icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

pepppe
29. jún 2010

@ericica au to vazne??? noo ked boli len to co ma pozrie,co potom porod,,,, 🙂 takze zajtra mas malinku pri sebe,,,paradicka

zuzik1983
29. jún 2010

@ericica no to nie,ja som si nezajednavala,ale uz mam toho tehotenstva teraz ku koncu dost,uz poriadne nic nemozem robit,aby som sa nebala ,ze sa cosi stane

ericica
29. jún 2010

@pepppe duuuuuuuuufam a nenormalne sa bojim bolesti ze vraj druhykrat je to rychlejsie ale aj bolestivejsie 😝 😝 😝
minule ma vysetrovanie vobec nebolelo ale som krvacala teraz ma vysetroval dvakrat po sebe a dost to bolelo ale zaujimave ze som nekrvacala 😲

@zuzik1983 ahaa ja som si mojho zajednala preto mi to asi vyvola zajtra bo ma sluzbu a nehce to nechat na nahodu ze nebude v sluzbe a pride to na mna....ale moze byt ze ta posle do nemocky.....vsak uvidis budem drzat pacle 🙂

alllexa
29. jún 2010

@zuzik1983 - pozeram, ze mame termin narovnako a asi nas este nejake julovky predbehnu🙂

zuzik1983
29. jún 2010

@ericica ja si to asi vyziadam uz,aby ma poslala 🙂

alllexa
29. jún 2010

Inak, uz som si kupila ten caj z ostruziny malinovej, idem skusit...

zuzik1983
29. jún 2010

@alllexa no aj ja mam taky pocit,mame lenive mimina 🙂

pepppe
29. jún 2010

@ericica nebude boliet,,uvdis,bude to pekne rychli porod,aky by sme chceli kazda 😉 noo tak mna ani raz zatial nebolelo ,ked ma pozeral zo spodu,,neviem preco,,,,klop klop 😉

liluu
29. jún 2010

joj dievčatá aj ja chcem rodiť 😉
hej a nemáte nejakú chutnú oznamovaciu sms??? 🙂

ericica
29. jún 2010

@liluu no ta sms by zaujimala aj mna 😵
@pepppe bodaj by si mala pravdu a dakujem 🙂

meruska
29. jún 2010

Milí priatelia a známi, tak už som medzi vami. Volám sa … ,moje miery sú … a narodil(a) som sa o ….hod. Už teraz sa na vás moc teším.
Ahoj, tak som tu! Píše za mňa mamička, lebo ja som ešte maličká. Volám sa …., narodila som sa dnes o …., meriam…., vážim…. A mamina aj ja sme v poriadku.
Ahojte, dosiaľ som mal možnosť počúvať len váš hlas zvnútra. Už sa na vás teším. Maminka vraví, že som veľmi krásny(a), vážim … meriam … Váš(a) (meno) …
Dar najkrajší život dáva do kočiara. A v tom našom tíško dýcha našej šťastie, naša pýcha …
Strieľajte šampanské – konečne je to tu. Dnes o …. sa nám narodil(a)…… s váhou …. a dĺžkou…
Ocko išiel chlastať, mamka ešte fučí od bolesti, takže sa musím predstaviť sám(a)… volám sa ….., vážim …. g, meriam .. cm. P.S. všetci traja sme o.k.
Dnes ráno nám, mamke a tatkovi, nebo poslalo svoju najkrajšiu hviezdu, nášho syna (dcérku) …… s mierami …
A konečne môžem začať chodiť s tatinom na hokej! Meno, miery….
Dnes vydalo bruško mojej mamky najkrajšie tajomstvo sveta! MŇA! meno, miery…
Ahoj, 9 mesiacov som sa skrýval(a) v utajení, ale dnes o … hod. je čas, aby som odkryl(a) svoju pravú identitu: som …. (meno), mám … kg, … cm a poriadne to tu roztočím!
S poradovým číslom 2 sa Vám predstavuje naša ďalšia krásavica: Volá sa ….., narodila sa o … hod. a jej miery sú opäť ideálne: …. cm a …. g
Dievčatko/Chlapčiatko sa cez pusinky dostalo až do perinky.
Krásna hlávka, jemné vlásky, toto je náš výtvor lásky.
Nech tá láska pretrváva, neúnavná, neskonalá.
Narodil/a som sa o….Volam sa…. vážim… meriam…
Teším sa na Vás
Už som na svete, aj keď v maminom brušku bolo lepšie, ale čo už. Dali mi meno …. , myslím, že to ste už ale tušili. Mám …cm a …g.Maminka je nejaká unavená, neviem prečo, veď najviac som sa tu narobil(a) ja. No a tí ľudia v bielom, čo tu pobehuju, tvrdia, že sme aj s mamou o.k.
Dnes moja maminka vytlačila najkrajšie chlapčiatko (dievčatko) na svete. MŇA! meno, miery…
Huráá! tak už konečne viem, ako vyzerá maminka zvonku. Aj tatinko sa mi páči… volám sa…. miery, meno…

