Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
Ahojte 🙂 Tak ja som uprimne max sklamana ze vyhral Bodez,nemyslim si,ze je nie cim vynimocny 😉 A to vyhral len kvoli fun klubu co ma tu na Konikovi a kvoli fun klubu co mal na Faceboooku,nejde mi o to ze mu to neprajem,ale nevidim nic specialne cim je vynimocny 🙂 Ale zial dopadlo to ako dopadlo.........
Idem si Vas precitat,prajem krasny Den🙂
@maxara šak nech si píšu 😀 ale nie, jasné, žeby som od chlapov neodišla, čo by som robila sama dva týždne bez nich? 🙂 a viem čo si tým chcela povedať, ale nie všetci chlapi sú vychvaľovaní pre nič- za nič. a väčšinou sa o žene ako matke hovorí iba v prípade keď nie je dobrou matkou, vtedy si na takú matku vedia ľudia aj spomenúť. a dobré matky sú normálne, nič výnimočné, tak prečo by ich mal niekto prosím ťa vychvaľovať? 😀
@karinnka @tutulka12 jeej baby, ja som normalne rada, ze to pisete, lebo uz som chvilku opat o sebe pochybovala.. akoze ja nikomu neprajem, aby vychovaval dieta sam, bez toho druheho, teda ak ich rozdelilo nieco nasilu 😒 ale normalne mam pocit, akoby boddez cielavedomo tie funkluby budoval. Ved sa drbal aj do reflexu a kade tade.. aj v stopadesiatich anketach na vysku materskej bol.. proste ma kamarata z markizy a juchuuu.. Ale teda moze to byt ozaj aj inak.. neviem.. a navyse si myslim este nieco naviac, ale kedze to je uz cisto konspiracia, tak.. si to necham pre seba.. proste mu vo viacerych veciach neverim, lebo zavanaju dodaleka.. decol
@maxara peti napada ma:
pinzeta, male noznicky, dettol, nabijacky na mobily a baterky, krem s pantenolom, mikrotenove sacky, boxy vhodne na nakrajane ovocie na plaz, velke klobuky, lopatka do piesku, stan 😀
@bellablonde Juli tak vsetko zbalene, vdaka za pripomenutie nabijacky a sackov.. jaj a stipce tiez nemam.. inak Nina sama zabera polku kufra 😀 a my styria druhu polku
@maxara 😀 😀 to poznam,
ja si uz vystacim s dvoma trickami, vsetko miesto v kufroch zaberaju krpci
peti,,,,, upodozrievam bambolovcov, ze nam povedali, ze idu do tatier a oni su uz juchuu dakde na polceste do chorvatska 😀 ci? zle som trafila?
@bellablonde no veru.. akoze my sme uz vypustili kadeco, ale Macko Pasik uz troni na zadnom sedadle 😀
@medved 😀 to je fakt.. a nas ma obzvlast rad pan dement Murphy aj s jeho poondiatymi zakonmi.ale tento by mohol vyjst, to ma nezabije zobrat par liekov 😀
@bellablonde myslis? 😕 nemozu byt, ma teraz napadlo,ze Matka nema pas 😉 😀 takze asi ozaj len tie tatry
@maxara bez macka ani na krok 😀 hlavne, aby bolo dieta spokojne, potom budu aj rodicia 😉 😉
normalne ma zacinas naladovat na dovolenku....doteraz som ani nepomyslela, ze by sme isli dakde k moru aj my
teda chceme ist s mm do verony sami dvaja bez deti,,, len trochu vyskocil problem s bejbysittermi 😀
@bellablonde idem uz teraz off, vecer vyrazame smer Zadar ale presne neviem
paaaacko, majte sa a moc nepiste 😉 😀
...zdielam nazor na boddeza ako pisali baby vyssie, je plno mam a otcov, ktori sa staraju o svoje dieta
po odchode alebo strate partnera a nerobia okolo toho take halo...mam sukromny pocit, aby tu malu
vyuzival na svoju osobnu medializaciu....
...@merikac booze, a nemala Emmka teplotu, ked mala take pery? ja by som sa teda riadne prelakla,
a to som zdravotnik 😖 drzte sa!
a aby som nezabudla, prajem @maxare a @bambole prijemnu a nicim nerusenu dovcu, uzite si baby 😉
@bellablonde ze jaka romantika, len vy dvaja na dovlenku 😵 -----aj ked popravde, neviem si predstavit dovolenku v priamom zmysle slova bez deti,,,,,, mozno romanticky predlzeny vikend, to ano,,,,,,
@adelaine uz je ok- dnes si uz co to zobla aj z normalneho jedla, co predtym ani vidiet nechcela,,ja si myslim, ze to bolo uplne vycerpanie,,,kiez by som sa nemylila,
som sa az teraz k vam dostala..som uplne v prdeli uz od soboty ..mesklal nam jeden let z Linzu 14 hodin a tak som stvrdla do piatej rana na letisku a presuvala ludi do hotelov a odleteli az o jedenstej na nasledujuci den..a do toho som potom od osmej rana do tretej poobedia mala infomitingy a odniesli si to moje hlasivky .. 😒som uplne bez hlasu ..ale uplne ani sepkat nemozem...som dnes bola u krcneho tak ma zrusil jak neplatnu zubnu kartu ze 48 hodin minimalne nehovorit.. ☹a to sa da? a co urobim zajtra na infohodinach v hoteloch ? budem si s klientmi pisat listocky ? a v stredu zase tio posrate letisko ..hadam mi tie maxi davky kortizonu co mi dal zaberu ...tak mi poradte este nejaky babsky recept na hlasivky .. ☹
@maxara prajem peknu dovolenku ...
@merikac az ma striasa pri pomysleni co chudatko Emmka zaziva..drzte sa..
ahojte bábiky,
tak už aj my sme zubadielko 🙂 horná ľavá 1-ka,bez horúčok, bez hnačiek, akurát veľmi slinkáme.
@sunnygirl ahoj sunny, mila spravicka, takze Lenka to len tak tak stihla do oslavy prveho rocika 🙂
mojej Saske zubky vyliezaju jeden po druhom,,, dnes sa jej prerezala lava jednicka,,, dokopy ma 5 zubkov ani nevieme ako jej vysli ... je len trosku mrzutejsia pri zaspavani, ale inak klop klop... chvalabohu 😵 😵 😵
@bellablonde 😵 😵 😵 😵 ...
Lenke som dnes ušila hada 😀 😀 😀
inak gratulujem vám k peknému stretku aj počasie vyšlo 😉
@allexa Sasi, bude ta kontaktovat jedna mamicka, moja kamaratka, ktorej sa v mobiku
stalo to iste, co tvojmu Miskovi a ani im nechcu vratit peniaze 😠 😠 napisala som ti jej meno na FB do spravy...neviem ci si skor budes citat kona alebo FB...len aby si vedela, dakujem za pochopenie 🙂

@mirka285 no ved ja viem, ze si si len rypla 😉 len som upresnila, ze nemas prsty v tom, ze tam nejdeme, aby si nebola moc na veliko 😀 😀 .. budem tam musiet ist buduci rok, nic ine mi neostava