Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
andzi ja nemam problem aby si bola s nami v teme, mna to vtedy nastvalo ale uz davno ma to preslo, takze podla mna premlcacia doba uplynula pre mna
Nadenka - So snažilkovaním som na tom podobne ako ty a tea, ms má prísť niekedy okolo 19-20 bud. týždeň (ak príde) , ale dúfam, že nepríde
inak baby som sibnuta ak este stale v nieco dufam?aj ked brucho neboli ale kriiiiiiiiize
Neviem prečo, ale myslím si, že tento mesiac asi nič, asi len prehodím v kalendári ďalší list...podľa mňa keď je žena tehotná, tak jej to vnútorný hlas povie a ja nič nepočujem. BT má vysokú, ale neverím.
andzi ja som tehu🙂ak si na mna este pamatas,som ta tu dlho nevidela,ani neviem co ste sa tu poskriepili 😅 .ale to je jedno,a ty si na tom ako???
cicimon kraaaaaaaaaaaasne ciarocky 😵
groka - nooo, to ja vstavam skor ako on 🙂)
ten druhy je pepino a ten posledby rapidclear (ale ten mi rano neukazal skoro nic) - a to som dnes kupila este 2 pepina - mam dojem ze tie su asi naj
cicimom tak budes este v posteli
chcela som sa ist okupat ale od vas sa nedaaaaaaaaa
groka ja som natom rovnako bolia ma vajenciky prsia a stale clovek dufa ach jaj 😔
tea - dnes som 32DC
a este to zhrniem - od 15DC prakticky az doteraz bolest podbruska, asi od 29DC biely vytok a citlive bradavky (mne sa doteraz nestalo, zeby mi meskala mrcha, predtym som mala 27DC)
jezis mi volal snubenec je s kamaratmi v tn a sa ma znova pytal ze kedy uz budeme mat babo ze on chce kocikovat 😀
nejak sa mu ta myslienka asi zapacila, doteraz len hovoril ze on sa potesi ale on ma cas a nikam to nezenie, a zrazu aha otec s kocikom NO1 haha
andzi mala som 37 potom klesla na 36,8 potom stupla 37 a potom 36,5 a dnes 36,4 takze nic,ale neviem ake teploty som mala pred ovu
nadenka aj ked pride neva, ideme na junovcata pomalicky 😉
cicimon super mas to iste, chod kludne na krv buduci tyzden nech ti potvrdia, ale na sono by som este nesla, budes plait a nic neuvidis..pockala by som chvilu
baby, utekám od vás, máme chorého psíka, tak ho idem omrknúť , to je teraz také moje "bábo"
andzi zatial vsetko nasvedcuje mrche uvidime zajtra pokial nie je mrcha tak je nadej 😅

chapem groka 😉 andzi nebudeme to uz rozmazavat 😉My sme sa s babulkami dohodli na pozitivnom mysleni 😉 co mas noveho?ako pokracuje snazilkovanie? 🙂