Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 keby som ostala v hypernove tak som minimalne hlavny pokladnik...ale...dlhy pribeh 🙂 rozchod z frsjerom-kolegom, navrat k byvalemu-moj manzel, dala som vypoved, sli sme do Plzne na 4mesiace, tak som brala podporu a robila na dohodu v musicpube, tak sa zamestnam a po 3 tyzdnoch vypoved koli tehotenstvu...do porodu bez prace...materska...od 15mesiacov maleho brigady kade tade..lidl sklady, pokladna, telefonovanie, tesco, kontrola suciastok pre lear, pre honeywell, az som sa dostala do firmy artweger a od matkovho 2.5roku som tam riadne na zmluvu..v july 2014 som nastupila a v septembri isiel do skolky 🙂 🙂 teraz z dvomi neviem ci sa dostanem nuekam nabrigadu...snad.sa bude tatinovy.darit a prezijeme tie 2roky na rodicaku
@1234lubka neboj tozvladnete,ved deti nepotebuju luxus,zakladne veci uplne stacia a na tie urcite nejako bude...moja mama vychovala tri deti pri muzovi alkoholikovi a dala to na vybornu 🙂 aj vy to zvladnete 😀
@stanka2612 ja nie a...porodila som jedno, porodim nejak druhe 😉 111eur je velmi vela pre nas
@stanka2612 daame jasne ze dame 🙂 ved mame babky ktore pomahaju 🙂
@1234lubka ja mozem.nadavat na tesco.ako chcem ale v podstate som.mala v zivote stastie co.sa tyka prace...lebo si to.mala teda riadne tazke ☹ ja mam dobru poziciu aj plat vacsi ako niektori chlapi ...ale tiez uvazujem co.bude po materskej lebo s dvoma detmi je.to velmi narocna praca hlavne casovo a u.mna je na prvom mieste rodina a.nechcem aby ma.videli ked budu zaspavat ☹ aj ja verim ze sa o nas tatinko postara lepsie ako moj ex ..vtedy to bolo krute ☹
@stanka2612 ja som rodila 2x a nemala som.. A koli malej to nebudem robiť ani tentokrát... Môžu byť spomalené po narodení a celkovo, je to hnus ktorý môžete viac uškodiť. Mne aj povedali ze dobre ze som si nedávala, koli tlaceniu
@mata0312 ta vies...ja som robila na zmeny...denna nocna poobedna...neznasala som poobedne lebo maluckeho aj muza som videla len rano...neznasala som nocne lebo ked sa vsetci chytali do teplej postele ja do roboty...akurat ranna fajn ale to som o 4:00 muselavstavat lebo bus mam o 5:02 a na zadtavku 12min pesi...sama bez pomoci muza by.sa nedalo aby som tak robila..zozaciatku ziadna sranda vies ako zrazu muz sam z malym..cely tyzden..ako ved nebolo by to prvy krat ale vela toho bolo nanho..potom sme si jejak zvykli 🙂 na robote bolo fajn ze vikendy volne sviatky volne platili celkom slusne na vychodoslovenske pomery-ved rakuska firma, stravne listky priplatky...
@1234lubka a vies si.predstavit mna opustil ked maly nemal ani tri.roky ☹ ostala som na.vsetko sama...narocna praca, maly neustale chory , takze skolka sa casto.nekonala....ale.aj tak.som sa rozhodla byvat sama, ex.si nechal byt (z nasho sa odmietol odstahovat) my sme s malym isli do prenajmu...bolo to.tazke a.smutne obdobie ☹ ale.vsetko zle je na nieco dobre 😉 a uz bude len dobre 😉 teraz mam svojho draheho a babatko pod srdieckom a som stastna :-* nevyhoda mojej prace vikendy, sviatky neustale.v praci ☹
@stanka2612 sak jedneho uz mam viem ze sa.da...reci typu ze dietaje luxus ....nemusim...
@1234lubka ale ja som nic take nenapisala,ja som napisala ze dieta nepotrebuje luxus... 🙂 ale ak sa ta to dotklo,prepac...
@gabuchah no len ja som taky pripad,ze sa bojim aj bolesti,ale aj toho,ze mi niekto bude pichat nieco do miechy...neviem,skusim sa spytat aj doktora co si o tom mysli a snad sa potom uz rozhodnem...
@stanka2612 aj ja.mam z toho strach z toho pichania do miechy ☹ priatela.tak.operovali skoro rok dozadu a stale.citi to.miesto a ma s tym problem ..a povedal ze nikdy viac ...ale zalezi asi aj kto.ti to picha
@gabuchah
@stanka2612 nieee cosi to som len tak povedala, myslela som to tak ze viem ze dieta toho az tak vela nepotrebuje ved jedno uz mam...a nic sme nemali ked som otehotnela...kam ist nic o robotu som hned prisla, ziadne uspory nic...a malemu myslim ze nic nechyba 🙂 len som napisala ze poniektory ludia hlavne ty co maju penazi a deti nie hovoria ze dieta je luxus...to ma trochu privadza do pomykova...sak decko potrebuje hlavne lasku a nie nike tenisky od narodenia a stokke kocik...
@1234lubka zdielam presne ten isty nazor,myslim,ze najviac potrebuje lasku 🙂 a ostatne veci boli aj budu nejako 😉 inak uz mas silvestrovsku navstevu?bo my sa uz chystame 🙂 prajem prijemnu zabavu
Dievcata,prajem vam krasneho a veseleho silvestra 🙂 pismenkujeme opat v novom roku 😉 😀
@gabuchah @stanka2612 pri prvej som mala Epi a už nikdy viac, nedopadlo to dobre, úplne mi stlmila kontrakcie až tak ,, že som nemala žiadne a malú ťahali kliešťami, následky sme riešili ešte do 6 rokov - natrhnutý krčný sval, zlomená kľúčna kosť, deformácia lavičky, hematómy...musela byť operovaná v 3 rokoch-následky pôrodu...nestojí to za to....pri druhej som NIČ nechcela a síce bolelo ale výsledok stál za to, malá sa narodila normálne. cítila som kontrakcie, tlaky, všetko ok...bábo zdravé...
@stanka2612 uz kazdu chvilu cakame kedy.sa vsetci dovalia... 🙂 jj hlavne lasku ostatne uz ide nejak...a mal aj znackove hracky (z mk bazaru) aj znackove zo sekaca 🙂 o nic neprisiel ze niesme "zabezpeceny", skor odbezpeceny 😀 😀 😀 ved dnes ma skoro kazdy nejaku pozicku 😀 😀
Kazdemu krasny novy rocek zelam 🙂
@1234lubka tak to ano,ani my sme sa nevyhli hypoteke do konca zivota,ked sme chceli byvat...bez uspor sme si svojpomocne zrekonstruovali starsi maly domcek...ale aspon si vsetko co mame sakra vazime 🙂

@patkak presne tak,keď som si išla sadnúť tak nenormálne bolesti panvy a môj drahý že "ešte nesmies rodiť, ešte máš 9tt"