Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
Ahojte kočky , tak ja som si robila v poradí štvrtý testík a čiarka opäť zosilnela takže si myslím , že je to určite tam 😵 Hnevá ma , že som nejaka prechladnutá hrdlo ma bolí kašlem a mám aj dosť silnú nádchu . Už druhý deň to skúšam liečiť mliekom s maslom a medom a spravila som si taký dedkov sirup od kašlu cibulu som zasipala cukrom a spravil sa sirupček som zvedavá či zaberie .
@siminimis určite môžeš homeopatiká osccilococsínum je super a môže sa na hrdlo pomáha studený obklad-plienka-vreckovka, rybezlový džúš a tiež Homegene alebopropolky sa tiež môžu na kašeľ môžš stodal
ja som dnes 31 DC mrcha nikdy už som urobila 6 testov včera sa zjavilprvý duch ale vidno holen z určitého pohľadu tak netuším....
Ahojte kocky tak sa asi pridavam k vam.Podla poslednej mens. by som mala byt v 6tt ale gyn.povedal ze to vidi skor na 3-4tt tak uvidime. Na dalsie vysetrenie som objednana na 19.4. 🙂
Gratulujem vsetkym decembrovkam 2012. Mne sa narodili v decembri 2011
Caute baby, odkedy ste citili nejake priznaky tehotenstva? Mna zatial len tak obcas bolia prsia, ale nie cely den, viem ze 5.tyzden je este skoro ale chcela by som uz nieco citit nech viem ze je vsetko v poriadku 🙂
@kikaneu Ahoj ja som 10 dní po prvom IUI bola chorá,bola som u lekára a ten mi vysvetĺoval,ako je nebezpečné byť chorá na začiatku tehotenstva,možu sa vraj vytvoriť nervové defekty atď., a najhoršie je ak má niekto hnačky a pod.+ nejakú infekciu... 😒 no to prvé IUI nevyšlo,vyšlo až teraz druhé a to dúfam ma nič nechytí,,, 😉 😵
@kikaneu tak ako pise @ivoka,moze sa drobec kadejak
poskodit,v najcastejsom pripade to sposobuje potrat.
Ja som tak v novembri potratila a z kyretu zistili,ze
som mala zapal. A teraz pred tyzdnom necelym mi
zase na hemoske zistili zvysene leukocity,udajne najskorej
nejaka bakterialna infekcia,tak len trpnem do utorka,kedy
idem na krv kolko me Hcg,ci sa drobec drzi a pojdem aj k
svojmu gynovi,ci ma vobec vezme a ci vobec nieco da
ako prevenciu,len nech znova nepotratim..
No ja nastastie nadchu nemam, ale prsia ma bolia....no aspon jeden priznak teda :D
Ahojky. Nenarocnym mamickam decembrovcatiek ponukam na predaj po mojich dvojcatach nejake vecicky, kombinezy v modrej aj ruzovej farbe nenosene ( mali sme dvoje ), teple zavinovacky do kocika a kopec inych veci ( kuk bazar ) alebo poslem a fotky. Veci su krasne, neobnosene za dobre ceny.
ahojte, tak ja teda hlásim oveľa slabšiu nádchu ako včera, chvalabohu 😉 dúfam, že aj vy sa máte dobre 😉
@kkatka113
@nelynka aj mňa to teší, idem sa okúpať, zbalím kufor, lebo zajtra cestujeme k svokrovcom, síce len na jednu noc, no nejaké veci si musíme zobrať a už budem potom len oddychovať 🙂 aj my sme dnes jedli u rodičov 🙂 bývame s nimi v jednom dome, ale pozvali nás k sebe 🙂 dievčatá, už máte tehu potvrdené od lekára?
@kikaneu my byvame zatial u svokrovcov ale prerabame
domcek tak sa snad coskoro prestahujeme
inak potvrdene tehu nemam,v utorok idem na krv do centra
a potom ku mojmu gynovi a snad nebude mat vela
ludi a ma vezme koli tej infekcii a to si myslim,ze urobi
mozno aj sono a az nieco uvidi da aj tehu knizku
@kikaneu no my sme u svokrovcov zatial len z nutnosti
koli praci. Byt maju sice velky,ale byva tam aj svagor
a oni vobec tolerantny nie su. Tuhy fajciari vsetci traja a
do nasej izby musi byt vecne dvere otvorene koli mackam,
ktore chodia do ich spalne spat..tam sa totiz ide cez
nasu izbu a jediny kus sukromia nam robi skrina a zaves.
Ale hlavne na prosby ze nam ten dym vadi nereaguju a
na to ze macky chodia znackovat do nasej izby pod okno
duplom. Predtym sa im tam naucil chodit stary kocur stat
tak asi furt citia jeho..
Takze nase je nase.
Hlavne domcek mame 3domy od mojich rodicov,ktory
sa nam snazia ovela viac pomoct ako svokrovci a hlavne
s detmi v tom dyme zit nemienim a aj svokor uz davno
dostal ultimatum,ze pokial tam bude vecne smrad od
cigariet,nech zabudne ze tam male bude chodit.
@kkatka113 ahoj moja, ja som cca tiez asi 5tt a len obcas ma brusko pichne, vela spim a mam bolave prsia🙂))) no cakala by som uz aj nejaku tu nevolnost no zatial nic,,,

@karinka2105 joj super moja,aj ja som zvedava ako
dopadneme..v utorok krv,ale bojim sa aby to neskoncilo
zase potratom..