Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@adelaine Mati ja pouzivam Lenor sensitiv, neskutocne krasne vonia a nikdy s tym maly nemal problem - teda klop klop.
@mirka285 ja uz som kopec veci prestala zehlit - napr. postelne pradlo..radsej poriadne vytrasiem, ked sa ususi dam ho na spodok a nan naukladam dalsie a tou vahou sa to vystrie . aspon si nahovaram 😀 A z celej duse neznasam zehlit petrove kapsace, este stasie, ze teraz presedlal hlavne na rifle a kapsace vytiahne len sem-tam..
@mirka285 aj my chodime s podbradnikom ..uz som dokupila nejake trosku dizajnove aby nevyzerala ako taky trdko ..uz ked ich chuda musi mat ..☹ a tak som tomu dlho odolavala..ale ked bola v kuse mokra nedalo .sa..
@adelaine ja sice davam specialnu avivaz proderm co je pre deti ,ale tiez extra vymacham...a nieco tam zostava..ale zatial sme nastastie problem nemali ..mozno si mohla skusit inu znacku avivaze..
@tinaki1275 malý mi pomrnkáva zo spánku, tak si vždy idem k nemu trocha ľahnúť a pritúlim si ho, tak som sa nechcela nejak rozpísať..ani neviem čo je nové, nestíham čítať
kto tu ešte ostal?
@monline noveho asi ani vela nie je...teda ja tiez nestiham docitavat ..cez den ma Leia nenecha na pokoji vobec ok rem toho 3-hod.spanku poobede..a ten mam vyhradeny na vsetky domace prace +vybalovanie..☹
@tinaki1275 pozerám si práve faktúru na mobil..tak z mojich 120 voľných minút som prevolala 39..a zo 400 sms som minula 62..mala by som niečo so sebou robiť 😖
@tinaki1275 čítala som si o tých meninách u vás..to je riadne brutal..a aj tvoje sa takto oslavujú? si vôbec v kalendári u nich?
@monline praveze nie som a oni si nejako nevedia zapamatat moj datum menin 🙂))nie zeby mi to chybalo ..zopar kamosov to vie..ale napr.moja svokra sa vzdy tvari ze si to nepamata.. 😀
@tinaki1275
@monline pisem o poslednom mohykanovi, zeeee preco ich roger trapil a mucil psychicky cele tie roky a co to vypoveda o spravodlivosti a podobne. nielenze mam este len stranu a kusok ale vkuse preslapujem na mieste. jaaaaaaj vobec neviem co tam pisat 😠
@tinaki1275 aspoň sa ti nedotrepú vtedy domov..však to musí byť riadna otrava, ak chodia neohlásene
@tinaki1275 @monline ja som ako trafena, uz mi fakt drbe, nie o mohykanovi ale Sarlatove pismeno 😉
zase mi to neposlalo jednu odpoved...to je na nervy s tym konom..jasvoj mobil pouzivam uz minimalne..🙂az mi je to divne,za starych cias ma mm hresilze stale prevolam nad kredit a teraz sme znizili pocet mojich volnych minut na minimum...a to vdaka mojeje krasnej dcere ....nestiham kecat po telefone..🙂)
@tinaki1275 mliečnu kašu sunarku mám doma, je to ryžová kaša s banánom, alebo jablčná...do tej banánovej mu pridávam aj tretinku banána, lebo samotný mi ho nechce jesť a jeden marinakeks..aj výživu mi lepšie zje s marinakeksom, lebo inak sa mu zdá prisladká, či prikyslá..ten keks to zjemní (sa mi aspoň zdá)

@tinaki1275 ta moja musi mat na sebe podbradnik nonstop...