icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

gabkostanka
4. okt 2012

@monculka stiahne ho pekne, najma po porode mi ho dost stiahlo, po prvom som mala teda vacsie brucho a to som nepouzivala nic stahovacie 😒 ....teraz zvyknem nosit aj nohavicky take vysoke co stiahnu brucho 🙂

cicimon
4. okt 2012

@gabkostanka my ideme krstit dalsi vikend a nepozyvame farara
ja bezne kupem kazdy druhy den a myslim ze sople nie su prekazka

cicimon
4. okt 2012

@gabkostanka a aky mas ten pas?

gabkostanka
4. okt 2012

@cicimon aha, tak potom nabalim zakusky
tento mam, len stal menej, ale to som ho objednaval este pred porodom
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11601812&tab=1

loralo
4. okt 2012

Maminky, ktorych deticky maju dlhsie sopliky, moze dietatko vyvracat hlieny? Totiz, moj od vcera zase dost vyrazne grcka (zdalo sa mi, ze sa to lepsi, ale opat to je viac) a po kojeni vyvratil hustu davku a v nej bola aj taka hrcka hlienu. moze to byt zo soplikov? a ze aj preto viac grcka, ze ho napina z hlienov?
Pre upresnenie, s tym grckanim sme boli na gastre-fyziologicky reflux, kojim a prikrmujem antirefluxnym nutrilonom, ale ide o to, ze uz to vyrazne grckanie bolo niekolko dni na ustupe a od vcera zase grcka po kazdom papani aj viackrat, tak ci to moze byt z tych soplikov lebo ma ich uz niekolko tyzdnov, ale teraz ich ma viacej, az chrapci

miskachrumka
4. okt 2012

@gabkostanka náš nechcel íst tak sme mu dali len koláče a paniaze ....

miskachrumka
4. okt 2012

@loralo ked dieta vyzvracia hlieny je to prenho to najlepšie ...... 😉

miskachrumka
4. okt 2012

ahojte tak musím sa pochváliť že zas naopak do dnes rána sme mali tu najlepšiu noc doteraz 🙂
malinký išiel buvať snami o jedenástej a buvali sme všetci spolu až do pol osmej non-stop nemohla som veriť o tretej som bola hore buval tak som zaspala zas a rano ked som vstala som nemohla veriť že buval 8hodín vkuse 😵 😵 😵 😵

carodejnica
4. okt 2012

@kvietok173 nie nekúpala som počas soplíkov, teda prvé štyri dni, len ak bolo treba, tak som rýchlo pod prúdom umyla prdelku.. 🙂

monculka
4. okt 2012

moja Nella ma na tvaricke a krku nejake vyrazky....take malicke cervene...neviete co to moze byt?

miskachrumka
4. okt 2012

@carodejnica my sa kúpeme poctivo každučký večer !

miskachrumka
4. okt 2012

@monculka nejaka alergia ?
zmena aviváže alebo prachu na pranie ...alebo niečo podobné ...kedže nekojiš tak to zo stravy nebude

monculka
4. okt 2012

@miskachrumka no neviem...ani prasok som nemenila...ked to nezmizne do konca tyzdna v pondelok pojdem k doktorovi

miskachrumka
4. okt 2012

@monculka no uvidíš čo ti povie 🙂

carodejnica
4. okt 2012

@miskachrumka
Ja kúpem štandardne celého od hlavy až po päty každý druhý deň, prdelku každý deň - len teraz, keď mal sople, som sa bála, aby viac nenachladol.... 😖 😕

monculka
4. okt 2012

och...moj svokor nam doniesol karton plienok...inac je to clovek co by si aj za cent nechal prevrtat kolienko 😉

