Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
tusim uz vsade kuria len u nas nie 😠 viete si predstavit aku tu mame zimu a ako chodime naobliekani... ako keby sme boli nejaki neplatici, alebo co ☹ 😒 😠
Ahojte trencanky,
tak my uz mame tiez teplucko. 😀 😀 Este som aj pre istotu dala zimne paplony, taksa nam ani nechce vstavat 😀 😀 do tej zimy.Dnes mame na plane vylet do BA, treba nakupit Terezke jesenne veci, bo cez leto neskutocne vyrastla a vsetko je jej kratke. Tak dufam, ze v H&M nieco maju.
A pochvalim sa, konecne mi prestava byvat zle, tak konecne zaciname normalne fungovat. 🙂
no jasneeee a ja ze cie dieta je to v tych trenciankach, sa mi hned zdala povedoma... dany, nezacinate s tou medialnou slavou priskoro? 😕 😀 😀 😀
Kala ja som Ti este neblahozelala k brusku 😉 , takze dodatocne GRATULUJEM! Fajn, ze Ti je uz lepsie, drzte sa. Fotky su super, krasna plaz a more 😎
ano nastastie spinka, lebo vcera sa mi v postielke pokakal a uz nezaspal. Tak prvykrat nespal cez obed, ale potom ho to zmohlo pri pozerani vceilky Maji o piatej poobede 😕 😀
A vy co nove? Uz mas pobalene? 🙂
filipkovi sa prerezavaju horne jednotky a nie sa prerezat,tak je mrzuty a este ani von nemozeme,pred chvilou zasa zacalo prsat a cesta je tu same blato 😉 tak ak pojdeme iba ak na dvor a to tiez nie je nic moc,lebo tam maju ulozene drevo a misko uz stihol bundu smolou zamazat,tak som nadsena 😉
a co mam balit,myslis tie veci co tu mame,ked pojdeme to ma zbalene raz dva 🙂
to si viem predstavit aky bol danko,ked nespal cez obed,nam sa to este asi nestalo,ze by misko nespal,aspon nepamatam 😉
asi za tyzden,uz pojdeme do tn.v starom byte,uz nemame nic, odtial sme sa uz museli vystahovat 😉
Chudak Filipko, takto ho trapia zubky ☹ U nas nastastie neprsi, ale je zatiahnute, tak som zvedava ako dlho to vydrzi 😒
ahojte,mozem sa k vam pridat na kavicku? 😀
Gabika este nespinka a asi ani tak skoro nepojd bo sme o 9-tej vstavali 😀
Danny jasne 🙂 Tak vy ste vyspinkane 😉 , ja som dnes od 5.40 hhore, lebo manzelovi zvonil budik, siel na sluzobku do BA a Danko vstal asi tak o pol siedmej.
to si ani neviem predstavit vstavat o 5-40 😅 😝 ,som mala minule dost ked som musela k dr vstavat na 7-30 na krv 😅 😀
tak tak,ja teraz ked sa da dospavam s GAbikou cez obedy 😉
ale dnes nejako nevyzera na spanie,sedi vedla mna a hra sa z mobilom 😀
ty musis teraz vela oddychovat, aj ked je to pri malom dietati tazke...
Aj Daniel zboznuje mobil, vzdy mi nieco nafoti 😀
dienka musela som si odskocit dat GAbiku buvat,ale uz som tu 😉
veru snazim sa oddychovat ale ako si napisala pri Gabike sa tazko oddychuje 😅
a veru mobili su teraz asi najoblubenejsie hracky nasych deti terar 😀 😀 😀 😀 😀
ja som akurat dorobila obed pre Danka, lebo vcera som robila rybku- sumceka, ale ani za svet ☹ Tak som mu dnes urobila jeho oblubene cestovinky 🙂
kala kraaasne fotos, Terezka je uz velka slecna 🙂
my sme boli v BA v nedelu, boli sme v ZOO malej sa pacilo, a potom sme boli kuknut v auparku, v H&m maju celkom dobry vyber a aj v C&A sa da vybrat 😉
dannynka farfalle, cize motyliky so syrovym besamelom, tuniakom- kuskami a kukuricou. Fakt mnamka 😉
ahojte kocky
prosim vas, neviete mi niektora poradit, kde by som kupila fusak, najlepsie Emitex-ten predlzeny, v Laugu ich uz nemaju....
VEEEELMI PEKNE DAKUJEM ZA KAZDU RADU - ZIMA JE ZLA 😒
dienka tak to veru musi byt dobra mnamka 😵 😵 😵
muci rada by som poradila ale netusim.. 🙂
muci, ak vydržíte ešte pár dní, tak trebárs na dobierku?
http://www.babetkovo.sk/index.php?option=com_vi...

danny tak supeeer 😉
zuzka tak hlavne ,ze sa vam to pomalicky zlepsuje 😉 neboj co chvila tam bude taky ako doma 😉