Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@patka1987 my sme sa tiez snazili nieco vyse tristvrte roka,ale aj pri malej,tiez sme sa dlho snazili... ja idem na poradnu az 7.2,tak hadam bude vsetko ok
@tonjadabik2 vsak na tom nie je nic tazke, ja ti poradim, ak potrebujes. Ved uz si davala sem nejake foto, z PC je to lahke. Alebi ich mas vo fotaku, telefone?
@daniela7481 ahoj, planovali ste? pozeram,ze mas tiez este maleho, moj ma 13mes a teda toto tehu je pre nas prekvapko len este to nemam potvrdene od dr. a uz so jedno neuspesne tehu mala, tak radsej cakam co povie dr.,ci uz bude aj srdiecko...
potom poprosim aj ja do sukromky @mistisa
Ahojte buduce maminky, pripajam sa k Vam s terminom porodu v septembri 2014, momentalne som v 6tt 🙂
Mozete ma prosim pridat do sukromnej skupiny? Dakujem
Ahojte,
sice este nemam termin ale isto budem patrit k vam. Môžete ma pridat do sukromky?? Dakujem 🙂
@anastacia242 , neplanovali, predtym sme dlho nemohli otehotniet tak sme to nechali na nahodu, horsie je ze to vyzera na dvojicky, muz pracuje v nemecku, budem to mat vesele🙂
Ale ahojte babulky, tak som rada že sa k Vám môžem pripojiť. Zatiaľ nepotvrdené tehotenstvo ale tak 4 testy pozitívne tak hádam si to nezakríknem... posledná mrcha 23.12.2014 volala som lekárke, že je skoro na prehliadku ak som bez problémov tak najskôr bud. týždeň v piatok, možno vydržím dlhšie ale to nezaručujem 😎 Snažili sme sa 8 mesiacov potom som nasadila čarovný inofolic na necelý cyskus a wuallla :D Moc sa teším a držím nám palce.
@ewik333 ahoj a gratulujem 🙂 Ja som este tiez nebola u lekarky, ale pozitivny test, vynechana ms, extremna unava a nechut ku kave ma uistuju, ze tehotna naozaj som 😀 Ja planujem ist na prvu kontrolu v 7tt, aby uz bolo aj daco vidiet a dostala som utz fotku 😉
@littleoneno2 A 7TT náš kedy? ja som skôr rozmýšľala v 8tt, mne to vychádza tak 12.1
Ahojte kočky, tiež by som sa rada pridala k vám 🙂, min. týždeň som bola u lekára, videla som našu fazuľku 🙂 Teraz som 6tt., termín je 21.9. za 2-3 týždne si mám prísť pre knižku 🙂. Držím vám bábiky všetkým palčeky 🙂
ahojte, mozem sa pridat aj ja? 🙂 podla webu mam termin 26. 9., vcera som bola u dr, a bola tam taka 3,5mm gulicka 🙂
dievcata, kedy ste mali prvu poradnu, mna objednali az na koniec februara!!! 😠
žienky, dnes sa z dôvodu nahleho ochorenia seba alebo detí, odhlásili 4 tehotné ženy, takže sa uvolnilo miesto /som predtým z kapacitných dôvodov odmietla už nahlásiť dalšie tehulky/
takže ak by ste mali záujem, dnes budete vítane o 20.00 hod v Kvapke na Slnečnej 32 v Trnave
prednáška certifikovanej duly, certifikovanej laktačnej poradkyne a predsedníčky OZ Ženské kruhy /so mnou/s názvom " Hovorme o zázraku
@tonjadabik2 no bud ho mas aktivovany, alebo nie, ale tym sa tiez nemusis zaoberat, lebo kazdy telefon dostane k vybave kabel, ktorym ho spojis s PC, takze ked nemas net v mobile, mozes si spojit telefon s PC a fotecky stiahnut donho: ja nemam net v mobile, mam este taky stary, takze to tiez takto robim ze si ich stahujem do PC. Dufam ze som pomohla, tesim sa na fotecky, mne lekar nedal v pondelok som bola na prve sono a vobec mi nedal foto a ja som bola taka mimo, ze som si aj zabudla pytat. Tebe tiez nedal, ze si si fotila do telefonu? Nechapem preco automaticky nedaju 🙄
@daniela7481 uz si bola aj na kontrole a boli aj srdiecka uz a vidno dvojicky? jeeeeej 😉 ani my sme predtym nemohli mat hned, brala som lieky a po polroku sa zadarilo a skoncilo KET,nebolo srdiecko a po dalsom polroku uz som znova otehu a to mam synceka a teraz ani nevieme ako... 😕
@tamarka9 mam net v mobile a mala by som mat aj kabel..kedze mam novsi mobil..mne doktor sam dal teda sa opytal ci nahodou nechcem fotku..ta jasneee ze hej mu vravim cela stastna 😀 a este mi ponukol neake video cosi moderne myslim video babetka za 50 eur.. tak ale drahe to je no..a v utorok idem zase tak mozno --bude dalsia fotka..dufam ze babetku bije srdiecko ze je vsetko v poriadku..ja som si snimku co mi dal doktor odfotila do mobilu a tak dam do pc..nam davaju automaticky ale niekedy nerobi doktor ultrazvuk ved by nemal robit stale takze ak bude robit tak popytam zase.. 😀 dufam ze bude mat dobru naladu.. 🙂
@tonjadabik2 no tak super, tak daj do PC a potom sup sem, velmi som zvedava 🙂 A je super ze robi fotecky, 50eur za video je ozaj vela, to by som ani ja nedala...a neboj jasne vsetko je urcite ok, kolky tt si vlastne?

@monulik0209 dakujem!! My sme sa snazili nieco vyse roka... V stvrtok idem k Dr. tak snadbude vsetko ok.