Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
to su super nohavice jani.. no zajtra sa idem prehrabat vo veciach, ci nenajdem nejake sirsie nohavice, lebo trpim....
aj take nieco by sa mi pacilo...ale cena je prehnana trosku www.mimibazar.sk/foto.php?id=6547849
jani. normalne pekna bluzka.... som sa bala, že čo budem nosit, ale asi sa bude dat vybrat 🙂
sharmi, mam rada taky sportovo elegantny styl a na slovenskom mimibazare...uplne v pohode..ja som odtial pokupila uz aj malym, takze skusenosti vyborne...uvidime, mozno kuknem aj na e-bay...urcite nechcem byt ako vo vreci 😀 😀
presne, to je aj môj štyl... hlavne aby to bolo aj pohodlne, nech sa človek necíti jak v igelite...
ale pozeram že sa kočky nejako vytratili, asi všetci pozerajú ružovú... vlastne aj ja, ale stíham viacej vecí naraz...
no a ja tu nemam teraz ziaden dobry program, mm siel nieco za byvalym sefom, tak asi pockam este na neho a pojdem sa aj ja vytratit... 😀
jani kukni tu-ze nie si zenska 😀 http://www.nappyhead.co.uk/acatalog/twins-mater...
ved hej, dzou...to mne padlo do oka, ze k lekarovi...alebo tak do prace....bezne budem asi aj ja...i ked uvidime
a teraz i niektore tricka vyzeraju dost elegantne....nooo, ale tie nohavice ma dostali
babule, som už unavena, idem hajat... tak sa zatial majte a zajtra sa tu zastavim... papa
noooo sak ja tu tak rada chodim si pokecat 😉 a teraz ked mam tu dovcu 😉 ja tu nemam vela kamosiek
dobruu, sharmi...aj ja uz by som isla, ale samej sa mi nechce...pockam na moju polovicku

luci...s cystami som si skusila svoje...tfuj tfuj tfuj, nech to cysta nebola neni a nebude