icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tinuska2011
6. aug 2011

planujem ist do CA je tam prijemne prostredie a co pocuvam len same chvaly.Uz som si tam aj polezala a ozaj je tam super.A ty?Ty cakas 2.babo?
@solinkarka

solinkarka
6. aug 2011

@tinuska2011 no ja tiez rozmyslam do CA ale nie som éste na 100% rozhodnuta.
my cakame prve, tot na foto neni moje 😀

pazicka
8. aug 2011

aj ja sa pripájam,termín mám 19.1.2012,som zo ZA

tinuska2011
9. aug 2011

ahojte tehulky.My tahame 18 tyz.a cacali sme kopkat 😀 Musime sa pochvalit. A vy sa ako citite?

nikus5
9. aug 2011

@tinuska2011 my už 19. týž. a ešte nekopkáme ☹

kuratenko80
10. aug 2011

@tinuska2011 Ahojky, tak to je super, ze tak skoro si zacala.. ja som nieco po 1.krat zacitila na kocnci 19tt. Teraz som zacala 21tt a uz ich pocitujem viac krat. je to uzasny pocit. tak nech aj nadelej kopka aj to vase 🙂

nikus5
10. aug 2011

@lilly2711 prosím Ťa, kde nájdem tabuľku, do ktorej mám doplniť údaje? 😉

lilly2711
autor
11. aug 2011

@nikus5 no tu nie, ale v sukromnej teme, kam som davala pristup. Cize v sukromnych temach najst Januarovky2012 a tam su asi 4 temy a medzi nimi je samoobsluzna tabulka. 🙂

nikus5
11. aug 2011

@lilly2711 o.k., ak mám povolený prístup, rada doplním info 🙂

hanina19
11. aug 2011

ahojte baby, ja mám termín 11.1.2012. Sme v 19tt a pomaly sa mimi začína ozývat. Raz bol fakt silný kopanec, ale teraz len také motýlkovanie. Vás už kope silno???

tinuska2011
11. aug 2011

@hanina19 ahoj, ja mam termin 9.1.2012.Aj mne sa zacina ozyvat babo,ale len tak slabucko len take motylkovanie,ako ty spominas 😀 Niekedy neviem,ci je to babo alebo travenie 🙂 Uz sa tesim ked to budu silnejsie kopanceky

tinuska2011
11. aug 2011

@nikus5 neboj dockas sa este si uzijeme kopanceky

tinuska2011
11. aug 2011

@kuratenko80 je to super pocit este pocitujem len take slabucke kopkanie 🙂

babula108
11. aug 2011

Ked hovorite o tych pohyboch ja este nic necitim a tiez mam termin v januari 18.1. ale take nieco ako travenie som citila uz aj ja

nikus5
11. aug 2011

@tinuska2011 ja viem, len som myslela, že tretie bude kopkať skôr, zajtra idem na kontrolu,tak uvidím, dúfam, že je všetko o.k.

hanina19
12. aug 2011

@tinuska2011 ahoj, tak sme na tom rovnako 🙂 aj ja niekedy neviem či su to črevá alebp prcek 🙂 je to taký zvláštny pocit, ako keby ma nadúvalo a potom to hned prejde...Máš to aj ty tak???

mariankach
15. aug 2011

ahojte babule, tak som konecne nasla aj skupinku pre mna 🙂. Mam termin 8.1.2012 (19tt) a strasne sa tesim🙂. babenko citim zatial tak pohodovo a som maniak na skreckovanie 😀 detskych veci.

mariankach
15. aug 2011

ozaj, chcem sa spytat, ci neviete nieco nove o ZA nemocnici. nechcem ist na nadstandard, ale pocula som rozne veci o hygiene a WC, sprchach v ZA nemocnici, neviete, ci sa nieco zmenilo? Myslim tym - ci nevynovili pôrodnicke oddelenia? Bola som pozriet uz ja v porodnici v MT a dost ma to tam prekvapilo - krasne, ciste a personal aj ked ma nepoznali bol uplne uzasny, sestra mi poukazovala izby aj so sprchami. Tam mi to prislo akesi prirodzene ist sa pytat. Tu v ZA sa neodvazim. nemate skusenosti? neboli ste sa pytat? Este jedna vec - mozno sa vam zda, ze idem na to skoro, ale september a oktober bude v robote narocny a v novembri po plustiach uz nechcem pobehovat. Dik za odpoved.

