Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
miki kde si v senci nakupovala? škoda, že si sa neozvala, mohli sme si niekde dať kafe....kde si kúpila gate? mne sa nechce behať po obchodoch...ale potrebujem nejaké .☹
jasne Stani opytam sa. 🙂 som zvedavucka co mi povie . kamaratka chodi k nemu ako ku gynekologovi a nevie si ho vynachvalit. som zvazovala ze zmenim gyndosa a vezmem si cunderlika. i ked ten moj velmi dobre pozna cunderlika. tiez ho neskutocne chvali 🙂
stani, stretko by sme mohli dat buduci tyzden. tento tyzden sa mi nepodari prist domov skor z prace. neviem co skor. uctujem ako diva 😉
Ahojte 🙂 Ja som od pondelka akasi nachladena....bleeee 😝 popijam caje a tak.Dnes som bola na tej hnusnej cukrovej vode a musim povedat,ze som tu prvu hodinu po vypiti ledva predychala 🙂 Tiez si idem napisat zoznam co mi treba este dokupit,aj ked nas este caka prerabka mensia v byte tak sa neskutocne tesim ☹ 😉 🙂 Zatial mam na sebe 7kg a som neskutocne stastna,pretozepri malej som pribrala 25kg,ale stale som denne von a chodim polovicke oproti do prace peso,tak mam pohybu dost.....Inak na dovolenku by som isla hned.....Bola som pri mori, ale este ked som nemala malu...Bola som v Nice,v Madride,v Chorvatsku,v Taliansku a v Portugalsku,ale vsade len Busom,pretoze ja mam neskutocnu fobiu z lietania takze do Lietadla nenastupim.
Chceli by sme ist na buduci rok do Chorvatska,pretoze tam sa dostaneme aj autom 😀 Tak Vam prajem pekny Den
no idem niečo porobiť, lebo mala spí, po dlheeej dobe, dnes bola takáá zlá, už som mala také nervy, a zaspala, chúúda, asi jej niečo bolo, aj v noci sa docikala a to pol roka sa nedocikala, tak teraz všetko vonku sušíme..a teraz si spí v postielke a musela som jej dať bračekov paplon, lebo ona náš nechcela ani deku... 😉 tak pekný dník vam
Miri, vyborna vecicka na prsia - BIOCLIN - Multi mam lanolin balm. zbehni do lekarne a urcite kupuj 🙂 plus su vyborne z tejto znacky take chladive obrusky... uz viacem mamiciek mi toto odporucalo !!!
aj ja idem malej uvarit mrkvu kym spi lebo ju prehanalo tak este radsej bude mat dietku.🙂 tak zatial ahojte
katty dobre aj tak dneska nemozem a zajtra chcem balit v oiatok ideme do lednic na vikend tak bud.tyzden bude ok....tak premysli ze kedy v pondelok ma este prsat potom zasa tepluckooooooooo
ja kupujem kalciovu pri jurkovi som mala aj tri druhy a nic som nepotrebovala lahko si dokupim ak n´bude treba
baby trochu od veci,ale nevadi.ja sa dnes neviem dojest,neskutocne chute mam stale.uz som vyjedla hadam vsetko,co som mohla 🙂
baby a uz ste kupovali odsavacku na mlieko? Ja som dnes kupila znacku mam, asi 33 eur (lebo fakt sa mi v porodnici zide, to som videla pri prvom), lekarnicka mi ju odporucila, ze z vlastnej skusenosti, tak uvidime. chcela som hlavne pakovu, nie na pumpicku, taku som mala pri prvom v porodnici a - skoda penazi. inak, pribrala som asi 10 kg, na wcko tiez beham aj sto krat za noc, a ozaj tiez mam otrasne morbidne sny, napr. teraz v noci ze som sa kupala v mori a zrazu pozeram a bolo cele krvave, no otras 🙄
ahojte, vsetkym krasny den prajem 🙂
malicky spi, standardna situacia - mam chvilu cas na seba, oddychujem kolko sa len da, lebo ficime od rana pol 6 😝
nezavidim vam baby tie neprespate noci, ja si musim zaklopat, vobec nebeham na wcko, celu noc tvrdo prespim - dufam, ze to neurieknem ... 😅 zato cez den je to fuska 😔
ja som mala avent masticku na bradavky, calcium, bepanthen, cicadermu... naj bola avent 😉 ale celkom ma zaujal ten kremik z DMka, pojdem si ho kupit, vyskusam 🙂
