Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@gabika41 mne ale hovorili ze do flase kasu vobec nemam davat ,vraj ju mam ucit jest ju hned s lyzickou ..nezvykne si potom na to tak ?ja mam specialny cumel na flasu na kase uz davno ale zatial som cez flasu neskusala..ty kasu davas?
pomooooc ta Martinkina matka vyzera ako rozmetana Iceckom a znovu zosita 😝 😝 bleeeeeeeee
poznáte niekto takéto plavky, máte s nimi skúsenosť ? http://www.plavkypredeti.sk/plavky?id=118
@maxara 😀 😀 😀 😀 ja to nepotrebujem ani vidiet ,stacia mi tvoje komentare 😀 😀 😀 😀 😀
@mirka285 dojdi na Kretu a nabehni tu do kadernictva a uvidis ..tie nase sa tibudu zdat hviezdy 😒
@tinaki1275 ja som videla zdegenerovane ksichty uz len v Londyne....ale toto?oni su jak z hororu Aj hori maju oci 😀
tá pani vyzerá ako zlí skřeti z Pána prsteňov...a tých chudákov hercov na to museli pol dňa maskovať...
@tinaki1275 to musis vidiet.. ja som mala cely cas pocit, ze sledujem rekonstrukciu vlakovej nehody a nie farmarku Martinku 😝 to je jeden hnusny hnoj.. ten ksicht.. ona sa este dala.. ale ta matka.. to je hrooooooza. To si este nevidela, to musis vidiet
dobre ranko sa praje..... 🙂
noc bola v pohode,ale v poslednych dnoch tak piska,ze by sa ani v Lucnici nestratila,normalne by mohla robit tym dievcatam predskokanku..... 🙂
@tinaki1275 nie ja este nedavam kasu.Ja na to idem systemom prvy mesiac zelenina,druhy zelenina a ovocie a v tretom zelenina,ovocie a kase.Pomaly mozno dalej zajdem.....lebo ked som tak nad tym uvazovala,tak 9 mesiacov som ju zivila ja,teraz je 5 mesiacov zivene iba z UM,takze aj ten trakt si musi pomalicky zvykat....
@tinaki1275 drzim palce a hlavne prajem vela trpezlivosti 🙂 casom isto pridete na kluc drobcovym chutiam 🙂 ja som inak citala aj o alergii na ryzu, ale ta je extremne zriedkava. a to by sa prejavilo isto dramatickejsie nez len nechutou.
dobre ranko! ja som mala s muzickom vecer debatu, ze sa uz tesim, kedy mala nebude v noci papat moje mliecko a bude k nej vstavat on- ma super spanok- este sa len dotkne postele a uz spi 🙂 ked mu rano pripomeniem, o com sme vecer debatovali, zacudovanym vyrazom tvare mi da najavo, ze to bol moj monolog 🙂
my sme boli hore iba raz- cikat a papat. rano mala Janka naladicku 🙂 papala, cikala, kakala a zas drieme... preto aj visim na konovi. potom musim studieren ☹
vyberam nejake drobnosti pre cerstvo tehotnu svagrinku 🙂 robime jej s mm pod stromcek balicek zakladnych drobnosti, zoznamov a informacii pre prve babo 🙂 taku mam radost, si to uzivam viac nez zhananie info pre seba 🙂
dobre ranko, zboznujem, ked rano vstaneme a risi mi tu tak pol hodinku vazne vyklada, co sa mu snivalo 😵
vonku je zase bielo ;( idem citat co ste popisali vcera

@booklover skusala som aj hustejsiu aj riedsiu ,aj rozne typy ,aj nejaku speci -cerealnu ...proste mam pocit ze proste chce len mlieko ..a to kvazi "huste mlieko "teda kasu odmieta..no budem skusat dalej..hadam si zvykne..