Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
babenky, maminky mám na vás otázku, hlavne tie čo ste už rodili .... čo hovoríte na pomôcku ANIBALL ???
@stanka2612 ďakujem 🙂 snáď to búde ok,aj keď aspoň by som.sa musela viac.strážiť, i keď pravidla moc nie sú pre mňa... Dostal mi dalo zabrať vylúčenie vínka a cigariet, aj keď.. Keď mám nervy či veľku chuť, dám si 5praskov 🙂 😀
Vraj ak to bude v poriadku ani nebudú volať a až na poradni...
@1234lubka Jeej, tak to budeš mať ozaj pomocníka 🙂 to bude radosť mať staršieho brata 🙂 myslím že na sestru bude aj menej žiarliť 🙂
No a s tvojim drahým... Pekná minulosť teda, preskakali ste si dosť ale ste svoji a to o niečom svedčí 🙂 kedysi bol ten vek možno väčší problém, teraz už to je jedno si myslím, ja.mám tiež o 2,5 roka mladšieho a super... Ono na veku niekedy nezáleží,pokiaľ je človek vyzrely...
Ešte aj ten byt -to bolo ako znamenie 🙂
A čo sa sladkej vody týka, to je zvláštne že ti ten.test nerobili, čo viem tak každá tehula tým prechádza, spýtaj sa.na to 🙂
@gabuchah ved toto,ja by som bez sladkosti neprezila 😀 asi to ma kazda ambulancia inac,lebo ja som si o dva dni po testoch musela osobne prist pre vysledky,mne to nerobil moj gynekolog ale poslal ma inde do inej ambulancie...teraz v piatok mam poradnu tak tam mu tie vysledky donesiem nech je spokojny... A inak ja si obcas deci cerveneho dam,ked mam chut,nie je to casto ale obcas ano 😀 😀 😀
@mnamkacik o tom som v zivote nepocula ale pozri...porod je po miliony rokov prirodzena vec len dnesna doba ti vsugeruje do hlavy ze bez pomoci to nejde...ale ide...mozes to skusit ale ci to pomoze...kto vie...ja som asi pri svojom porode mala celkom stastie...jednu noc som mala kontrakcie a rano sa narodil...trochu nastrihli ale to necitis ani ked sili tak to bolo fajn..akurat ze som nevladala tlacit tak mi na xsichte vybehli taake ako pehy, pri dvoch zatlaceniach krv z nosa...ale netrvalo to dlho...mozno 10minut? ja uz sa ani nepametam...fakt...ani na bolest...ale myslim ze to bolelo 😀 😀 najviac si pametam ze ked maly zacal plakat taka obrovska ulava prisla...pokoj v dusi...taky klud ze som to zvladla a maly je uz tu 🙂
@gabuchah pri matkovy som tiez nebola. Neviem preco. Ja som citala ze niemusi doktor kazdu poslat....hej maly pomocnik podla mna ho to raz dva prejde 🙂 ako bolo toho viac vies ako muz mlady kamarati krcmy atd taky kolotoc...aj po svadbe vies vsetci jeho "kamosi" este deti stale ho bralo niekam von..oni este zili a on sa uz musel starat....potom ked uz bol maly vacsi ze uz sa naho zacal viac viazat aj pytat si tatika tak to uz aj islo samo....ono musis niekedy prejst aj velmi zlym obdobim vyplakat sa vykricat si jeden druhemu a naopat...potom sa udobrit 🙂 co ja viem...zatial to zvladame 😀 😀 heh no vela poznam co maju mlaadsich chlapov ake fakt vela ich je.. asi nova moda 😀 😀 😀 ale ide aj o vyzrelost ved vidim naokolo jeho kamaratov niektory sa spametali niektory nie...vy ste ako dlho spolu? Ste v podnajme ci ako?
Juhuuu! Tak cukor mám OK, len železo mi chýba... 😀 Takže problémy s vyprázdňovaním sa ešte zhoršia, vraj....
@pahu super môžeš papať sladké 😉 A to vyprázdňovanie to ani nespominaj aj ja mám sakra problém s tým...
@lenadka s tým balonikomwsa začína tuším 3tyzdne pred pôrodom 🙂 vlastne ho nafukujes a vytlacas každý deň väčší, až dojdes na cca obvod hlavičky, čítala som.x recenzií a 90%žien chváli, nenatrhlo ich, ani nenastrihavali a rýchlo sa dali dohromady, určite v tom hra veľkú úlohu aj psychika...