mimikas
17. aug 2011

ahij tak aj ja sa k vam pripajam,, mam termin 27 jan 2012, teraz som v 17tt, ja este ani nevyzeram ako tehotna 😅

mariankach
17. aug 2011

@mimikas ahoj mimikas, zato ja som v 20tt a vyzeram ako 2 😀. A prave mi lekar potvrdil dievcatko na sone, som takaa stastnaaa 🤐

aksniteb
17. aug 2011

@mariankach ahoj aj ja mám termín 8.1.2012 🙂 na sono idem zajtra, tak som zvedavá, čo povie nám... všetci mi hovoria, že to bude chlapec a už som si na to celkom zvykla, tak dievčatko by ma asi prekvapilo. Ale chcem to vedieť, nech už môžem vyraziť na veľké nákupy, zatiaľ máme všetko žlté, biele a zelené 🙂

mariankach
17. aug 2011

😀 veru veru, mne sa mala ukazala krasne, teda lekar zartoval, ze pipik uz zrejme nenarastie. Ja ti neviem, tiez som mala aj zlte, biele, ale jedna z naj kamaratok ma malu dcerku, bude mat cca 2 rocky, tak od nej mam veela ruzovych, nadhernych tak sa tesim. A vidim, ze si zo ZA, rozmyslas nad porodnicou? Ja som bola 2 tyzdne dozadu v MT a ostala mi normalne sanka visiet z ich pristupu, ani ma nepoznali, vsetci usmievavi, mili, ale hlavne co mna zaujimala cistota na WC a naozaj tam bolo vidiet doslednu hygienu. Mali dost vela mamiciek co rodili, tak som priamo na sale nebola. Len akurat teda ze januar - blbe cesty. Ale snad s malou vyckame. Akurat som sestricke zahlobila, ze ja si aj vlakom zajdem, tak ta na mna pozerala ako na zjavenie 😀.

aksniteb
17. aug 2011

Tiež máme v okruhu známych len dievčatká 🙂 ja som po pravde zatiaľ uvažovala hlavne nad Čadcou, rodila tam známa a tiež si nevedela vynachváliť. Ja mám kamarátku na pôrodníckom v Banskej Bystrici a keď mi navrhla prísť rodiť tam, tiež som sa videla v zime niekde zapadnutá autom na Šturci 😀 to pozvanie som rovno odmietla

mariankach
17. aug 2011

@aksniteb Asi tak. Este ten Martin by sa mohol dat. Teraz rodila jedna tehulka u nas v kurze na cvicku v Cadci a bola spokojna, okrem jednej veci - ze jej maleho nedali prve 4 dni, bol v inkubatore a krmili ho z flase jej mliekom. Ale mal asi nejake komplikacie, narodil sa v 36t. lebo inak vraj babenka davaju v pohode aj ked zena porodi predcasne. Tak nezabudni dat zajtra vediet co to bude, uz sa tesim 😀.

aksniteb
18. aug 2011

@mariankach tak pohlavie stále neviem, ale nevadí, srdiečko krásne bije, malé si cumľalo pršteky 🙂 o dva týždne ideme na morfo sono spolu s manželom, tak bude dúfam, že nám to povie potom ... zasa som nakúpila len žlté a oranžové oblečko 😀
Prosím vás, ktoré ste boli na morfo sone u dr. Paučina aj s partnerom, robí to aj formou 3D alebo ste sa na 3D objednávali niekam inam? som sa zabudla dnes spýtať...

solinkarka
18. aug 2011

@aksniteb ty si mala dnes poradnu? chodis k Paucinovi??

aksniteb
18. aug 2011

hej hej, bola som na 12,30 ale nakoniec som šla cca o jednej. Aj ty si bola dnes? Možno sme sa videli v čakárni 🙂

lucia247
18. aug 2011

ahojte, aj ja sa k vam pripajam, termin mam 19.1.2012:)

solinkarka
18. aug 2011

@aksniteb jj aj ja som bola o pol druhej 😀 vidim ze sme aj v rovnakom tyzdni..inak aj ja idem na morho o dva tyzdne tak sa mozno stretneme 😀

wisinka
18. aug 2011

ahojte baby, tak ja som 18+5 a pohyby este necitim. dnes som tu prvy krat, tak neviem ako ist do sukromnej temy