Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
Ahojte 🙂 Este spite? 😕 Ja som hore uz od 7mej a ucim sa 😒
Kati, neboj, pokial nemas horucky je to ok 😉
Xeni, tak to vyzera dobre 😉 skoda ze budes testovat az v pondelok 😒
ahojte, dokelu, by som tu bola dnes prva, ale som sa zakecala s mm 😝 😀
juuj ja som mala zlu noc, vzivote ma tak hrdlo nebolelo ☹ a aj kaslem, taky suchy kasel 😠 a v noci som si dala tu tabletku na cumlanie a rano som si aj grcla a ma seklo v krku 😕 ako ej ohryzok. Ale uz som zjedla ten kukuricny kruzok a pijem salviovy cajik a dala so si ten cibulak, ten ja lubim, ale nemozem ho vypit naraz, lebo je tazky 😀
Tak dnes este odzumbujem a cez vikend sa budem kurirovat 😒 ,juj ja to neznasam, poloviciak ide na skialp a ja som chcela ist na babsku jazdu 😠
A dalsia "trauma" rano, ze 68 kil, pomoooc to eom este nikdy nemala :(((((( a nechapem, z coho priberam, keds om grckala 😕 😠
Luci, nech sa ti vedeomosti rychlo naleju do hlavicky 🙂
ahojtte, posielam graf, teplota namerana o 5.00, o hodinu a pol skor http://www.fertilityfriend.com/home/29c558
takze cakam kym dorazi mrcha a ide sa do dalsieho kola, no co uz nic, skoda
ale aspon viem ako fungujem, aj ked si myslim ze uz pojdem do 8 cyklu a to je dost, mam obavy ci sa to vobec podari ☹
ach jaj dievcata moje, ked sa nedari tak sa nedari, zomrel mi dedukso, smutok mam na dusi aj srdiecku 😢
fazul ja som si odsledovala myslim len jeden graf, a druhy uz bol tehu,,..je super to vediet, vobec nemusis byt smutna, teraz vies kedy sa snazit!! to pekne zvysuje tvoje sance 😉
miska priberas z tehu..ja mam tiez 68, len som nizsia 😀 ja som priberala od asi 5tt ,neviem kolko si pribrala, ale trochu je normalne, lebo aj pri normalnom jedeni si teho snazi na bokoch a bruchu vytvorit tukove zasoby, aby drobec nehladoval 😝
miskahryzk este nieco...v tehotenstve nie je vhodne pit salviovy caj..plati to vlastne o viacerych bylinkach, tak som presedlala na ovocne caje, s nimi nemozem nic pokazit.pripadne caj pre tehotne..
myslim ze salvia sa pouziva ked chces prestat dojcit dokonca
fazulka uprimnu sustrast,
babule tak ja uz mam po mrche 😉 ale kedy bude keksikovanie to netusim 😒 zacinam 3popoludnovky a pridem domov pred polnocou takze najblizsie 3dni, ziadny keksik nebude 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 babule moja mrcha bola dost slaba tento mesiac, 😠 mozno preto ze som pila, ale 😠 vacsinou ak pijem to krvacam este viac 😠 nie ze by som nebola rada, ale mesiac co mesiac je slabsia
ahojte babulky...
fazulka...uprimnu sustrast.... 😔
miska....na 68kilach som zacinala v septembri 😀 ...a to som este v maji mala 62kg 😠 ...no a teraz mam 76kg...
cerstva sprava z poradne...brali mi krv, aj mi robili ten glukozovy test..co som ani netusila, ze mi budu robit...ale vysledky krv, moc, vyter aj cukor vraj na jednotku
😵
tak sa vytesujem....aj babatko je v poriadku, ze vraj je to priam ukazkove miminko a ja maminka...tak neviem, lebo mne sa nejako nezda...ale proste sama chvala..a dalsiu poradnu mam o mesiac a to ma caka posledny UZV
😵
tea po mrche uz je ale neni moznost stretnust sa s mm 😠 iba v noci 😒 a to neni ono, takze najblizsie 3 dni nebude ziadne snazilkovanie
a co som to precitala, xena drzkam moc moc palceky 😵
janulka tak pekne rastiete 😵 hlavne ze je vsetko v poriadku 😵 😵 aj ja by som chcela tak krasne pribrat, 😉 urcite by mm bol troska stastnejsi 😉
maji, ja teda moc stastna niesom..kebyze startujem z tej povodnej 62kg...
