icon

Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

piacere
5. jan 2013

@kikaneu jasné, myslím pozitívne, len mi to proste napadlo, ale je pravda, že to nebolí v podbrušku, ale vyššie.... možno žlčník, slepák, močové cesty... fras ho vie 😅 Len dúfam, že arašidko je tam, kde má byť a je mu FAJN 😵

kikaneu
5. jan 2013

@piacere určite bude, neboj 😉

maci_267
5. jan 2013

@piacere ja idem tiez az 23.1. a to budem skoro v 9tt.. A tiez som este nebola u Dr. iba testy mi ukazuju // ☹

majusa4444
5. jan 2013

@maci_267 aj ja idem koncom januara k dr. Tiez budem vtedy osmy tyzden 😀 tak som zvedava. Zatial som len podľa testu 25.12 nasla dve ciarky tak sa tesime

maci_267
5. jan 2013

@majusa4444 nie si nervozna?? pozeram ze mas dve deticky, tak to beries mozno uz troska inak.. Toto je moje prve, tak sa bojim pomaly aj kychnut a uz sa neviem dockat Dr 😀

majusa4444
6. jan 2013

@maci_267 nervozna som ale len preto ze pred vyse rokom som mala zamlcany potrat v 12 tyzdni :'( tak sa bojim tesit. Stale ma boli podbrusko maleho vlacim dvakrat denne po schodoch pesi na tretie. Pri dboch certikoch neni cas sa setrit ale tak tehotenstvo nie je choroba a verim ze bude dobre

zaza26
6. jan 2013

Ahojte,vsetkym gratulujem k tehu,ktore uz teda viete🙂 ja som mala posl.menzes 9.12,ovulku na 12 dc ,testik mi na silvestra ukazal dusika,rano 1.1.bol uz silnejsi trosku🙂,dnes som vlastne 17 dpo a 29 dc termin by mi vychadzal 15.9.2013,menzes meska,zajtra by som chcela skocit za dr.nech ma objedna,uvidim,mozno ma aj vezme a pozrie,i ked zatial by dokopy nic nevidela asi..kedy ste boli vy a bolo vidno uz v gest.vaku aspon bodocku? 😵 volat tam nejdem,lebo tam nikdy nedviiihaju,teraz ma dr..pacientky aj za mojho gyndosa,ktory neordinuje uz dlhsie zo zdrdovodov,tak som zvedava,ci este aj dr.nebudem musiet menit.....chcela som sa spytat biely vytok je ok,alebo treba riesit nejak ...snad nemam nejaku mykozu alebo co 😅 ....a este trochu info🙂,snazili sme sa 1 rok presne,v ded.sme zacali uzivat e400 a kys.listovu obaja,ale to nemohlo stihnut zaucinkovat 😕 ,alchym.caj som pila do ovulky...uz jedneho syna mame,ma 2 rocky a chcel by ako on hovor: ačeka 😀

janin26
6. jan 2013

@kikaneu len preco, ked nemam ziadne spinenie, nic

pingu1
6. jan 2013

ahojte, mozem sa k vam pridat? vcera som zistila, ze som tehu. mam jednu malu opicu, 22.2. bude mat 4.

kikaneu
6. jan 2013

@janin26 čo prečo?

janin26
6. jan 2013

@kikaneu preco mi to predpisal, ked nemam problemy

kikaneu
6. jan 2013

@janin26 možno pre istotu

janin26
6. jan 2013

@kikaneu bodaj by len pre to, ale asi len taksa to nedava hmm uvidim v stredu idem na kontrolu. Baby je vam aj zle? Mne vobec. Moze to este prist?

