icon

Májovky 2017

linda4444
19. aug 2016

Ahojte... je tu niekto kto čaká bábätko? 🙂 🙂

martinka285
17. nov 2016

@vandica Hehe,tak stane sa ale je ich malinko.A uz vies pohlavie babatka?hlavne nech je zdrave.

vandica
17. nov 2016

@martinka285 presne tak, hlavne nech je zdravé. ale ešte neviem, o 2 týždne idem na gyndu, to budem v 16tom týždni, tak možno by sa už dalo vidiet. tebe kedy povedali? či si nechcela vedieť?

martinka285
17. nov 2016

@vandica mne sa dcerka narodila v januari 2016. Dr mi povedal pohlavie v 20tt na morfo uzv.

simkanati
17. nov 2016

Mne tiez pri prvej povedali az v 20tt.. teraz mi tiez este v 14tt nevedeli povedat.. a v 17tt asi nebudu robit ultrazvuk takze az v 20tt sa dozviem ak si to necham povedat 😊

jakli
17. nov 2016

Ahojte, ja som bola vcera a to som v 12tt+1 a uz videl, ze to bude chlapcek. Ale ked som cakala prve tak este ani v 30tt nevidel co to bude...a bolo dievca...mi povedal, ze chlapci sa radi ukazuju 😉 dievcata sa nechcu moc 😃

emakiki
17. nov 2016

@jakli toto je asi pravda, ani moja prvá sa nechcela ukázať do 20tt a tento krpec furt rozťahuje nohy😃 a vždy vidíme cikulku 😃

bubu1983
18. nov 2016

Ahojte baby. My dnes ideme na kontroli. Dufame ze vsetko bude ok a sme zvedavi ci sa nam drobcek ukaże a Budeme vedietco to je. Drzte palce.

limetka55
18. nov 2016

@bubu1983 Držím palce 🙂 Daj potom vedieť.. Nás to čaká v pondelok.. Už nech sme tam 😀

fazulkaaa
18. nov 2016

Baby otázko, koľko ste pribrali za posledný mesiac? Máte niektorá tehotenskú cukrovku? Ja som pribrala 3 kg za 1 mesiac :/

forinerka
18. nov 2016

@fazulkaaa ja som v 15tt a za cele tehu som pribrala 3 kg 👀😱🙏🏻😞 ak to pojde takto dalej, tak amen tma so mnou

lenna71
18. nov 2016

ja nic schudla som zatial cca 4kg , aktualne som 14tt.

limetka55
18. nov 2016

@fazulkaaa Ja som v 17 tt a pribrala som zatiaľ 3,5 kg.. Najprv kilo za mesiac a teraz som pol kila za posledný týždeň. Ale čítala som, že to je akurát. Prvé mesiace kilo mesačne a potom telo začne zadržiavať vodu, tak také 2 kg mesačne sú ok..

fazulkaaa
18. nov 2016

@lenna71 tak z časti ti aj trošku závidim, ale dufam, že ti nebýva veľmi zle

@firinerka @limetka ja som dokopy pribrala približne 5kg, teraz mám 50 kg, viem, že som bola chudá, len sa mi nezdá, tak veľa za poslednú dobu, trochu sa obávam tej cukrovky, lebo ani neviem ako sa to prejavuje alebo má predchádzať 🙄

simisk
18. nov 2016

Ja som zatial nepribrala nic,som v 20tt,ale mam 92kg pri 183cm.Takze mam zasoby uz predosle.

simkanati
18. nov 2016

Ja som pribrala 3 kila hned na zaciatku a doteraz sa ma drzia.. som zvedava kedy zacne priberanie 😀

simkanati
18. nov 2016

A inak som jedna z tych vychrdlin 😊.. 182cm a 57kg mam teraz..

fazulkaaa
18. nov 2016

@simkanati tak ty si fakt prútik 🙂 možno ti to vydrží až do pôrodu 😉

simkanati
18. nov 2016

@fazulkaaa pri prvej som pribrala 15kil, tak pocitam ze aj teraz tak nejako to bude..

stanushka10
18. nov 2016

ahojte, tiez sa pridám k vám, májovky 2017🙂... ak to teda nebude apríl. chcem sa spýtať, ci je tu medzi vami aj nejaka kocka, co mala pri minulom tehotenstve cholestazu...diky

simisk
18. nov 2016

@simkanati fuuuuuuha tak z teba by som si mala brat priklad,vysku mame rovnaku len moja vaha je oproti tebe fuuuuu.

leenkaa2708
18. nov 2016

Ja som nepribrala nic stale rovnako 16 tt

simkanati
18. nov 2016

@simisk ale tak tu si aj o mesiac popredu a si aj trosku vyssia tak to je fajn vaha 😉 .. ja som mala mierny podvahu, na moju vysku by som mala mat nim. 57kg a ja som mala pred tehu len 54kg..
@leenkaa2708 no ja som nezvykla vracat tak asi preto sa mi podarilo pribrat, ale som aj rada za to, lebo som bola az moc chuda.. 😥

lypka
18. nov 2016

@fazulkaaa Ja pomaly končím 13. týždeň a zatiaľ mám -6kg 😀

leenkaa2708
18. nov 2016

@simkanati ja som pri prvej neveacala tiez moc pribraka som ken 6 kg tiez mam podvahu miernu asi lahke kosti lebo co no a teraz mi je zle viac ale zatial tiez nepriberam nejak 162 cm 48 kg pri orvej som mala 45-46 kg na zaciatku teraz tusim medzi 47-48 kg

23javane
22. nov 2016

Vidim ze nas je viac tehuliek co nepriberaju lebo ja uz som sa citila zle ako buduca matka ze som nerpibrala a to zacinam 16tt :( ako som tehu tak som na zaciatku schudla 3 kg a od vtedy si drzim vahu a nie a nie pribrat a pritom mam pocit ze jem celkom dost 😒

A je tu aj nejaka tehulka z LM co ma termin v maji 🙂 ?

kikataldikova
22. nov 2016

Baby myslíte, že je pravda, že pri dievčatku má žena menej nevoľnosti a je to celkovo iné ako pri chlapčekovi ? Lebo mali sme chlapčeka a pri ňom som non-stop každý deň od októbra do februára zvracala a teraz mi bolo párkrát zle...klop klop...

simisk
23. nov 2016

@kikataldikova ja som nevracala ani raz a cakame chlapca.Pri dcere tiez ani raz.Takze pre mna vracanie je velka neznama.

lypka
23. nov 2016

@kikataldikova Ja som pri slečne grcala od 3. do 6. mesiaca, pri chlapcovi od začiatku do 3. mesiaca a teraz ani raz, tak neviem čo to bude 😀

mum_child
23. nov 2016

Ahojte dámy🙂 môžem sa k Vám pripojiť?
čakáme naše prvé bábatko, na ktoré sa ako aj vy neskutočne tešíme🙂
Som Monika mám 30 rokov a pochádzam z dedinky na východnom Slovensku.
Teším sa ak ma zoberiete do partie a tehulkovanie nám bude ubiehať spolu🙂

kikataldikova
23. nov 2016

@simisk
@lypka a ja som sa už tešila :D