...takto uz funim ako lokomotiva a akakolvek mensia namaha a som zadychana 😝
jedine stastie, ze nebudem takto siroka v lete,ako s malymi..to boli zabijaky vtedy...najvacsie horko sveta a ja v 7.mesiaci..mi bolo na skapanie 😝
tea takze myslis ze 12 bude idealne zacat, no neviem ci mm tolko vydrzi 😀 ale ak uz vydrzal tyzden a pol to vydrzi dalsi 😉 baby tento mesiac idem vyskusat prstikovu metodu 😀
janulka, musis byt happy, babatko sa vyvyja tak ako treba,co viac si mozes priat a ako hovoris, leto ta ominie 😉 kedy mas datum porodu ???
ahojte, som si dala slofika este, ale presiel ma parny valec podla neho a este som mala aj traumaticky sen, pisali sme pisomku z matiky 😕 😀
jeej janulka, na teba myslim 😅 , ipnes mi prosim ta recept na ten ryzovy nakyp 🙂 , ale prosim ta ako debilatku, ze aj ako sa robi ten biely sneh - z bielok a tak a ja to budem robit v jenskej mise, takze kolko toho a tak, musim nieco vymysliet, aby som nemyslela na to ako mi je na hov... a vecer este prezijem zumbu 🙂
fazul, tak sa tento mesiac viac posnazilkujete okolo 18DC, nam sa podarilo v siedmom cykle 😉 , dedka mi je luto ☹
tei dve kila som pribrala zatial, aj ked moja startovacia vaha pred letom ako som este fajcila bola 59 kil
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
tei fiiha, no to viem, aj ja len ovocne, teekane pre tehulky a probios bez kofeinu, ale vraj salvia je na zapaly, tak som myslela, ze ju mozem aj zvnutra, teda nou liecit krk 😅
majuska, tvoja mrcha sa postupne pripravuje na odchod na 9 mesiacov, preto slabne 😉
jej super janul, ste nasa ukazkova dvojica 😵 😵
majuska bojovnickovia mmhe aspon nazbieraju silu zatial 😉
janulka s tym letom si ma potesila 😠 😅
miska, takze u vas sa podarilo v 7cykle, 😉 u mna je toto uz 8cyklus 😖 dufam ze tie vitaminky pre mm E400 zaberu, a ja beriem iba acid folic a vitamin E250, tak uvidime dufam ze to pomoze ☹ a tento mesiac vyskusam tu prstikovu metodu 😀
miska bodaj by si to ta mrcha uz rozmyslela a vobec nechodila i ked musim uznat ze sa mi to viac paci, predtym to som krvacala heavy, a teraz to neviem co to heavy znamena 😀 clovek sa citi hned lepsie ked vie ze nic nepretecie 😀
majuska ja by som to nenahanala kazdy den, staci uplne kazdy druhy 🙂 a skoncit 1-2 dni po ovulke 😉
miska, poslane...ak by si nieco chcela este specifikovat, ozvi sa 😉
no, ja sa sama divim, ze ukazkova, ved som ako slonica a male ma jeduje....strasne ma kope o vajecniku 🙄 nonstop 😝
miska, ono ani teraz mat brucho nieje vyhra..ja nezapnem ani jednu bundu zimnu, iba jednu, co som mala pred 3 rokmi a to som vazila 90 kil...bleeeee
majuska podarilo sa to tak, ze to bol uplne prvy mesiac kedy som vedela, kedy zhruba cakat ovulu..a skusali sme, a to sme ani nevedeli ze sa mi ovula posunie..a posunula, takze sme naposledy skusali asi 6.12 a ovula bola 8.12, to keksik nebol, ani po tom..takze som ten mesiac vzdala..cakala som mrchu, mala som prvu skusku..
janulka, to brusko je vacsie lebo uz mas deticky, a dvojcatka, takze sa necuduj ze ti teraz tak pekne rastie,
hlavne je ze je zdravucke a ty to hned pojdes do svojej vahy po porode 😉

juuuj aj ja som kaput, dobru noc vsetkym 🙂