mon84
6. jan 2013

Ahojte, tak ja by som sa s vami dnesnym dnom chcela rozlucit ☹ Vcera v noci som trosku viac zacala spinit, rano mierne krvacat a na obed dr na pohotovosti uz len skonstatovala mikropotrat ☹
Chcem vam popriat vsetko dobre najblizsich par mesiacov, nech vam pekne rastu bruska a vsetko dopadne na 1 🙂

piacere
6. jan 2013

@janin26 pri prvom synovi som tiež nemala žiadne problémy typu špinenie, krvácanie v začiatku a tiež mi gynekologička predpísala od 4tt duphaston a utrogestan až do 12tt konské dávky, pretože som predtým mala mikropotrat v 6tt. Teraz tento nový lekár zrejme ani nerieši niečo také ako duphaston, keď ma na prvú kontrolu objednal až v 9tt, kedy sa už s duphastonom pomaly končí...

piacere
6. jan 2013

@mon84 mrzí ma to 😔 Drž sa ☹

majusa4444
6. jan 2013

@mon84 mrzi ma to 😔

piacere
6. jan 2013

Ináč baby, ktoré ste na konci 5, začiatku 6tt aké máte "príznaky"? Mňa už len trošku bolia prsia, brucho ma tiež bolí menej, pachy alebo citlivosť na niečo žiadna (v pohode si zatiaľ pijem kávu, varím, umývam zuby, proste nič mi zatiaľ nevadí) 😕 Pri synátorovi som cca za dva dni neskôr ako som teraz už odpadávala od nevoľností a vykecávala s WC misou 😅
Viem, že každé tehu je iné, len ma tak zaujíma, čo vás v tomto týždni "trápi".... Lebo momentálne sa cítim bezpríznakovo.... akurát trošku záha, ale na tú okamžite zaberá hlt Fatry...

kikaneu
6. jan 2013

@mon84 veľmi ma to mrzí ☹ , prajem veľa síl

mirrasek
6. jan 2013

Kocky, beriete uz nejake vitaminy okrem kyseliny listovej?

maminuska
6. jan 2013

ahojte, rada by som sa pridala k Vám , dnes som si robila utvrdzovací test a boli tam dve čiarky, 5 som mala dostat menštruáciu , ale ja som vedela ž euž asi som v tom , lebo mi je neskutočne zle od žaludka.
@mirrasek ja beriem femibion

piacere
7. jan 2013

@mirrasek nie a ani neplánujem. Pri malom som brala, ale teraz len čistú kyselinu listovú 🙂

dzudzu1839
7. jan 2013

ahojte, môžem sa k vám pridať???robila som si testy už o stredy...a najprv bol úplny slabý duch...skoro ho tam nebolo vidno ale na druhý den som už videla druhú čiarku a za dva dalšie už krásnu tmavú čiarku🙂🙂nebola som ešte u doktora plánujem ísť na konci januára ...aj tak by teraz nebolo ešte nič vidno a potom bude hádam biť aj srdiečko. je to naše druhé baby🙂🙂

janin26
7. jan 2013

@piacere mikropotrat? To je normalny, spontanny potrat?

piacere
7. jan 2013

@janin26 áno, je to spontánny potrat v skorom týždni tehotenstva, u mňa to bolo v šiestom.... V podstate od nejakého 10dpo som špinila, hcg nestúpalo ako malo, až som nakoniec začala krvácať.... maternica sa vyčistila našťastie sama, nebola potrebná kyretáž 😔

janin26
7. jan 2013

@piacere to mi je luto. Aj sa teraz snazite ?

janin26
7. jan 2013

@piacere ale asi ano, kedze si tu 🙂

dzudzu1839
7. jan 2013

@zaza26 ahojček aj ja som tehu, teda podla testu a to v 5 tt...plánujem ísť k doktorovi na konci januára aby bolo vidieť aj srdiečko. ako sa cítiš???ja sa neviem v noci vôbec uložiť...zvláštne toto som pri prvej nemala🙂🙂

piacere
7. jan 2013

@janin26 som v 6tt 😀

janin26
7. jan 2013

@piacere jee to sme narovnako cca 😀 😀 😀 , beries nieco?