icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 asi by som si s tvojim mužíkom rozumela 😉 . Už sa neviem dočkať dieťaťa. To bude hradov 😀

leonetka
3. jún 2012

@maryennn1 nic si z toho nerob. aj ja som sa vydavala s mrchou a chodenie na WC a vymienanie tamponov v svadobnych satach patri medzi moje celozivotne zazitky. 🙂 plus manzelovi sa 5 dni pred svadbou vytvoril abces na zadku, kt. mu museli narezat a tak celu svadbu mal v zadku zapichnutu gazu aby mu to nemokvalo. to sme boli dvojka 😀

ataner81
3. jún 2012

@leonetka to ste teda mali svadbu ale stavímsa,že to aj napriek všetkému bol váš najšťastnejší deň v živote

maryennn1
3. jún 2012

@leonetka jeemine no to teda, ale je fakt, že na tieto zážitky nikdy nezabudneme 😀
@ataner81 veru už aby boli detičky 😀

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 ty už jedno slniečko pri sebe máš,tak sa ti čaká ľahšie a aj manžel má pre koho na pláži hrady stavať 😀

leonetka
3. jún 2012

@ataner81 @maryennn1 jasne, teraz sa uz na tom rehoceme ale vtedy mi nebolo vsetko jedno. este pred svadbou hovorim, hlavne aby sa nikomu nic nestalo, nikto neochorel. a zrazu bum, manzel s vredom na riti, v zivote to nemal! antibiotika mu dala doktorka tak, ze ich dobral den pred svadbou, aby si mohol na vlastnej svadbe vypit, jaka zlata 🙂 ale samozrejme, bol to krasny den, sice trochu stresovy zo zaciatku a hlavne strasne rychlo ubehol.

maryennn1
3. jún 2012

@ataner81 nie my máme naše slniečko v nebíčku ☹

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 a teraz neviem, či som sprostosť nenapísala. Ak áno,vopred sa ti ospravedlňujem ale myslela som to dobre 😔

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 ešte raz prepáč.O anjelikovi som vedela, no myslela som, že ešte jedno máš.
@leonetka je to absces na kostrči? Mala som to, vyrezali mi to no 3krát sa mi to vrátilo.Až v zahraničí na 4tý krát mi to nielen rozrezali a vybrali hnis ale aj okolité tkanivo kde boli zárodky. To je to naše úžasné zdravotníctvo 😠

maryennn1
3. jún 2012

@ataner81 ale čosi, ja viem, že si to nemyslela zle 🙂 my sme o dieťatko prišli v piatom mesiaci pred dva a pol mesiacmi. snažíme sa s tým vyrovnať a ísť ďalej. Vieme, že tam hore máme nášho anjelika, ktorý na nás dáva pozor a snáď nám čochvíľa pošle súrodenca. takže dúfam, verím, modlím sa a viem, že raz aj nám to vyjde 😀

maryennn1
3. jún 2012

@ataner81 bolo to naše prvé dieťatko 😔 , ale snáď ich bude ešte kopa, aby mm mal tie hrady s kým stavať 😀

ataner81
3. jún 2012

@maryennn1 ešte budete mať s mužom málo rúk na ťahanie deťúreniec z piesku 😀

leonetka
3. jún 2012

@ataner81 nie to nebolo na kostrci, to bolo z vnutornej polky zadku. narastol mu tam vred a bolelo to. spravila som mu rebrickovy odvar a prinutila ho si prdel namocit aspon na 20min. na druhy den rano ked sa uz konecne chystal k doktore mu to mozno vdaka tomu prasklo a vytiekol hnis. ona mu to este viac narezala, vycistila a dala antibiotika. ale liecilo sa mu to dlho. a vraj sa to zvykne vracat. ☹

ataner81
3. jún 2012

@leonetka dúfam, že mu prajem aby sa to nevrátilo.Je to veľmi nepríjemné. Nemohla som poriadne chodiť a sedieť už vôbec nie.

ataner81
3. jún 2012

@leonetka bože až teraz som si všimla čo za hatlaninu som napísala. To je tak, keď okolo vás skáče 7detí 😀

leonetka
3. jún 2012

@ataner81 dakujem, dufam aj ja. presne aj on mal s tym problem. nech sa to uz nevrati nikomu! 🙂

sanchez81
3. jún 2012

kočky, čo to? chvíľu tu nie som a vy popíšete hotové litánie. kým som sa dopracovala na poslednú stranu.... 🙂 Takže @sabaka, posúvam ťa v zozname na samý koniec. Len napíš predpokladaný dátum. 🙂 Keď si budeme čítať spätne, budeme sa na tom pučiť ako sme sa sledovali 😀

sanchez81
3. jún 2012

@sabaka a inak držím palce aby si tých 5 kiláčov zabehla v pohodičke...aj keď s mrchou 😖 😉

sanchez81
3. jún 2012

@leonetka 1.6.
@tatiana77 1.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.
@kapokapo 12.6-13.6
@mabika 30.6.
@sabaka ?

