icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

mimi126
2. nov 2012

Ahojte Konecne nam odchadza kolika. Este to neje ono ale uz je to oveeeela lepsie. Aj sa usmievame. Nas drobec ma najradcej, ked sa celkom pozoblieka na holarika, vtedy sa smejka krici od radosti. Aj vase ratolesti uz svrbia dasienka?
Ja som z mojej svokry zas prekvapena v dobrom 🙂 u nich sa dako zvlast neprejavovali city ale ked pride k malemu alebo my tam ako by to nebola ona - tesi sa, hraje sa snim tutumutu a svokor? ked sme tam boli prvy krat s Tobinkom a zacal plakat tak svokor vyhrkol slzicky - ze uz 20 rokov tam nebolo pocut decky plac. 🙂

kvietok173
2. nov 2012

@monculka meníme? 🙂 😀

monculka
2. nov 2012

@kvietok173 nie nie nieeeeeeee 🙂

carodejnica
2. nov 2012

Toto ste čítali, Huggies síce nekupujem...
http://ekonomika.sme.sk/c/6588491/z-obchodov-zm...

carodejnica
2. nov 2012

@monculka to ako robíš, môj krpec neznáša byť na brušku 😠 a to nie je dobre, poloha na brušku je najideálnejšia pre dobrý psycho-moto vývoj... 😎

monculka
2. nov 2012

@carodejnica no od zaciatku ju davam na brusku....a preto je aj strasne silna...to aj dr povedal...aj pol hodinku mi takl vydrzi...a najradsej spinka na brusku 🙂 a len tak dviha tu hlavku malicku 🙂 som zvedava ze kedy sa zacne plazit...svagrina uz v 4 mesiacoch zacala z plazenim 🙂

kvietok173
2. nov 2012

@carodejnica aj môj má z toho nervy, najprv spal na brušku, ale už nechce byť na brušku ani 5 min. denne.Ja neviem čo mám robiť. Hlavu zaborí dole a rev na raty, tak ho otočím.

carodejnica
2. nov 2012

@monculka
@kvietok173
Veď aj ja dávam od začiatku na bruško a od začiatku to nemá rád... 😠 presne ako píše kvietok...
Inak taká istá bola dcéra a nakoniec aj zaostávala proti rovesníkom... ja som s ňou aj cvičila vojtovku (ale mala aj iný problém), keď mala rok aj dva mesiace - ešte len začala štvornožkovať, o mesiac na to chodiť popri nábytku, ale definitívne začala chodiť až ako 17 mesačná... ale teraz ju nedobehnem... 😎

monculka
2. nov 2012

@carodejnica no som zvedava na moju ze kedy zacne stvornozkovat...ako nikam sa neponahlam ved je este malicka ale som prekvapena aka je...musim sa pochvalit ze je velmi dobre dieta...absolutne neplace...2x plakala srdcervuco...asi druhy den ked som uz boli doma z nemocky...od piatej rana plakala velmi...aj ja som plakala a hned som volala mame ze co jej moze byt...tak sme sli k dr a uz bolo dobre a druhy krat asi minuly tyzden v noci...iste sa jej nieco zle snivalo...strasne revala...tak som vyskocila z postele a hned som si ju zobrala na ruky a ukludnila sa...az mi zle prislo vtedy od zaludka...velmi som sa zlakla 😒 nevedela som uz spat potom...moja mama mi hovori ze Nella je cela po mne...ja ked som bola mala tiez som len buvala,cikala a kakala...a uz aj ako rozprava...joooj poklad moj maly 🙂

kvietok173
2. nov 2012

@carodejnica ja som s oboma predošlými cvičila vojovku, ale chodiť začali obaja na rok, len boli pohodlný a tento je asi tiež, ja som nikdy nepotrebovala do kočiara popruhy a podobné bezpečtnostné veci lebo moje deti v kľude sedeli a ani potom mi neutekali a nemusela som ich s vyplazeným jazakom naháňať ako iné mamičky. Oni sa nechali stále nosiť, preto ja som stále bola chudá a bicepsy jak Schwarzeneger 🙂 🙂 🙂

monculka
2. nov 2012

co je to ta vojtovka?

kvietok173
2. nov 2012

@monculka fixuješ dieťa v určitej polohe a ono sa napína a reve pritom na raty a Ty máš pocit, že si najhoršia matka pod slnkom 🙂

monculka
2. nov 2012

@kvietok173 aha a to treba z kazdym dietatom cvicit?ci az ked dr nakaze?

kvietok173
2. nov 2012

@monculka až keď je problém, ale to asi Ty nebudeš mať podľa toho čo čítam, buď rada Monika.

carodejnica
2. nov 2012

@monculka Vojtova metóda je cvičenie s deťmi, ktoré majú motorický problém... 🙂

carodejnica
2. nov 2012

Ahojte, založila som na FB skupinu AUGUST 2012, tak sa môžete popridávať. Je uzavretá, takže príspevky môžu vidieť len členovia skupiny. 🙂
https://www.facebook.com/groups/480883125268081/

miskachrumka
2. nov 2012

@carodejnica tak to umna sa nedá povedať ja ich mám každe dve hodiny tvrdé ako skala a citim bolest hodinu po papaní ...

