Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
ahojte. neviem, ci ste uz rozoberali kupovane prikrmy, ale potrebujem nejake poriesit na cestovanie a neviem, neviem, ktoru znacku 😅 hipp? hame? ovko? alnatura? babylove? ci je to jedno? dakujem 😉
joj baby tak konecne ide kon ...uz som z toho nervna..vcera som neriskovala a dala na noc viburcol ,ako hovorila Mirka vdaka bohu zanho ..mala zaspala o pol jedenastej a spala s dvoma malymi preruseniami ked jej vypadol cumlik az do po l osmej.. 🙂 potom sa napapala a spala od deviatej az do dvanastej ,..az mi je to divne..dufam ze noc bude zase kludna..
Ozaj vy co prikrmujete uz nahradzate plnu davku mlieka prikrmom ? a ktoru ? ovocnu ci zeleninovu ? ja vidim ze mi po prikrme vypije este taku 90-100 mlieka a tak neviem zvysit uz mnozstvo prikrmu a vypustit mlieko ?
nooo takze sa verejne mirke ospravedlnujem za oznacenie pekna, lebo to dost nevystihuje tu kocku, co som dnes stretla...teeda, ja chcem mat taku figuru po prvom dietati a nie to este po dvoch.. teda @mirka285 klobucisko dole.. Videli sme s riskom aj lindusku - aka bola poslusna a tichucka a drobuna oproti mojmu risimu, prisli sme domov a risko od tolkej krasy hned zalomil a spi tuho 🙂
@katty17 nie, nie, mirka sa stavila v dubravke urobit dobry skutok, dakujem, dakujem. Capica mi presla... 😉 tentoraz
@tinaki1275 mam pre teba nieco, vcera som uz nestihla, fotos 😉 trosku snehovej atmosky
ahojte,
chcem sa opytat, kolko smiem dat jednorazovo prikrmu? ( ake mnozstvo)
bojim sa totiz, aby mu to nebolo tazke a
nebolelo ho brusko...vcera mi na prvy krat zjedol az 6 lyziciek mrkvy a 80 ml mlieka,
dnes sa tiez siel potrhat...
@bambola jezis az ma zamrazilo a nabehli mi zimomriavky ..aj ja chcem ☹ uzasne dakujem ,my dnes zase s 25.stupnami ... 😒 ako mam ist nakupovat darceky a citit vianocnu atmosku ,ked sa mi mala poti v maxicosi a to ma bodik s krat.rukavkom a tenky svetrik? a dokonca som jej dnes dala na tvaricku opalovci kremik 😖 okolo obeda je to slnko v tvari hnusne..
@luludi no ked som rodila mali sme 42!!!!a tyzden po porode kazdy den okolo 38-40 ,v nemocnici na izbe sme mali klimu full a to som tam mala aj malu..a to nehovorim aky bol moj posledny mesiac...sedela som zavreta v byte s klimou a pred siedmou vecer ani nevyliezala..
@bambola pocuvaj ty si sa toho vela dnes nenaucila co?nerobia tu rekonstrukciu kona nahodou kvoli tebe,aby si urobila tu skusku? kedy je ? v sobotu?
@tinaki1275 verim, ked sme chodili na infocesty na kretu zaciatkom oktobra a bolo straaaaaaasne teplo, vzdy sme rozmyslali, ako tam klienti vydrzia v juli a auguste.. 😕 vy byvate v blizkosti Chanie?
@tinaki1275 seneca tours, koala tours, tiptravel a tatratour - teraz maju spolocnu obchodnu politiku a jedneho vlastnika
tak sme sa minuli o chlp ..ja som s koalou a senecou sice mala posled.kontakt 2002..myslim..to este boli samostatni ..a 2003 som este robila trochu pre satur..ale to sa mi uz davno neoplati pri tych mizernych podmienkach ktore maju pre delegatov..
@tinaki1275 chania je nadherna 🙂 prudko mozem... pravdu mas, delegatstvo je tak zle ohodnotene, ze ho vacsinou robia studenti, alebo ludia skor ako hobby ... 😒

ahoooooj.. ja o chvilu uvidim nasu mirku z konika... vam potom poviem, ci bola pekna alebo bola pekna 😀 aaaa neberiem si ciapku.. ;)