Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@cenculinka Kilá nerieš, ja tiež nie som "modelka", pri Simi som začínala na 66 kg a pribrala som 16 kg, z toho rovno 10 kg zostalo v nemocke a zvyšné som pri malej rýchlo vybehala a teraz začínam pri druhom tehu na 65-ich. 🙂
@kajuska09 ano ano na udrzanie, musim ho brat do konca 12. tyzdna, ale ja si myslim, ze to z neho mi je tak zle a priberam 😠 a prsia mam uz jak Pamela, boze boze co nas to este len caka 😀 😀 😀
@janina7911 😀 ale ja som mala 65 kg v prvaku na strednej 😢 😠 😖 ale no a co, hlavne ze bude mimco ok a potom schudnem, hahahahahahahaha
@cenculinka neboj to zvladnes 🙂 mne z Duphastonu nebyvalo tak zle.....aj vracias?
@mirka100911 @elapp @trish22 @zuziq @lenna30 @prunee @ludka77 @bambulka101 @l_e_n_o_c_k_a @adka22 @tianka @kkatka113 @siminimis @misulka30 @lovula @ivoka @darja20 @emode @lllucia @adrianka127 @st2 @janina7911 @kajuska09 @zuzu611 @mata_ba @vvia @janulap @zstachurova @ajka81 @karinka2105 @cenculinka @sestrickapg @gubinka @kikaneu
@valentina10 @jujulinka
lasky sup do sukromnej temicky..cakame vas :D az by niekto chcel, zabudla som na neho alebo cokolvek, hned mi piste najlepsie IP..rada vas pridam 😝
@nelynka pre mna menej chapavu - sa tam ako potom dostanem, do tej sukromnej temy? 😅
@cenculinka len klikni na ten vyssi link hore..co som dala a si tam 😀
@kajuska09 prave ze nie, len mi je priserne zle, ako keby som sa cely den v lete vozila v autobuse 😝 tebe zle nebyva vobec? pri prvom tehu mi nebolo nic, teraz mi je presny opak, tak som rada, lebo aspon je vsetko OK 😀 a keby som obcas aj "grcla" chi chi aspon by tie kila pomalsie liezli na mna 😀
@cenculinka to sa ti ukaze na lavej strane stranky 🙂
@cenculinka mne je tiez obcas zle, ale nie stale 🙂 a ten pocit mam ako si opisala 🙂 nic sa mi nechce, som unavena, a je mi zle od zaludka 🙂 ale nie je to stale nastastie 🙂
kajuska09 Ďakujem :D
@sestrickapg dakujem :D
@nelynka akurát som nad tým rozmýšlala večer, že ak tá mrcha nepríde tak sem napíšem či nebude lepšia súkromka 🙂 Len predsa sem chodí aj dosť báb od nás z okolia a fakt ich do niektorých vecí nič 🙂) a v súkromke si môžme pokecať aj o veciach ktoré nechceme aby všetci na obrazovke videli 🙂)
Mrcha stále nikde!!! 😀
@cenculinka ahoj aj mne je príšerne zle, každý deň a pri malom mi tiež bývalo zle ale buď ráno alebo večer, no teraz je to celý deń neznesiteľné, vôbec sa mu nevládzem venovať, cítim obrovskú únavu, len sa mi grgá a žalúdok mám niekde v krku...len aby si vedela, že nie si sama 😉
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Poslednú ms som mala 8.3. Keďže mám posunutú ovuláciu tak ju mám zakaždým ináč. Ale tento raz to bolo 24.3. Robila som si uz x testíkov a na všetkých boli II čiarky, vždy trochu silnejšie. Včera som bola u doktora a na sone nič nevidel. Neviem prečo ma objednal tak skoro. Krv mi nebral, lebo, že poobede už odbery nerobí. Zasa mi kázal prísť o týždeň. Kedy je niečo vidieť na sone??
@zstachurova no to grganie je naozaj zaujimave. ja to mam tiez. cakala som hocico, ale grganie ... 🙂)
@jezurka47 Tak neviem čo je to za doktora,lebo odbery sa robia celý deň(ty nemusíš byť ani nalačno) a výsledok hcg je za tri hodiny a keď nestíhajú tak na druhý deň. Ale ty sa netráp určite si tehotná 🙂 a nevoem čo hladal na sone,lebo to sa robí v 4tt a to si ty ešte neni. Podľa mňa zmeň doktora aby v tehotenstve nezanedbal niečo dôležitejšie.
@nelynka sukromna🙂

@karinka2105 ta ja uz mam...-
babule sup do sukromky