miskachrumka
2. nov 2012

@lucia795423 viem veru viem ...a velmi dobre 🙄

miskachrumka
2. nov 2012

Tak baby pred hodinou sme došli z BB z chirurgie ....a Dominkov pruh zmizol 😵 😵 😵 😵 😵
Pred mesiacom mi tvrdili že je slabinový a že bude nutná neskor laparoskopia ...a naša dr že ona je presvedčená že je to vodový .....a asi mala pravdu chválapanu bohu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aspon to tak vyzerá 🙂 je to dedičné aj Dominkov ocko to mal ...no Dávid to nemal ...to asi preto že Dominko je celý do ich fajty 😀
Povedali ak by sa to ukázalo zas máme prist okamžite .....ale ja verím a budem sa modliť aby sa to už neukázalo a že sa to rozplinulo ......a bude pokoj 😵 😵 😵 😵

carodejnica
2. nov 2012

@miskachrumka to je zvláštne, ja mám prsia mäkké a nič necítim, mlieka nie je ani málo, ani veľa - akurát. Teda asi.. 😕 ....neviem, neriešim, malý priberá, je spokojný, tak ťažká pohoda... 😅
Teším sa, že ti to dobre dopadlo... 😎

miskachrumka
2. nov 2012

@kvietok173 tak lactozu mám doma už som si dala aj prvé pol.lyžice ....uvidíme .....aj čípky kupené proctoglyvenol sú super ..

miskachrumka
2. nov 2012

@carodejnica prečo zvláštne ?však každá sme iná .....a dakujem 🙂

carodejnica
2. nov 2012

@miskachrumka len tak som to myslela, že sa ti produkcia ešte neupravila podľa potrieb bábätka, ale u mňa to môže byť aj tým, že mám väčšie číslo 😠 😅 ale máš pravdu, každý sme iný 😵

miskachrumka
2. nov 2012

@carodejnica to od toho čísla vobec nazáleží !
a nikdy malý nepapá rovnako tak aj mlieko sa robí ináč .....mne mlieko strieka ako divé ....nedajbože si nedam plienku na druhý prsník ked prvý cicá tak možem tričko žmýkať ..... 😕 skoro vkuse musím mať plienku v podprde ....čo ma už vážne otravuje 🙄 a ty maš predsa viac odkojené ako ja ....podla mna preto sa ti to už tak skoro upravilo !

kvietok173
2. nov 2012

@miskachrumka
@carodejnica aj ja mám dosť odkojené, ale prsia mám mini 🙂 , aj keď teraz asi také 2 mojer maximum 😀 😀 😀 , ale sa mi tak nenalievajú, ale väčšinou pri pití musím na druhý priložiť plienku ako Miška, ale vložky do podprdy už vôbec nemusím a ak dlhšie nepije čo nehrozí iba občas po noci mám naliate prsááááááá 😀 😀 😀 😀 😀

carodejnica
2. nov 2012

@miskachrumka @kvietok173
to, že mám odkojené, to nevadí, rovnaké som to mala aj pri dcére... žiadne preplnené prsia, žiadne vytekanie mlieka, proste som to mala v tomto smere ľahké...na tvorbu mlieka a úspešnosť dojčenie veľkosť prsníkov nemá vplyv (mlieko sa tvorí aj počas dojčenia), ale to mňa len tak napadlo, že možno preto nemám pocit preplnených pŕs, lebo sa tam toho veľa zmestí 😅 , ale to je možno blbosť.. 😀

kvietok173
2. nov 2012

@miskachrumka ber poctivo a cca po 3 dňoch musí dojsť výsledok, potom povieš, držím prsty.Ale stravu budeš musieť aj tak upraviť asi sa Ti zmenilo trávenie, or je to kojením?????

carodejnica
2. nov 2012

@kvietok173 ty kokso, závidím ti menšie číslo, ja mám veľké prsia a vôbec nie pevné 😠 , mne sa inak v tehotenstve a počas dojčenia dosť zväčšili o 3-4 čísla - z D na G !!! 😠 ... a ani predtým som nemala najmenšie...lezie mi to na nervy...

kvietok173
2. nov 2012

@carodejnica tak ja som všade zháňala podprdy 70A, také majú siedmačky na základnej a ja 😀 😀 😀 , ale teraz mám veľké - vzrušujúce 😀 😀 😀 , na moje pomery veľké 😀 😀 😀

carodejnica
2. nov 2012

@kvietok173 a podprda stála 5€, že ? 😅 mňa ide rozhodiť, keď vidím tieto malé čísla, aké sú lacné, ja som si teraz chcela kúpiť niečo, čo prekoná gravitáciu, spevní tvar a zároveň bude určená na dojčenie a stála ma s poštovným 42€ 😠
Túto krásavicu som si kúpila a je perfektná http://www.anita.sk/sk/sortiment.php?skupina_ID... (veľkosť 85G) 😠