Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa dakujem za info, ale asi skor nie, aj tak viem ze budem pouzivat pampersky. Ja dnes idem dozehlit tiez, som si to rozkuskovala asi na 4 krat, taze dnes to pomaly dokoncim, a este musim vyprat vsetku tu výbavičku do postielky 🙂 ale ako pises je to prijemna praca, A potom pomaly začnem s Vianočným upratovaním, do toho sa mi najmenej chce :(
@mimuska2 a ty uz mas postavenu postielku??? joooj, ja stale neviem, my sa ideme teraz stahovat a stale neviem, ci ju uz postavit k nam do spalne, alebo cakat este....neviem...a vybavicka do postielky mi tiez este chyba...ale uz ju mam aspon vybratu...my mame taky set vybraty 🙂
Jaj baby zajtra o 8:15 nam drzte palceky ideme na velky ult a pre vysledky
@larosa ahoj uvidim dam vediet bo to ešte daleko.....ale dik za pozvanku
ahoj najde sa tu rodicka z rovnakym terminom 22. januar ?????
@chichi210 a na ritku je najlepšia rybia mast z lekarne....sice trošku smrdi ale je najlepšia na zadoček...radim
A čo tak niekto s termíno 6.1.? I keď náš malý sa už nejak ponáhľa...už skoro 2 týždne je dolu hlavičkou a moc sa akosi tlačí...už skoro žiadna poloha na spanie v noci nevyhovuje...ale ešte si to "užívam"...aj keď náš prvý drobec má skoro 2 roky a pri ňom je to riadne dobrodružstvo 😀.
Držím nám palce, dievčatá...nech je všetko ok. 😉
@katkadr A kde sa chystas rodit?
@martinka8 Mile...my sme uz pobaleni tyzden...a vsetci sme spokojnejsi 😉
@rainbow0508 najskor kramare...pokial tam zostane daky lekar🙂)) ked bude problem tak si budem musiet priplatit a pojdem do Kocha. a ty?
@rainbow0508 tak som sa nakoniec nezbalila dnes este, hadam sa zajtra podari 😀
Ale prebehlo posledne pranie a zehlenie, tak soom aspon nieco zvladla.
Aj moja mala je dole hlavickou, uz v 30tt tak bola, ale skor mam pocit ze je hore, netlaci ma dole, nemam ani bolesti, a spava sa mi dobre, konecne :D Ja som nevedela spat od cca 2heho mesiaca a teraz konecne spim dobre, asi to mam nejako naopak. Zavidela som vsetkym mamickam co pisali ze by stale spali v pprvom trimestri, ja som cele noci chodila po byte, a teraz si vela tehuliek nevie najst polohu na spanie a nespia a ja konecne spim.
@rainbow0508 ja mám termín 6.1. 2012 ale podľa Dr. do vtedy nevrdžím ☹ Vraj bude rada ked do konca decembra ale nech aspoň vydržím 2- 3 týždne aby sa dovyvíjali pľúcka, malú mám tiež otočennú dole, niekedy zatlačí tak, že mám pôocit že už je to tu a ona sa len naťahuje 😀 .
@pemimigo no aby si sa do tej Trstenej dostala...ale neboj aj moja porodnica je ohrozena, Cadca ☹
toto dnes davali v spravach http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/regiony/v-zili...

@pemimigo 🙂 rob ako chceš ty a nie svokra 🙂 ale asi by si mala začať, je toho dosť čo potrebuješ a najzákladnejšie položky sú aj najdrahšie- kočík, postieľka...a ešte kooopec drobností, potrebných aj takých čo skôr potešia 🙂 a ja už tiež zajtra idem poprať, požehliť a skompletizovať, čo nám ešte treba 🙂 dnes som všetko vybavila...čaká ma kopec radostnej roboty 😀