Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka jasneeeee, urciteeeeeeee 😀 ale u nas okrem pondelkov...
@kajkovajanka
@martinka8 jasné, ale až na ďalší týždeň....v sobotu máme svadbu 😵 žení sa brat a ešte teraz škola začala, tak neviem ako sa volám 🙂 niet času nazvyš 😀 v piatok som ešte stihla švagrininu rozlúčku so slobodou, tak som v sobotu spal až do obeda 😀 a ďalší deň v čudu 🙂
Inac baby nemyslela som si ze toto budem aj ja riesit.... ale chcem sa opytat kolko pribrali vasi deticky medzi siestym a osmym mesiacom????? Lebo Lili pribrala za dva mesiace LEN 220g..... trochu malo nie? Viem ze to bdue tym ze sa zacala zrazu toko hybat.... ale aj tak sa mi to zda malinko 😝
@kajkovajanka ja môžem asi okrem tohto štvrtka, lebo je štrajk a možno ešte vybehneme na chatu. Ale inak kedykoľvek
@ankaevka no 3 cm narastla, takze to je normalne, ale len 220g? vobec mi to na poradni nedoslo, az teraz ked som si to sla zapisat. Dr to zatial vobec neriesila, ale dala nam dalsiu poradnu uz o mesiac (nie az o dva), takze predpokladam ze koli tomu. Zrejme ma nechcela stresovat, ale chce malu vidiet mesiac. Ako ja nestresujem, lebo Lili si narobila slusne zasoby, ale viem ze dieta by malo priberat minimalne 500g za dva mesiace (myslim v tomto veku)
kosicanky, tak sa mozeme dohodnut na dalsi tyzden? a den si povieme presne v priebehu.. tesim sa aj ja 🙂
@martinka8. moja mala mala v šiestom mesiaci 9080 a teraz ma okolo 10 a pol kila. Co nato dr? My ideme na budúci týždeň na poradňu tak uvidíme kolko presne má
@kajkovajanka buduci tyzden by bol super, mozno sa pridaju aj @matul @elviska666 @selenka7 ci @lennusska 😀
@zapka21
@kajkovajanka okrem pondelka a utorka, kedy mam fixny program som k dispozicii 😉
@zapka21 @martinka8 ako to robite, ked mate niekde chodit pravidelne? idete aj ked malym nevysiel dobre spanok? ci maju taky presny rytmus, ze vam to do toho zapada? lebo ja som chcela chodit plavat s Beki, ale akoby to naschval robila 😀 , presne tak jej vychadza spanok, ked treba ist, resp. spi v tom case, ked prebieha plavanie. a teda s nou nechodim, lebo sa mi zda nezmyselne ju tam tahat, bude tam nervozna, bude plakat a budem z toho nervozna aj ja a bude to cele nafigu 😒 . a nechcem, aby si to potom pamatala tak nedobre
@kajkovajanka ano , ja by som sa rada stretla 😀 ...no my uz mame sople, julinka isla az jeden tyzden do skolky a uz sopluje, hrozneee, co bude potom v novembri, neviem, no ale nech si tym prejdeme , kym nechodim do prace...uf...minule si sa pytala, len nestiham...ze ,ci tu v okoli nie je nejaky park, no tak je a velmi pekny aspon podla mna, lenze vies, akoby som to povedala a nikoho neurazila, jednoducho rozlozili by sme sa do psich hovien....no tak to je, cest vynimkam 😉
@zapka21 a kde ,kedy,co a ako??? 😀 vo stvrtok v noci odchadzame do Prahy...do vtedy mozme 😉
@kajkovajanka inak s tym spankom deti to je vazne ako naschval, vzdy ak mame niekam ist, tak krasne spi a dlllho, a cloveku je luto budit, inak s tym plavanim je pravda a mne nevyhovuje o pol 9tej lebo vtedy ranajkuje a ide spinkat, skor na tu 11tu