K tomu sa odporúča masáž hrádze 😉
@stanka2612 to máš asi súkromného doktora s ambulanciou mimo nemocnice 🙂 ja to mám tiež tak, doktor robí až od 16hod, čiže sestrička musela koli mne ísť ráno a potom to zaviesť do nemocnice 🙂
A to vínko -veď na krvinky treba 🙂 mňa zo začiatku veľmi po ňom hlava bolela na druhý deň, ale teraz už v pohode 🙂 ale tiež iba občas si dám 🙂
@1234lubka tak to si mala šťastie a aj dobrý pôrod 🙂 teda rýchly... Ja mala tiež tie pehy a oči krvavé, a popraskala mi nielen tvár ale aj ruky, ramená... Hodina a štvrť tlačenia...
Keď som.v strese alebo bolesti akoby som stuhla -zkamenela, čo nehrá v môj prospech.. A po pôrode cievkovanie a vyplácanie po tom.bolavom bruchu krvné zrazeniny.. No husté všetko 🙂
Tak to ste mali v tomto ťažšie a náročnejšie, viem aké to je keď chce človek žiť... Ja roky snívala ako budú malí väčší, ja budem mat robotu a tiež niečo pozijem ešte 🙂 a po roku aj niečo som.otehotnela a necelých dvoch znova materska 🙂 ale neľutujem 🙂 snáď bude malá dobrá...
S Michalom budeme spolu dva roky krátko po tom ako sa narodí, čiže ich oslávime už so spojením ale iným 🙂 postarať sa vie, nakoľko roky fungoval sám a pred rokmi sa staral o mladších súrodencov, teraz už všetci dospelí 🙂 tiež má rád ale svoju slobodu a dušou je cyklista, miluje to,a to som rada, bo má pekné hobby 🙂 aj keď má dom cca 10km od nás, býva v ňom sestra, bývame u nás, s našimi, každý máme svoj vchod a izby, tak je to fajn, akurát nemáme dvor ale to sa rieši drevenickou 2min od domu 🙂 v podstate stále tvrdím že máme všetko, i keď budeme 5ti v dvoch izbách plus kuchyni 😀
Hlavne mier vo svete nech je a okolo nás 🙂
No, ja som bola u ortopeda a odporučil sekciu 😊
@gabuchah mňa hlava bolievala zo začiatku bez príčiny nech som robila čo som chcela,po prvom trimestri to našťastie preslo 🙂 A myslím,že ako si písala do príspevku 1234lubka pokiaľ máme kde bývať A čo papať tak nám V podstate nič nechýba 🙂
@stanka2612 no mňa s tou hlavou posielal na neurologiu, bolievalama neskutočne, až som.plakavala... 4 mesiace... Potom raz za dva týždne a teraz pohoda už 🙂
Ahojte zienky, pisem znova. Prosim nejaku radu alebo skusenost. Malicka je v brusku velmi ale podotykam velmi aktivna. Stale sa hype, kope. Nonstop by som povedala. Nemoze to byt nieco zle? Ze sa nieco zle deje? Bojim sa o nu. Dakujem vam
@karinviktoria mala by mať aj pauzu v kopani ,daj si magnezko
@aber skusim to magnezko ....preco sa tolko hybe? A bez prestania
@karinviktoria ahoj... Moja sa tak.včera mrvila, od rána do.noci, za to potom.do rána spala, pripisujem to testu po cukrovej vode, podľa mňa bola nastrelena sladkým 🙂 a dneska je zasa kľudná, predpokladám že začne okolo 23h...
Podľa mňa sa nemusíš báť, raz je tak a raz tak 🙂
@karinviktoria bude to aktívne babo,aj mne včera skackala poriadne asi 2 hod vkuse
@lenadka Noo.. O 12tej má dali na stôl a 13:15 sa narodil...
Bol to ťažký pôrod, veľmi mi potom už aj z únavy a všetkého vyskočil tlak a spuchla som zvonka aj zvnútra, tlačili aj laktami a malý sa zasekol v cestách a v polovica hlavy von,polovica dnu a... Veď som.už aj strácala vedomie, skončili kontrakcie, napichali má niečím, dali rajsky plyn -z toho má naplo a nakoniec ho akosi s mojim tlačenim.vytlačili ale roztrhol ma na 4svetove strany plus vnútorné trhlinky.. A to šitie... Vtedy som sa naučila luskat prstami na nohách 😀

Jeeej, a ja som bola na glukóze dnes. Výsledky skúsim zavolať zajtra, ešte som do seba rýchlo napratala SNICKERS a na večeru si ešte musím dať pre istotu niečo ďalšie sladšie 🙂