poradni povedal, že ak do stredy neporodím, tak hospitalizácia a vyvolávanie, dúfala som,že sa malá umúdri a pôjde to samé :( ale až zajtra sa dozviem, ako to bude prebiehať, povedal, že nechce, aby som dlho prenášala, aj keď je bábätko v poriadku

skarabubu
8. mar 2016

@matvejkovamimushka A kolko se može prenášat?

stanka2612
8. mar 2016

@skarabubu myslim,ze az dva tyzdne su v poriadku

stanka2612
8. mar 2016

Baby,dnes citim malo pohyby,vzdy bol akcny a dnes taky lenivy,normalne musim do bruska stuchat aby som reakciu vyvolala...nechcem nejak panikarit poradnu mam vo stvrtok...co robit?

matvejkovamimushka
8. mar 2016

@skarabubu do konca 42. týždňa je to normálne tehotenstvo, ale myslím, že to.závisí aj od vyzretosti placenty, aspoň naposledy sa doktor zameriaval na to pri ultrazvuku

mata0312
autor
8. mar 2016

@misska22 je uplne v poriadku , len nas caka este strasne vela vysetreni a boli sme v nemocke dlhsie

luciamic
8. mar 2016

@stanka2612 ja dnes presne to iste riesim...nanervy...nechcem nieco podcenit a potom si vycitat...vpodstate sama som tiez neni rozhodnuta co robit, a na poradnu by som mala ist az vo stvrtok (inak asi Ta tam vidam, nabuduce sa skusim uz prihovorit ak ta zbadam 🙂 zelam hlavne pevne nervy, a nech to mame skoro za sebou a pri nas nase babatka, hlavne zdravucke....

anka173
8. mar 2016

@stanka2612 skús si ľahnúť do polohy, ktorú tvoje bábo nemá rado. Ja napríklad nedokážem ležať na chrbte, malinké to neznáša. Keď si tak ľahnem, ihneď mi dá vedieť štuchancami, že je tu 😉

mata0312
autor
8. mar 2016

@anka173 ma 2900 g ale kazdy kto ju uvidi hned ze aka je malinka 😀 ako babika 😀 take drobatko

stanka2612
8. mar 2016

@luciamic no ved aj muz mi vravi,ze mam zajtra radsej ist,tak uvidim,ako bude vecer a v noci a ked to bude takto tak zajtra poojdem aspon na pasy a budem mudrejsia...nechcem totiz nic podcenit a som prvorodicka tak netusim a k tomu ma uz druhy den boli trochu brucho,take krce ako ked mas zastavene vetry...
Inak podla fotky ta neviem zaradit,ale ak ma tam vo stvrtok nahodou zazries,kludne sa prihovor 😀 vedv tej cakarni cakame vsetky dlho... 😀

anka173
8. mar 2016

Zienky, inak už aj ja chcem íííííííísť. Nechcem byť v pôrodnici na Veľkú noc. Zajtra sa ešte chystám ísť kupovať kočík do Poľska. Pred 6. rokmi, keď som čakala malého, deň pred pôrodom som bola na trhu v Jablonke kupovať gauč... 🙂 Možno to zaberie aj teraz 😀