icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

petulka_1
8. júl 2010

@cigaretka5 gratulujem....... 🙂

petulka_1
8. júl 2010

@maxara tak aspon nebudes prenasat a uz to budes mat za sebou. My si este asi pockame...

alica26
8. júl 2010

@maxara ...už aj druhá strana sa riadne zaplňa 😀 , uvidíme či v pondelok zvýšime skóre... 😉

maxara
8. júl 2010

@cigaretka5 jeeej aj ja gratulujem k Dorotke 😵 😵 😵 mozno sa tam v pondelok uvidime 😒

@petulka_1 no ved to je ta lepsia sprava.. ale inak nie som nadsena, radsej by som bola, keby sa vypytala sama radsej teraz cez vikend

maxara
8. júl 2010

@alica26 ja asi v utorok najskor 🙂

petrap001
8. júl 2010

a este ma napadlo,lebo som vravela,ze maleho neockovali proti tbc,len dostal ten vitamin D.tak dnes mi povedla lekarka,ze to az na 2 meisace sa ockuju 😕 😕 😕 no ja uz fatk neviem,co za system tu maju... ☹

alica26
8. júl 2010

@cigaretka5 Gratulujem a prajem veľa zdravíčka... 🙂 🙂 🙂

petulka_1
8. júl 2010

@maxara ved to urcite by bolo najlepsie keby sa pytali same tie nase babatka... Len nech sa ten moj radsej nezacne pytat dnes, lebo moj mm siel oslavovat - ma dnes narodky.

maxara
8. júl 2010

@baby
fakt je, ze ja idem (ak nie skor) najneskor v pondelok do nemocky a tipujem, ze aj Alllexa tam bude v cca rovnakom case.. tak vas prosim, aby ste mi posielali tie veci do tabulky.. radsej mi napiste 3-4 baby, ze henta porodila ako keby som to nakoniec nenasla.. ved ja neviem ako to zvladnem docitat, ked sa vratim po tyzdni 😒

lenkaaninka
8. júl 2010

@cigaretka5 jeeej tak to máte za sebou gratulujeme obom 😉

baby mna tak kríže bolia ako pes och aj brucho tvrdne a zajtra ráno idem do poradne takkkkk velllmi sa teším a som zvedavá čo povie a ked sa nič nedeje tak ma asi trafí pri tých kontr. tak ja už neviem 😎 idem hned ráno nech to mám za sebou..
@maxara tak nič teda ale aspon vieš že v pondelok nastupuješ a ide sa na to...tak zasa bude prírastok 😉

tinka349
8. júl 2010

@agika1982 no ono tam pisalo daco take, ze je to dost citlive a zachytava pohyby nie len v mieste kde je ta podlozka ale z celej plochy postielky 🙂 ale ved uvidis ked ho uz budete mat

tinka349
8. júl 2010

@cigaretka5 vela zdravicka tebe aj bambulke malej 🙂

maxara
8. júl 2010

@lenkaaninka mojko budes skor ty ako ja to mat za sebou 😀 😀

tinka349
8. júl 2010

@lenkaaninka no aj ja idem do poradne zajtra, len sa netesim...lebo zatial som sa stale tesila a povedali mi velke houby...niiiiic ani babo nezmerali kolko vazi 😠 a furt som sa tesila.....tak na zajtra s anetesim a snad aj nieco pomeraju 😀

lenkaaninka
8. júl 2010

@maxara no tak neviem ozaj mám tretie a tretí pôrod a takéto chystačky čo sa týka kontr. som ani raz nemala tak neviem čo mám čakať tak som neni ani tak ani tak...viem že je dobre keby ostal ešte v brušku aj by som chcela aby bol vonku lebo už nespávam v podstate od nedele a nie je to med lízať s bolesťami aj kríže a nehovorím o dvoch detoch čo su tu so mnou...no uvidím nechám sa prekvapkať a zajtra napíšem teda ako som dopadla..
fuj a teraz že aká bolesť do krížov a všade och..

