Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
bambulky, prave som volala do corte ingles a buduci tyzden by som konecne mala dostat darceky co som objednala, strasne sa tesim, lebo uz som myslela,z e tere nesplnim zelanie, no a mozem makat na zajtrajsom doucku z angliny 🤐
caute koceny, idem vas aspon pozdravit, ked vas nestiham citat... tento tyzden bol strasny lebo najskor bol nachladnuty leo a teraz som riadne ja, takze uz asi tyzden poriadne v noci nespim... vyzeram jak prisera.... skoro jak Martinka z farmara 😀 😀 😀
inak minuly tyzden ste ma navnadili a pozrela som si farmara na nete a riadne som sa nasmiala, ta marianova babka mi pripomina tu babku z kurvahosigutentag 🙂
maxinka aj ja uz mam stromcek vyzdobeny... namakala som sa riadne lebo som ho najskor sprchovala a potom 2 dni zdobila kedze ma skoro 3 metre a maly je z neho hotovy...
@lela1809 dobru a kraaasne ranajky 🙂 🙂 🙂
@katarina7777 ahooj, neblazni aj ty vyzeras ako ta talianska herecka z holiwudu????? ja tiez nespim , ale kvoli nelinym zubom 😔 😔 😔
@katarina7777si ma rozosmiala aj ty teraz 🙂 ten vas stromcek musi byt uzasny,dufam,ze nezabudnes hodit aj nejake vianocne fotos...

@katty17 tak to ze sa vzali som niekde uz pocula ale o tom rozvode...
@adelaine kleopatra je HERECKA 😀 uz len cakam na nu a letim spat 😀