Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
ahojte baby. tak by som sa rada pridala na gulasovicu, ale my ideme akurat prec ☹
a vidis @maxara , ze tie tvoje fotky nevyjdu len tak nazmar 😉 si sa stazovala, ze su furt rovnake, ale tie tvare sa aspon mne normalne zapamataju a potom viem, s kym idem vo vytahu 😀 takze pekne foť aj gulasik 😉
asi tu uz nikto nie je, tak ja teda tiez idem. doteraz sme mali navstevu, tak som k.o. dobru noc.
Bre rano,
prva horna jednotka prerezana na 70 %, narocna noc za nami, musim urgentne upratat, navarit a pozehlit, ale z vysoka na to kaslem a dnes mienim dospavat kazdu moznu minutu. Drzte sa, pekny den vsetkym. 😔 (to akoze takto sa mi zatvaraju oci)
ahojte,
tak mi sme uz mali noc trochu lepsiu,nikolka bola hore asi len 3x.kukam,ze sa zas nieco chysta 🙂 skoda,ze byvam tak daleko,rada by som sa pridala 😉
a k tomu cviceniu.mirka ty si asi mala s tym orbitrackom pravdu,skoro kazdy den cvicim a nie malo a nic,stale vazim rovnako a nic nejde dolu,som sa dostala na vahu spred tehu a viac ani deko 😒 asi budem musiet urobit nieco so stravou,ale ked ja som strasne pazrava
dore ranko...takze nam sa definitivne posunul cas spanku a zaspavame vecer okolo pol deviatej...nevadi,aspon uz nebuem Lindu davat o pol osmej spat a potom sa rozculovat ako to,ze nevie zaspat...asi to bude posunom toho casu...
@zuzik1983 veru veru,ja keby som upravila stravu,tak mam uz urcite aj 52 kil,lenze ja sa neviem moc obmedzovat v jedla,ale snazim sa aspon vela zeleniny jest ale chleba si teda odpustit neviem 🙂 my dnes mame poradnu za hodinku,tak som zvedava na nase miery..
Dobré ránko,
dnes máme tú kolaudáciu, tak budem musieť poriadne poupratovať ( teda niežeby sme tu mali bordel, ale vôbec netuším kam všade budú pozerať 😅 )
@mirka285 ja som včera čítala, že Gabo sa vytešuje z domčeka tak som si myslela, že už ste nejaký kúpili a už som hádzala otázku, že kde a aký a potom som si všimla, že to pre Lindu 😅 tak som išla radšej spať, lebo už sa mi nejak plietli pojmy s dojmami 😀
Ranko damy,
takze zatial oficialne evidujem Mirku, Kafko, Bambi, Adel, Katku7777 a Noe? 😕 Prakticky stara partia 😀
Uvidime, ci sa niekto este prida, ale zrejme nikto nechce byt za ftirku, mozno iba Vierka 😉 , co samozrejme ocenujem, ze sa nehanbi, lebo tak som kazala. 😉
@katarina7777 najlepsou motivaciou na chudnutie ti bude chalupovica 😉 lebo na stopro sa obzeres, tak nech potom nemusis chudnut vela, ale zase iba trosku 😉 ps, Misko sa uz tesi na divinku.. ale tym padom musis dojst prva, aby sme to stihli pochystat 😉
No a tak ma napadlo, ze ked do gulasa pojde divina a Mirka donesie napacovanu kuracinu, ja teda zaobstaram nejaku zeleninu a zemiaky, pripadne nejake klobasky na gril. Moze byt?
@maxara co je to ten/ta pica? prosim Ta? 😕 😀 lebo ja mozno veziem kafko 😀 😀
aj vase deti pouzivaju hlavu ako naraznik? nasa ide hlavou vsade dopredu (logicky) ale nedava si na nu moc bacha, drb do policky, drb do stolicky , drb do gauca aj na zem si bachne kolkokrat a futasi dalej akoby si ani nevsimla, ked je silnejsi naraz tak ju to nachvilku zarazi ostane, ze co sa stalo ale otrase sa a ide dalej. ja z nej nechapem 😕 , kolkokrat su to riadne rany 😅 vsak mi osprostie este ani nestihne zmudriet 😀
@maxara ☹ my kazdy piatok cestujeme. ved vies, ze aj minule som sa tocila po stretku zase na smer PK... a teraz ideme na Sliac... ale ked tak nad tym rozmyslam, tak to pojdeme az po mm robote, takze az vecer... hmmm... do kolkej asi ste chalupovali minule? 😉 😀
a samozrejme ahojte 😉
taaak uz sme doma z poradne,mame 8 kil a 72 cm a podla doktorky priberame ukazkovo,priam tabulkovo...takze som spoko...vonku je paradne,idem varit,a poobede na vinko k mame,,,
@bambola takze ty si sofer a @kafoditka je pič 😀 (alebo picka 😅 soraaac, ale @adelaine tá čo perie, je práčka, tá čo šije šička a tá čo pije?? 😅 )
@adelaine tak ty mozes nejake nealko alebo nieco take.. pripadne nejake obycajne parky, tie hrube, namiesto spekacikov.. neviem
@katka55 Kati, no chalupa je v harmonii, cize baby, ktore davaju spat okolo 20tej a predtym kupu, musia najneskor o tej pol 19tej odchadzat, tak si myslim.. a navyse, kludne mozes dojst skor ako o 13tej. Ja musim ist vsetko pochystat, takze ak by sa nasla nejaka pomocna ruka skor, tak sa neurazim 😉

@katarina7777 no ak ma potom odvezies a nakojis mi dieta 😀