@tinka349 mne nikto ani raz malého nemeral vždy len sedí to na tt a toť vsjo.. 😉

tinka349
8. júl 2010

ja mam momentalne doslova ZRACIU HODINU 😀 😀 😀 od filmu som sa postavila asi 10x a to ho pozeram zopar minut a zozrala som uz 2 nektarinky, tycinku nesquik, keksik Vesna (co ho inak nenavidim), kalerab zo zahradky a teraz zavarane broskyne 😀 😀 😀 😀

tinka349
8. júl 2010

@lenkaaninka no inak tu bolest krizov poznam....mna dnes az extremne bolia.... 😖 normalne ma boleli len ked som dlho lezala alebo sedela a postavila sa, ale casom som to rozchodila....a dnes ma bolia vkuse, chodim ako kacena zo strany na stranu a nenormaaaaaalne ma bolia 😠 😠 😠 😠

lenkaaninka
8. júl 2010

jáj a ešte som zvedavá ako ked tam zajtra vyskočím na tú vahu čo tam vylezie...hmmm...lebo doma sa nevážim nebavi ma to 😀

lenkaaninka
8. júl 2010

@tinka349 dobrééé všetko ide dokopy až na ten kaleráb ale neva aspon ta dobre poprehána zajtra ked si uderila na to tie broskyne 😀

agika1982
8. júl 2010

@tinka349 tiez mam poradnu zajtra...o 9.45... mne vzdy meraju babo...teda ja vzdy poprosim doky xixi

petulka_1
8. júl 2010

@tinka349 aj ja mavam taketo zracie hodinky - zjem vsetko co vidim

cigaretka5
8. júl 2010

@maxara Maxi a preco ides v pondelok do nemocky?

lenkaaninka
8. júl 2010

dobre babule idem sa vyvaliť do postele a čakať na mm možno niečo bude ak nebude unavený 😕 zajtra sa ozvem len dufam že nebude taký hic pôjdem radsej porát ráno nech tam neodpadnem pa

maxara
8. júl 2010

@cigaretka5 klasika.. tlak a opuchy.. a podla vysledkov bud vyvolavacka alebo sekcia 😒
Ako ti je? Ved len teraz si dorodila 🙂

maxara
8. júl 2010

@lenkaaninka vrelo ocakavam tvoje spravy z poradne 😉

nika23t
8. júl 2010

@cigaretka5 Gratulujem a prajem hlavne zdravie a nech ste rychlo doma 😉

kafoditka
8. júl 2010

Ahojte kocky 🙂

@maxara jeeej, tak aj ty to budes mat kazdym dnom za sebou a vonavu Ninku v naruci, tesim sa s tebou 😉

Cigaretka - gratulujem k Dorotke, vela zdravicka a mliecka prajem!

Alexxa - ty si este stale kinderko? 😕 🙂

My sme boli dnes s Filipkom u lekarky, tak nam predpisala na to zduvanie sab simplex, ako ste mi spominali. Inak ho pochvalila, ako pekne pribera 😉 V noci pekne spinkal, budil sa kazde 3 hodinky.
Inak dakujem za rady s rektalnou rurkou - super zabrala - maly nakadil do 2 plienok az po okraj 😀 😀
Pripajam aktualne foto maleho, kuk :

alllexa
8. júl 2010

@tinka349 - ja som sa tiez vzdy tesila a nic som sa nedozvedela... Tak ale uz zajtra by sa fakt patrilo - uz chcem nejaky datum...

tinka349
8. júl 2010

@alllexa no to sa ti ani necudujem, n atvojom mieste by som si to uz tam aj vydupala a neodisla ani z nemocnice 😀 😀 😀
@agika1982 budem musiet nahodit smutne ocicka na lekarku ze chcem vidiet maluuuu 😵 😵 😵 a snad ju prehovorim

stanka33
8. júl 2010

ahojte,
tak cigaretka gratulujem...ak budes v nemocke v utorok tak sa stretneme aj s maxi urcite.,,kto ti robil sekciu???
moj stav po dnesku, porodne cesty dozrete, hlavicka nizko, krcok 1,5 cm, otvorena na 2 cm. ak do utorku neporodim mam prist rano ze s tym nieco urobime nakolko som druhorodicka tak to moze ist rychlo, keby to bol moj prvy porod tak ma v utorok nevola a necha na pokoji....ale ze je vsetko pripravene...takze s maxi sa stretneme urcite mozno aj rodit budeme spolu 😉 a po vysetreni som si nasla krvavy vytok alebo skor hlien takze mi odchdza zatka aj ne papieri mam take ruzove, aspon zajtra potrebujem vydrzat ostatne dni mam zabezpecene do utorku...