Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
ahojte je tu niekto nedari sa mi zaspat,vcera mala zase zurovala v noci a teraz ked spi a dalo by sa mi spat tak neviem 😖 😖 😖 dufam ze dnes v noci bude klud 😝
dnes som bola s Rebi u dermatologa osetroval jej prasknutu zilku pod okom a taak hysakovala ze sa s toho cela pocurala a aj mna celu ocurala pred takym mladym dr...som sa hanbila jak pes...musela som rychlo kupovat nove oblecko pre mna aj pre nu....
vidim ze preberate chudnutie,,ja idem zaciatkom aprila na svadbu a potrebujem hodit pra kil hlavne z brucha ale neviem co mozem zo sebou robit ked este kojim.....moze sa uz cvicit???
@ericica ááále prosím ťa..však sa nič tak strašné nestalo..je to dieťa a mala strach..mne sa raz stalo, že som šla s nikou ku krčnému a on jej pozeral do nosných dutín..už predtým sme dlho stáli v čakárni, vydýchaný vzduch..a zrazu začal niečo chystať nad liehovým varičom, ja som tam stála a cítila, že mi hučí v ušiach, podlamujú sa mi nohy a mám tmu pred očami..a zrazu priskočila ku mne sestrička a potom ma začali dávať na ležadlo a vykladať mi nohy dohora..odpadla by som 🙂 toto niku vtedy riadne vydesilo
dobre ranko sa praje 🙂 takze po tom vcerajsom prejedeni veru v noci neboli ani ziadne dudlikove hratky,ale teraz rano zase sotva 100ml... 🙂 mam v kuchyni kotol jablk,tak idem na ne....... 😀
dobre ranko,
my sme horuckovali celu noc, aj teraz uplne hori, takze ja neviem co bude do obedia 😕 ☹ ☹
@maxara maxi,,dnes sa mas,,ale dnes podla lunearneho kalendara by sa nemali vyprazane a mastne jedla,,lebo dnes je telo nachylne k extremnemu priberaniu 😀 - prave mi to tu povedali kolegyne 😀
dobre ranko baby,,dala som vcera 35 brusakov,,na zaciatok dobre, po vyse roku,,ze???????? 😀 😝 pekny dnik vam vsetkym
@gabika41 citam dozadu, neviem co ti baby napisali, ale ja ked som davala ovocie na olovrant, okolo 17tej tak vecerne mliecko o 19:30 mi nechcela pit a ked ho vypila, spustila rev a vyvracala vsetko.. tak som zacala davat ovocie na desiatu a na olovrant davam jogurt alebo len nieco do cucatka, roztek, susienky, uvarenu merkvu v celku... a odvtedy nemam problem.
a na suchu pokozku az lisajovitu, az zaciatky ekzemu je paradny Holtov krem.. smrdi jak kolajnice, ale fakt dobre zabera.. mm ma ekzam od malicka a natieral si svoj ekzem holtasom a odvtedy sa mu to veeeelmi zlepsilo
Dobre ranko 🙂
baby vcera ste tu spominali kupanie a suchu kozu dietata. Ja malu kupem tak raz za 2-3 dni bupi mydlom a vobec ju nekremujem ani neolejujem a ma krasnu jemnu pokozku 😵 mame doma infadolan z lekarne ako spominala @adelaine ale tiez som ho pouzila mozno 5x a aj to len na nohy lebo sa mi zdali take suchsie. ja som citala na nete, ze sa pokozka dietata nema mydlit a drhnut kazdy den lebo aj samotna voda vysusuje 😕 no a mala nerobi v bani aby som ju drhla kazdy den 😀 😀 ale ked boli take mrazy tak som jej natrela licka a nos nivea kremom proti mrazu.

@meruska aj ja som hrávala basket, bola som podkošová... velmi mi to chýba..