kvietok173
4. okt 2012

@carodejnica ja tiež od nedele nie, až dnes aj to expres 🙂

carodejnica
4. okt 2012

Ozaj, maminy, čo dojčíte.. ak často kakajú vaše deti? Môj Maťo nekakal už asi 5 dní 😕 , akože viem, že pri dojčených deťoch je ok, že aj viac dní nekakajú (to je dokonalosť MM, celé sa vstrebe), ale už sa mi to zdá divné... vetry má, teda puká statočne 😅, ako starý chlap 😀 , tak dúfam, že to je ok... 😕

gabkostanka
4. okt 2012

@carodejnica mne prvy syn takto dlho nekakal, najviac asi tyzden, ale to som uz radsej pomohla s rurkou, neskor sa mu kakanie upravilo...je to na tebe ako to vycitis, ci potrebuje a nejde, alebo je v pohode 😉

carodejnica
4. okt 2012

@gabkostanka práveže mne sa zdá, že je v pohode, ani sa nejak nepučí, ale ráno asi radšej zavolám Dr.. 😕

cicimon
4. okt 2012

@carodejnica moja to iste... kadi priemerne raz za 3-4 dni ale bol aj tyzden ked fakt tyzden nekadila.... ale tiez sa nepuci ani nic, len prdi strasne 🙂

cicimon
4. okt 2012

@monculka takisto to mozu byt novorodenecke akne, s tym sa nic nerobi

kvietok173
4. okt 2012

@carodejnica môj mal doteraz stále naložené v každej plienke a teraz sa to upravilo na raz denne ale porádne 🙂 začalo ma dosť bolieť hrdlo, nevieš čo môžem pri dojčení?Aký mala u Vás priebeh nádcha?My ťaháme také husté priesvitné až biele, ale ťažko idú von, najlepšie po kýchnutí.

ela2710
4. okt 2012

@kvietok173 Ja som si v lekarni kupila kloktadlo, ktore mozu aj dojciace, malo som hnisavu anginu, ani prehltnut som nemohla, mala som strasne opcuhnute mandle, ale nechcela som sa hned po sestonedeli dotovat antibiotikami, takze som to skusila len s cajikmi a kloktadlom a ono to prestalo, po troch dnoch anginy mam mandle v povodnom stave 😀 a to mi vsetci z rodiny vraveli, ze bez atb to nepojde 🙂
inak aj nasa mala zacala kakat menej, dnes len jediny krat, sm zvedava ako bude zajtra, ale prdka poriadne ako chlap 😅 takze sa niet coho obavat 🙂

ela2710
4. okt 2012

@monculka nie su to potnicky? alebo v com peries? my pouzivame lovelu, je dobra pre citlivu detsku pokozku a avivaz nedavam....

miskachrumka
4. okt 2012

@carodejnica no to ma nenapadlo ale unás je to už rituál ..... 😉
ja vykurujem byt na 28-29C tak že dosť teplo ....ale snažím sa ho rychlo obliecť po kupkaní .....

miskachrumka
4. okt 2012

@carodejnica my každý den kakáme bud raz alebo dva krát 🙂

miskachrumka
4. okt 2012

My zas nemáme problém stím malý kaka každý den aj bruško ma makké aj prdí často dost ma desia tieto naše prekliate sople dnes chudačik ho strasne dusilo od hlienov aj usta aj noštek všetko sme museli odsávať :(
už som hotová mám pocit ,že je to nekonečný príbeh 😢 😢

miskachrumka
4. okt 2012

@kvietok173 presne ako píšeš tiež sme mali doteraz cca tyžden dozadu kakané v uplne v každej plienke no už par dní sa to upravilo a kaka rano a večer po kupani zvykne 😝 ako naschvál 😅

miskachrumka
4. okt 2012

@ela2710 joj to by som nedokázala prať bez aviváži :/ 😕
ja milujem vonu prádla ,,,,,,ked to nevonia tak to ani opraté premna nieje ...ja perem malému v tom čo aj nám ..klasicky prach ja požívam len tekutý prach a aviváž je samozrejmosť a zvykol si klop klop klop ..ved si musí zvyknuť tak či tak a čím skor tím lepšie 🙂