kočky, @leonetka, @tatiana77-nič? testík nič? 1 DC nič? hm? 🙂 🙂 🙂 Dajte vedieť, sme zvedavé všetky 🙂

sanchez81
3. jún 2012

@ataner81 keď bude MS a 24 v práci, tak vidím len jedno riešenie. Decká na šnúrku a nepustiť ich od gauča na ktorom budeš ležať do diaľky väčšej ako 2 metre 😀

sanchez81
3. jún 2012

@ataner81
@maryennn1 už som sa zľakla, že len ja som taká uletená. Keď mi doma haraší, tak mm mi rovno povie - Berú zlatko, berú.(na psychošku) 😀 😀 😀

ataner81
3. jún 2012

No tak tie moje detváky som konečne nakŕmila, pomojkala,uložila spať a chvíľu je božské ticho a kľud. Chcem viac detí ale som na 100%presvedčená, že 7 ich nebude 🙂
@sanchez mne zase hovorí:neboj moja,pôjdeme k tete doktorke, dá t itabletočky a už bude dobre(sviňucha jedna 😀)
Inak pokiaľ viem leonetka už mrchu dostala. Bolo by dobré urobiť dva zoznamy. Jeden taký, v ktorom ešte len čakáme na mrchu a ten druhý, v ktorom budú tie, čo už mrchu dostali s dátumom tej ďalšej. Čo ty na to?

ataner81
3. jún 2012

@sanchez81 pri takýchto deťoch by nepomohla ani 2cm šnúrka, také sú živé 😀

sanchez81
3. jún 2012

@ataner81 môžme to spraviť aj na dva zoznamy, zatiaľ som sabaku posunula na koniec zoznamu s otáznikom. Ešte mi nenapísala ďalší dátum. Tak to môžme urobiť aj tak, že sa budú posúvať na koniec zoznamu s predpokladaným dátumom ďalšej mrchy. Lebo však čakať čakáme stále....len aby už neprišla 😀
Takže treba posunúť aj leonetku....čítala som aj spätne stránky, ale asi som to prehliadla....tak to opravím a švacnem ju za sabaku. 🙂

sanchez81
3. jún 2012

@ataner81 aha už som to našla, takže pred sabakou. Opravujem teda zoznam:

@tatiana77 1.6.
@sanchez81 4.6.
@basikes 9.6.-10.6.
@ataner81 11.6.
@kapokapo 12.6-13.6
@mabika 30.6.
@leonetka ?
@sabaka ?

tatiana77
3. jún 2012

@sanchez81 ja zatial nic a ani testik nerobim, lebo mam pocit, ze sa mi kazdu chvilu pustia.....a robila som si v piatok k veceru a bol negativny....tak ani nemam chut zase na nejayk biely testik......len kedy mam dostat menzes, tak nech ho uz dostanem 🙂 to fakt hrozne, sice nechcem dostat, ale zase naco natahovat....niekedy mi zvyknu meskat, tak nerobim este paniku.....neboj dam urcite vediet.....ideme poobede so Sonickou na Zeleznu studnicku, tak budem mat fyzicku aktivitu, tak si myslim, ze vecer alebo rano ich mam ako na koni.....

ataner81
3. jún 2012

@sanchez81 takže dohodnuté.Tie čo práve mrchujú alebo už domrchovali idú nakoniec zoznamu. leonetka ide pre d sabaku, tá to dostala 1.6.tatiana77 sľúbila, že zajtra testne a čo ty?Ako si na tom?

sanchez81
3. jún 2012

@leonetka Napíš mi prosím dátum predpokladanej MS 😉 Už som ťa šupla na koniec zoznamu 🙂

tatiana77
3. jún 2012

@sanchez81 presne a ty si ako na tom? ten zoznam mas aj niekde v exceli? ja testnem az v utorok rano......ak dovtedy nic

sanchez81
3. jún 2012

@ataner81 No ja zatiaľ tak nijako. Necítim zatiaľ ani podbruško, ani nič, tak uvidíme čo nám prinesiem tento nasledujúci týždeň 😉