@martinka8 citam, ze tu pisete o vahe a priberani, myslim, ze aj livi minuly tyzden stagnovala, nakolko, mi vobec nechcela jest zeleninove prikrmy, vzdy pluvala, prskala, bublinkovala, a ja stale neskor a neskor som jej jedlo ponukala a nic, dokonca ani po jednom dni az dvoch pauzy, cisteho kojenia sa jej apetit nevratil, uz je to sice lepsie, ale nie tak ako predtym - predtym, zeby sa prejedla? to asi nie, tak neviem, co sa deje...ale nestresujem, len si to vsimam 😉
@martinka8 hmm..tak možno má len váhový útlm, anička ho mala od 4-5m, vtedy priberala len nejakých 60g za týždeň a doktorka povedala, že je to OK...aby som bola presná malá toľko pribrala za 2,5 mesiaca, poslednú poradňu sme mali v 5,5 mesiaci, mínus plienka lebo ju nevážim naholo..moja zase nerastie do dlžky..ešte len posledný týždeň vidím, že oblečko od 3-6 m začína byť na ňu krátke..keď je zdravá, spokojná a smeje sa tak nie je čo riešiť 😉
Jasné ja som absolútne flexibilná 😀 Som zvedavá koľko sa nás nazbiera...tak kedy? 🙂
@zuzky1104 hm, to s tymi psimi kopkami v parku na zemi mi nenapadlo 😒
@rebecca2006 tak dobre, ze to nezaslo do teplot a Matkovi je lepsie...nas Marosko je sice este malinky, ale sopliky uz mal 2 x a vzdy to bolo na dva tyzdne...ach, a pri odsavani, to bolo hotove utrpenie...vzdy sa to stane pri zmene teplot...no a to ze maly vam zacal chodit do skolky...to je moj postrach, hlavne kvoli tymto chorobam...ale tomu sa neda vyhnut...aj do prace sa musi chodit a hlavne deticky potrebuju kolektiv...tak hlavne nech vam coskoro smrkanie skonci 🙂
@kajkovajanka ja som mala vcera na navsteve svokru s kamoskou, prisli uz o druhej, takze od sameho rana som makala, chystala, dezert som robila, riadila, obed varila a potom okolo nich az do osmej skakala....ale super, ze si uzila maleho to je najdolezitejsie...ona od nas byva 50 km, takze nevidi maleho tak casto, takze toto bola nasa nedela...a potom prisla skvela noc v uvodzovkach...kazdu hodinu a pol hore, plac...potom dve hodiny non stop mrnkanie, plac...takze unavena som poriadne...
@mirka2010 Sme v BA u mojich rodicov a mm pride ya nami v stredu a ide v pondelok, no a my si to predlzime do soboty. Mame budeme aj na nervy liezt 😀
Dnes zase skore rano, Tilka sa zobudila uz o 6:30 a aj Maxima, potom si to potvora zalomila na skoro 3hodky, skoro ma slahlo, ale aspon ma mama nabyskany sporak 🙂
A objavila som jej dalsi zubok, uz sa len prerezat a je vonku a zase dvojka hore, takze budeme mat dve jednotky dole a dve dvojky hore, mala upirka 🙂
Ale uzivame si teplucko a zmrzlinku aj dnes si ideme urobit prechadzku a zakoncit to zmrzkou. Mnaaaaam 😀 😀 😀
A vy co mate nove??? Co svokra a kamoska, ja s tou mojou velmi nevychadzam, tak mi je to divne ze by ku nam prisla 😝
@mimuska2 my ideme na poradňu zajtra, som zvedavá, či zasa narástla, lebo mám pocit, že rastie nejako veľmi rýchlo.
@mihouk aj my budeme mať zúbky asi tak isto, teraz máme len dolné jednotky a hore sa jej čosi tlačí a vyzerá to skôr na dvojky, ako na jednotky, uvidíme v najbližších dňoch 🙂
@mirka2010 my sme boli túto noc tiež tak hore, len nad ránom trošku dlhšie potiahla... Uvažujem, že ju budeme musieť odučiť od cumlíka, lebo niekedy sa budí len na to, že jej vypadne. Len sa k tomu neviem odhodlať nejako 😒
Natálka práve zbadala pod posteľou predlžovačku a tak rýchlo som ju teda ešte plaziť sa nevidela, potvorka jedna 🙂

@kajkovajanka no supeeer gratulujeme 🙂 🙂