Trenčín II
tak šup babulky pokracujeme 😉
my mame tiez nieco vybavit zrejme,takze ked tak prisli by sme asi neskor,ale mozno stihame,zalezi kedy muz pride z prace
tak nakoniec asi nikto nedojde, je ci nie je?
adkag my uz manducujeme, zatial len po byte, ale uspesne a kubko ako?
drobec my sme boli s manducou zatial raz vonku a jakubko tam zaspal a po byte som tiez skusala a napodiv v pohode,som myslela ze po byte sa bude branit,kedze on musi vsetko ochytat a docahovat ked je na rukach,ale bol v pohode.
ked tak citam dozadu,vyzera to zatial zeby mohla prist lucaska, ivaz, drobec a minkak, ak som niekoho zabudla ospravedlnujem sa, ohlaste sa. my sme zatial otazni,kedze neviem kedy pride muz a ako dlho budeme vybavovat.
adkag stretko je volala som s mirkou tak tiez pride, kto pride pride, kto nie,tak nie. Ideme a hotovo 😉 Ved nas bude nakoniec dost. 😉
babulky,mne sa mala zobudila tiez po hodinke,ak by sme mali dorazit na cas 😉
tesime sa 😉
Ahojky baby,
tak my na stretko urcite neprideme, prave dnes sme sa vratili z nemocnice. Mala bola na infuzkach,lebo mala take grcacky a hnacky, nic mi nechcela jest. Otras, uz to nikdy nechcem zazit, este k tomu to nemocnicne prostredie. Ale personal bol aspon mily.
Pofotte sa pekne,aby sme aj my videli, ako ste sa mali. 😉
kala tak prajeme terke skore uzdravenie ☹ v tej nemocnici je to fakt otras, tiez dufam ze sa tam uz nevratime ☹ kolko dni ste tam boli?tak aj my nakoniec dojdeme 😀 a zoberieme aj kamosku s malou so sebou.niektore uz poznaju zuzku 🙂
kala,
ahoj, ja ze co sa neozyvas - my sme zasa dnes kakali - ale az take sive resp. sivo-zlte kako.. neviete, co to je zac?
tak ta moja hviezda este haja 🙂
kala-co??chudatko Terezka,prajeme aby ste boli cim skvor fit...a aby VAs choroby sdaleka obchadzali 😉
Lennie tak to aj ja dufam, ze sa tam uz nevratim. Uz len odrodit a koncim z nemocnicou. 😀 Boli sme tam 3 dni.
Muci a mala nevracka? Lebo nasa grcala aj kakala, take sable som hadam ani ja nikdy nevyvracala,kde sa to v nej bralo. Potom uz len peny z nej isli. Ved nemala ani co, ked nic nejedla a nepila.
kala, v pondelok sme mali aj grcacky, ale take.. tiez, ze az.. hadam polrocne mliecko z nej islo.. som sa vynapinala aj ja... co to tak smrdelo.. koberec na chodbe, v kuchyni, v obyvke... velka tepovacka...
a teraz uz len kakci - a najhorsie, ze uz ma strach si aj puknut, co krci, ze ju boli ritka.. tak to zadrziava, a potom jaci, ze boli brusko... ale tiez nic neje a nepije, okrem cicikov... no, lenze aj ja mam len take mlieko ako okena priesvitne, co mi je tak blivno...
ozik a nepoculi ste o tom, ze ked je takto detickam zle, ze sa im ma dat za niekolko hltov COCA-COLY? som to nasla na nete... tak neviem....
Muci to s tou kolou je to pravda,aj doktorka v nemocnici vravela,len ju treba nechat vyprchat od bubliniek a po lyzickach davat.
Ja som tiz grcala,ale neprehanalo ma. Myslela somsi, ze to je tiez viroza,ale neni 😀 😀 😀 😀 .
muci, pepsi alebo coca-cola! pravda, ukľudňuje žalúdok 🙂
a čože je tu toľko maródov?! 😲 ešte že sme zmizli na pár dní z toho zamoreného TN!!! hádam nás to tu nedobehne...
nám na takéto stavy najviac zaberá ten nutrolin, smecta, z jedla banány, suchá ryža, horká čokoláda a na pitie silný čierny čaj...
dnes som mala behačky po úradoch 😝 socpoist plus úpsvar. najprv sa mi nechcelo do takého nechutného počka, ale urobila som dobre! asi sa nikomu nechcelo a tie hnusné úrady boli totál prázdne 😀 tak som to nakoniec vyhrala 🙂 adeli bola so mnou v manduce, celé to v poho prespala 🙂 sa jej tam páči, ožužláva tie traky a väčšinou v nej zabuvká 🙂
kala, teda, riadne to terku draplo 😲 ! že nemocka, fuuuj, takého niečoho sa bojím... 😖
tak nech sa stretko vydarí, nabudúce hádam konečne aj my, keď zase nebudeme niekde bludáriť 😀
kala, tak blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaame a tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime sa..... 😉 😵 😵 😵
kala jeeeej ty si uz tehulka?gratulujeme 😵 😵 😵 😵
to moje malinke este stale haja 😀 😀

tak my sme spinkali len hodinku, takze nic moc, prideme, ale nebudeme dlho, lebo pojdeme skor spinkat 😉