meruska
29. jún 2010

@liluu chcela si nieco take? 😉

izira
29. jún 2010

@booklover asi nie....budem v pohode aj sama. Dufam, ze to nebude dlho trvat a navyse i tak na Rastislavke nemoze byt pri mne pocas 1. doby porodnej a aby cakal vonku pred dverami neviem ako dlho...to radsej nech si oddychne, aby potom zvladal pomahat s dvoma spuntami 🙂

meruska
29. jún 2010

@izira vdaka ze si ma dokopala ist do tej nemocky 😉

izira
29. jún 2010

@meruska dobre si urobila ze si tam sla, len skoda, ze si musela tolko cakat, ale aspon si teraz kludnejsia... 🙂 ja idem do poradne zajtra, tak uvidime 🙂

meruska
29. jún 2010

drzim na zajtra palceky...ono ja sa ani tak necudujem ze sa este neotvaram ja mam terminy 17, 22 a 24 a ten posledny je riadne daleko ..ale hadam to budem mat za sebou skor 🙂

merikac
29. jún 2010

@naty1976 jasne,,,seba odhlasis a prihlasis sa ako julovky2010 heslo -jul...........klik na julovcata a uz len pridas foto

alllexa
29. jún 2010

@meruska - super, normalne ma tie smsky dojali🙂

izira
29. jún 2010

@ericica Drzim prsty zajtra 🙂

meruska
29. jún 2010

@alllexa 😉

merikac
29. jún 2010

@ericica - budem grzat palceky, nech vsetk dopadne najsamlepsie,,prajem porod bez bolesti 😉 , malinkej bezproblemovy nadych na tento svet a hlavne, nech budete coskoro obe doma v poriadku v kruhu svojich najblilzsich 😵

merikac
29. jún 2010

@pepppe ..ked spominate to pozeranie zo spodu, v den ako mi isli vyvolavat porod, to pozeranie uz nebolo setrne, dokonca dr. ma roztahoval ako ma pozeral a poviem vam, ze to bolest,,sestricka ma chytila za ruku a skoro som jej ju rozpucila,,,s takou ohromnou bolestou som veru neratala................. 😠

alllexa
29. jún 2010

@zuzik1983 - a vo stvrtok ides k svojej gynekologicke, ci uz do nemocnice?

@ericica - fiha, tak zajtra? A preco chces, aby Ti to vyvolali? Ved aj ked to bude mimo sluzby, mozes tomu svojmu lekarovi zavolat - ked je zazmluvneny...

izira
29. jún 2010

@meruska ja som si pozerala termin nuz a prvy mam 1.7. - pozajtra 🙂 a akurat dnes mi zacali troska bolesti - take si pamatam aj pri prvom a potom to uz bolo co nevidiet 🙂

alllexa
29. jún 2010

@takyna - gratulujeme!🙂 A sla si cisarskym ci normalne?

zuzik1983
29. jún 2010

@alllexa idem k svojej doktorke,do nemocnice ja pojdem az rodit

pepppe
29. jún 2010

@merikac jezisi ,anio nehvoor,,,,au vsak to muselo ozaj boliet,ja by som jej tu ruku asi aj zlomila, 😠 noo mam sa na co tesit,ale envadi vydrzim nieco,, 🙂

izira
29. jún 2010

@meruska vazne som rada, ze si tam sla. spravila si si aj exkurziu po poschodi?
Inak v Novej na novorodeneckom mam kamaratku Ivanu Kusnierovu - lekarka strasne zlaty clovek. Ak by si mala akekolvek pochybosti ona ti urcite pomoze, len sa jej opytaj... ma uplne super pristup je velmi citliva, chapava a no prosto uzasny clovek

meruska
29. jún 2010

@izira ja som bola na 2 poschodi, hore som nebola...to mam ist nabuduce aj na 17-te ak chcem vydiet izby? ja sa vsade votriem? 😀

merikac
29. jún 2010

@pepppe no mozno to robil pre to, lebo som sa pomaly otvarala a bolesti uz boli paradne..