babule ja uz mam v pracke poslednu varku pradla 😉 a mozem zacat zehlit...sa tesim 🙂 inak na niektorych veciach co mi dala sestra su trosku fliacky a nejde to vyprat...na tom oblecku mi to nevadi lebo to je asi na troch vecickach a tych mam habadej,ale kde mi to vadi su perinky 😉 ma to na obidvoch,take frkance co vyzeraju ako hrdza,skusila som uz vanish aj taky iny prostriedok,aj som bola kupit take peci mydlo z bycej zlce a len to trochu zbledlo...no co uz neni to ze uplna katastrofa a nove perinky kupovat nemienim,aj tak ich budem pouzivat iba doma,vacsinou na spanie....ja som dnes rano sexovala a odvtedy ma boli cely spodok,no takze vidim to tak ze ja sa veruze uz do porodu zaobidem aj bez sexu ☹
mate super temu dovolenky
my stale niekam chodime - i ked napr len na vikendy,
minule leto sme boli s petkom v chorvatsku pula medulin, len na 5 dni, autom, bohate stacilo, uzili sme si vsetci traja dosytosti 😵 a bolo to uplne perfektne... maly mal cca 14 mesiacov, uz behal ako drak, tak sme ho na striedacku nahanali po plazi
jaj, drobec je uz hore... idu mu zubky - dalsie stolicky, odvcera ma teplotky a je strasne pritulny chudatko moje male,
idem za nim
dufam, ze vecer nezaspim skor ako sem stihnem nakuknut
STANKA my sme tiez boli v lednici a bolo tam super 😵 krasne prostredie, mali sme ubytko v zameckom hoteli, aj maly peto sa v parku vyborne vybehal
Ahojte kocky,
chcem sa vas spytat, ci vam dr. robil na ultrazvuku aj prietoky...lebo mne asi nie, lebo nemam nic o tom zaznacene v tehot.knizke...
a zevraj by sa mali robit v 30 tyzdni..
Ahojte,
Mirka ja som dnes tiež prala, ale naše veci malého budem prať, až budem mať pokúpené všetko, inak ja mám tiež na perinkách také žlté fľaky kúpila som odfarbovač a z tej jednej mi zmizli úplne ale na jednej ešte zostali, tak skúsim kúpiť ešte jeden a namočím to na dlhšie.
My nekeksujeme už asi mesiac, lebo ma tiež všetko potom bolelo a mm sa bojí že ublížime malému 😀 takže nič - teda nieže by som nemala chuť 🙄
a nevies kedy sa to bude robit? Lebo mna sa na to pytala doktorka u ktorej chcem rodit, ci mi to dr. skontroloval...
a v tehu knizke som si nasla len to, ze placenta grading II-III....k tomu sa moj dr. tiez nevyjadroval, tak ani neviem ci je to ok..
inac kocky, ani my s manzelom nesexujeme.....chut aj je, ale ja sa citim taka nemotorna uz.. 🙂
ja neviem ale este idem na poslednu poradnu za tri tyzdne tak poviem nech mi to spravi...ale ja mam pocit ze kamoske to robili az na poradni v nemocke,tak neviem,ale urcite sa spytam...
ahoj, tak ja len zdravim, cez vikend sme boli prec, tak teraz docitavam a nestiham. tak zase az vecer.
Vcera som mala poradnu a drobciatko uz ma 1400gr.
Pa
kým som nemala moc veľké bruch tak to bolo ok ale potom už mi to prišlo také čudné, ako keby malý ležal vedľa nás a pozeral sa 😀
ja idem na poradnu o 2 tyzdne, tak tiez sa spytam, ci by mi to neurobil.
Ozaj Mirka, kde sa chystas rodit?
mima, my sme s polovičkou išli do Španielska 30 hodín autobusom, nikdy viac 😎 😎 😎
my sme s manzelom "na sucho" uz 2 mesiace......normalne mavam v noci eroticke sny..... 🙂
Aspon vo sne, ked nie naozaj. 😀
Ahojte... 🙂
To vážne podaktoré už nekeksíkujete?? 😕 Moj muž by to asi neprežil. Keď si predstaví obdobie šestonedelia, tak je mu hrozne... 😀 Pri prvom tehu sme ,,fungovali,, ešte deň pred pôrodom,tak dúfam,že aj teraz to tak bude... Veď je to aj forma cvičenia, no nie? 😉
S tými kilami je to horšie, nech si dávam akokolvek pozor, priberám a to dosť. (už 16 kg hore) Pri malej som pribrala 30 kg a to som sa teraz zaprisahala,že nedopustím a aj tak to letí hore... 😒 Ale nevadí, ja mám pevnú vôlu, dám to dole do pol roka. Zvládla som to raz, zvládnem znova, no nie? 🙂 🙂
Silvi ja idem na Kramare k Pruzincovi...inak do Spanielska som aj ja raz este za mladi isla autobusom,bolo to hrozne,aj cela dovolenka bola hrozna,najprv nam zmenili hotel na horsi,potom boli velke poziare a vsetok popol padal do mora 😒

ale radšej napíšem, že sa to vola
Mama burst warzen salbe/masť na bradavky/
možno avent je lepši, ale asi aj drahší 😉
tušim do 2eur ma vyšiel, 30ml