Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
Dobre ranko 🙂 Dnes uz mi je ovela lepsie, len mam trochu nadchu, ale to uz je nic 🙂 Dnes pridu nasi na obed, prvy krat som rozporcovala kacicu, ale tak, ze neviem, ci sa z nej 5ti najeme 😀 A pridam vam aj moj grafik o nicom http://www.fertilityfriend.com/home/2b6181
Miska, vidim, ze ovulkujeme spolu, teda ja len tak teoreticky 😉 😀
ahooooooooojteeeeeeeeeeee ahaaaaaaaaaaa: http://www.fertilityfriend.com/home/2b45ed myslite, ze mi santa claus posunl ovulu, aby som fakt otehu na vianocne sviatky 😅 😕 ? Lebo minule sommala na sedemnasty den cyklu a pred tym na sesnasty... A inak vcera som si skusila cevix a hore zna mena vzdialeny od "vchodu" a dole smeromm ku "vchodu", lebo vcera bola od "vchodu" a otvoreny a dnes rano sa mi uz zdal blizsie k vchodu a menej otvoreny... A sa mi zdal vcera a prepreddvcerom ten egovy vytok... 🙂
dzou vy mate sviatky jednu velku zurku 😀 😉
luci fakt spolu 🙂 a preco teoreticky 😕 , doki nevidel folika, mne sa zda, ze sa ti tvoril, ci?
ahojte kocky... no miska hej pre nas je december kriticky 😀 vzdy vela oslavujeme ja mam aj narodky a vianoce potom vacsinou po novom roku nepijeme aspon pol roka 😀
no hadzem grafik ale tak merala som v klasickom case ale sli sme spat dost neskoro a teda aj vinko bolo takze neverim ze teplota mala byt taa vysoka http://www.fertilityfriend.com/home/dzou tak som ani netestila lebo neverim ... no uvidime zajtra
ahojte baby, tak dnesny testik vysiel negativne s tym ze ta jedna ciarka bola velmi slaba, cize neviem ci vobec fungoval, necham to tak asi 3 dni a potom uvidim ci mrcha dojde alebo nie 😉
babulky sviatkujete???
dzou dobre foto,skoro som ta nespoznala,,mozno ta ani mrcha nespozna a obide ta... 😀
majuska drzim palce nech ti to vyjde...
baby mam o kilo viac teraz vecer najedena 😢 tak ale uz dost som si povedala..takto to dalej nepojde 😔
no to ja by som uz kolko potom mala pri tych dvoch folikoch? 😀 a bola si na injekcii?ako pokracuje stimulka?
Xeni, nebola som a ani asi buduci mesiac nepojdem 😉 Antonio uz je na dovolenke, stvrtok robil posledny krat, takze sme toho vela neodsledovali, neviem ci folik rastie, ci praskne, nic 😒 On predpoklada, ze pekny zrely folik bude az ked zvysime davku clostylu, tieto prve dva mesiace mam len 1 tab za den, aby sme zistili, ci telo reaguje na liecbu a po dvoch cykloch zvysime davku a dostanem pregnyl 😒 Velku sancu tomu nedavam, lebo za dva dni skoro vobec nenarastol 😠
luci,tak potom je vsetko ok...myslim ze antoniovi mozes doverovat,mozno to troska potrva,ale bude to ok...
Ta mrcha sa da lahko vicitit 😒 Lahsie ako tehu 😀
Xeni, ved verim, chce to len vela trpezlivosti 🙂 Len aby to tu uz bolo 😀
Som sa trochu pripila dnes, ale uz triezvem, idem si dat udene 😀
luci ved to ze ten cyklus je tak nekonecne dlhy....az mesiac...a ani sa nenazdas a snazite sa rok a viac...
dzou kedy necakas??? netestovala si?
xeni ved uvidime dnes nepijem 😀 ta zajtra poctivo odmeriam 😉 a hned to bude jasneeeeeeee
dnes prezmenu pije luci 😀 ja som trocha vcera po dlhej dobe... 😀 inak v centre mi povedali aby som nemerala BT,vraj sa uz od toho upusta...
Hej Xeni? Uz od toho upustaju? 😕 No ja teraz meriam, ale ked stupne BT aj tak mi to nezaruci, ze ovu naozaj bola 😒
Ja dnes pijem, lebo vcera mi bolo zle, tak to teraz dobieham 😀 Ale tak ja si dam tri pohare vinka(teda striky) a som opita 😀

ja zajtra ani neviem co bude .... zase trosku pijeme s mm 😅 nejake vinko 😅 a bajlis 😅 tak uvidim aka bude teplota ale uz tomu neverim ja otehu v januari 😀 verim tomu podla toho horoskopu 😀