Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
na porod nerada spominam, nechali ma vytrapit. najskor ma takmer o 2 tyzdne skor zatvorili do nemocnice, lebo som podla nich prenasala (tazko posudzovat moje dlhe cykly podla standardnych 28-dnovych) a to byvame za rohom pri antolskej. velmi zle som to znasala. potom ma vynervovali, az mi praskla voda. no a od prasknutia vody to trvalo 28 hodin 😔
kocik - ak sa bude dat, tak chcem stokke. no neviem, ci mi u poloviciaka prejde, jemu sa nepaci, ze vyzera ako ufo 🤐
sharmi - to mam nieco podobne, ako si mala ty. no necham sa aj ja prekvapit, co z toho nakoniec bude.
chudatko ☹ to skoro ako moja mama pri mne ked rodila 😖 36 hodin,
no moj mm povedal ze urobi vsetko preto aby som mala co chcem pre babetko 😉 ale chcem ho aj preto ze ako som pisala ze moj mm je taky vysoky a nemusis sa tolko zohybat kedze stokke je taky vyssi 😉
sharmi dnes sa ti bude krasne zaspavat s takymi krasnymi myslienkami ze mas v brusku drobceka 😵
ja som mala taky hlien asi 3-4 dni dozadu ked som aj mm povedala ze mam nejak vela hlienu a moj mm si robil srandu ze ci nemam znovu ovulku 😀
sharmi - jaska, ze stalo. i ked po porode som povedala, ze nikdy viac a drzalo ma to dost dlho 😀
nadi - tak si to tiez "uzila" 😖
mne sa to tiez paci na stokke, vzhladom k tomu, ze mam 180 cm, tak to je super, ze sa clovek nemusi hrbit, ako pri inych kocikoch. golface som kvoli vyske kupovala jane energy a boli super vysoke.
no to si uzila 😒 prisla do porodnice 25.12 rano a ja som sa narodila 26.12 vecer o 20.10 a to kvoli tomu ze ti doktori respektive personal prave kovli sviatkom to bral tak ako to bral "sviatkovali" 😖 😖
sisa a druhemu dietatku tiez das dve mena? 😉
nadi veru, myslienky mi v hlave víria... no dufam ze vôbec zaspím...
sisa. to si teda vysoká riadne 🙂
to je fakt nevyhoda rodit pocas sviatkov 😖
dve mena - neviem, ak sa s mm dohodneme na jednom, tak bude len jedno. my sme si z tych dvoch nevedeli vybrat, preto ma bubo dve mena. bude nam raz za to nesmierne "vdacny" 😀 ale bezne pouzivame len daniel. len ked uz moc vymysla zruknem sebastian a hned vie, kolka bije 😀 😀 😀
dzou on vyzera dost cudne ale mne sa take uletene veci pacia skor ako take tie klasiky ktore maju vsetci 😉
😀 😀 to je dobra technika sisa 😉 pre dievca by som aj mala dve mena ale pri chlapcovi ani nie 😉 tak zostaneme pri jednom 😉
mm je o kusok vyssi odo mna, okolo 184 cm ma.
dzou - myslim, ze na ten kocik nejaky neutralny nazor nie je. bud sa ti zapaci, alebo sa clovek pri nom zatrasie 😀
joj sak kazdemu podla jeho chuti 😉 ja mam tiez rada vseijake uletene veci ale v kocikoch som asi stara skola 🙂
ja som dievcatko chcela vzdy annette. dokonca som bola prekvapena, ked sme sa s mm rozpravali daaavno o menach, ze jemu sa paci aneta 😀 lenze anetku ma danielko najlepsiu kamosku, takze budeme musiet vymyslat nieco ine, aby sa mu to neplietlo. a teda on je stale presvedceny o sestricke lucke. len mm sa to meno nepaci, lebo mu pripomina kojenecku vodu 😀
🙂 🙂 dzou ale kym este otehotnim 😒 tak bude este mozno uplne novy typ kocika takze 😅 😉
dzou - to je prave super, ze sa kazdemu paci nieco ine. ja by som napr. nechcela ten typ kocika, co sa paci tebe. je tazky a zle sa s nim manipuluje - aspon mne 😉 ale hlavne, ze sa paci tebe a bude tebe vyhovovat. ty ho budes najviac pouzivat, tak vyberaj podla seba.
sisa. pekne su obe mena, daniel aj sebastian... bris tusim chce sebastiana....
mne sa to meno paci, lebo si ho pamätam z Neverending Story, kde sa tak volal ten chlapček, čo čítal ten príbeh pod dekou v kabinete a to bola moja naj rozprávka s mojou najlepšou kamoškou z detstva, ktorá už je teraz v nebíčku..
dzou ale este som len 12 dpo takze ak to bude takto aj v pondelok 😵 tak mozem testnut ak nie tak idem do dalsieho kola 😉
nadi - v podstate mas na to len 8 mesiacov, lebo ked to zistis, zacinas uz druhy mesiac 😉

dzou. dakujem 🙂
baby ja som vam spomínala, že hned po ovu mi zacalo tak vela hlienu, a bol biely, klzký, ku koncu trosku zvodnatel a nebol nejako tahavý... takže u každej ženy je to asi iné a samozrejme netreba sa len podla toho riadit.. ja som sa nad tým však pozastavila, lebo po ovu som nikdy nejaké hlieny nemávala a už vôbec nie zrazu v takom množstve... takže sa pozorujte a uvidíte... ja si aj tak urobím ešte zajtra alebo pozajtra test, aby to nebol nejaký blud 😀