♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
😀 😀 😀
musím povedat len že krasne dieta bol manžel...
To je fakt neuveritelná podoba...
ani ti na zaciatku nebyvalo zle?
inak mam v TT rodinu 🙂
idem este daco zobnut do chladnicky a potom spat. majte sa zatial.
je to sranda, tiez som cumela ked som prvykrat pozerala tvoje foto 🙂 ale dnes uz ma z toho maleho chlapca len velke hnede okale. blond huste vlasy su ta tam... 😅
veru som z tych stastnych ze mi nebolo zle ani na zaciatku 🙂
tak dobru chut a dobru noc 😉
samaska ja to tu tiez uz zabalim. som KO z toho dnesneho zazitku 🙂 tak nech sa dari pri uceni a budem sa tesit ked sa tu zas objavis a zasa trosku popiseme 😉 bruuuuu noc!
Zuzulik uz ta asi nezastihnem, ale normalne ma to dojalo, ked som uvidela to 3D a ze sa ti potvrdil chlapcek 😵 Ved to je uz velike babo, nozicky rucicky aj ta pusinka, joj ja sa uz tesim na ten zajtrajsok, aj ked to bude iba morfo 😀
Dobru noc babulky 😉
Ahojte babulky, vobec ale vobec nic nestiham. Sa mi vela veci nakopilo. Vcera som bola na poradni a vsetko je ok. Mame potvedeneho chlapceka na 100% tak sa strasne tesime 😵 . Zajtra nas caka echo srdiecka tak dufam ze to tiez dopadne dobre. Pohyby stale necitim, ale vrajze este mame cas, tak som sa trosku ukludnila. Letim do postele, zajtra mam toho vela.
Milé mamičky,
keďže moja dcérka už vyrástla, ponúkam na predaj veľmi výhodne tieto veci, ktoré poslúžia ešte ďalšiemu dieťatku:
1. kvalitný matrac kokos-molitán-kokos (matrac nebol ani raz precikaný, nič na matrace nebolo vyliate, ani čajík, ani mliečko, nakoľko v postieľke moja dcérka iba spinkala a nie papala, matrac je v perfektnom stave)
2. plachta žltá + plachta zelená do postieľky
3. vreckár v žltej farbe
4. biely vankúš rozmer 60 x 40 cm + biely paplón rozmer 130 x 90 cm v perfektnom stave
5. posteľné prádlo s motívom macka pu od Matejovského (100% bavlna, zapínanie na zips) v perfektnom stave
Ku všetkým veciam darujem postieľku. Najlepšie osobný odber. Cena za všetko 60 EUR.
V prípade záujmu pošlem fotky na Vašu emailovú adresu.
Aďka
no tak som si pridala fotku svojho bruska,MM mi vynadal trochu,ze je fotena viac menej pred tyzdnom,alebo kedy ste to vraveli,nech pridam,ze zhodnotite..podla mna uz trochu bruskujeme,musim odfotit novu 😀
Fiha tak to ja moja radsej ani nepridam lebo poviete, ze idem rodit.... 😀 😀
Esterka, ale fakt to neni vidno 🙂 to ti ani nemusia verit
to baby mi vraveli,nech pridam,ze to urcite len ja sa zle vidim,ze nemam brusko,ze urcite mam..no neviem..
vsak neveria ☹
no uvidis ako ta jedneho dna prekvapi
zuziiik gratulujem zajtra mi napiš IPčku jak to prebiehalo 😉 🙂
esterka ... mozes byt rada, ze mas malilinke brusko ... aspon ti nic nezavadzia a nemas problem s oblecenim ... babo sa tam urcite zmesti 😉 ... mne uz dost podrastlo, ale stale to nevyzera na polovicu tehu 😅
zuzi,no nohavice tak ci tak len tehulkovske uz nosim,lebo moje ma vsetky tlacia priliz..to uz od 12tt ma tlacili take na gombik a zips..ale je mi velakrat do placu,ked ma niekto poznamky k mojmu bruchu,ci sme si isti,ze cakame babo alebo vcera v obchodoch predavacky..stale viac a viac som precitlivena kvoly tomu..a pritom posledne dni trochu narastlo,ale na tehu brusko nevyzera stale..
esterka ... kasli na ludi ... podstatne je, ze tam babo skutocne je a ma sa fajn 🙂 😉 ... nic ine ta trapit nemusi 😉
Ja viem, kde je Tvoje tehu bruško... Menej ho vidieť aj preto, lebo máš rovnejšiu chrbticu než ostatné, čo ju majú viac vyklenutú dopredu a tým pádom aj bruško viac vidieť... 🙂
Ahoj Potvorka, tak ti gratulujem k 100% chlapčekovi, aspon sa moj maly bude mat s kym v DS bit 😀 😀 😀
Estterka zlaticko, veru to moze byt tym, ako pise kveta, ze mas velmi rovnu chrbticu a preto nemas brusko vypukle a malicke je prilis vnutri a druha vec, fotila si to predsa pred tyzdnom, takze cez vikend mozes spravit novu, my tam to brusko vidiet budeme 😵 ...inak, ty si urcite vela nepribrala, vsak? to budes mat super po porode...inak nie si sama tu medzi septembrovkami, ktore maju malinke brusko, ked si kuknes fotoblogy (moj radsej nie 😀 ) tak zistis, ze malobruskatych sa tu najde dost 😅 ...joj vidim, ze ty cakas dievcatko, tak potom je to jasneeeee 😀 malicka je hanblivka a preto sa svetu prilis ukazovat nechce 😵 😉
Jéééj teraz vidim, ze mi to vyhodilo uz 22tt 😅 a uz som taka vzrusena z toho, ze uvidim toho nasho maleho futbalistu, ze ani len zaspat nemozem a zasa budem ako matoha cez den 😀
A inak je sranda, ze si tu pisem sama so sebou, ale tak budit vas predsa nebudem 😀 Som sa zacitala do Januaroviek 2011 no uzasne, ze je uz aj taka skupina, ono to tehotenstvo tak rychlo preleti, ved polovica je uz prec ☹
Tak teda dobre ranko 😀
A ešte stále nie je nikto hore??? 😀 Joj uz citim, ze mi bude zle, som nevyspata a urcite budem mat "uzasny" tlak 🙄
Ma slak ide trafit z toho pocasia...no kde stee. vstavajte buntošky 😀
Dobré ránko!!! 😉
Jazmin, vidím, že si v noci nespala 😨
A vieš, že ani ja? od pol druhej som bola hore do 4, a už o 5 som vstávala do roboty, nemohla som sa potom zobudiť ani na budík. 😖 Prečo nemôžme v noci spávať 🙄
Včera som bola v poradni, všetko OK, ale som dokimu povedala, že niekedy mám pocit, akoby mi mala malá vypadnúť, hlavne ked sedím, a doki mi povedal, že si nemám často hladkať bruško 😔 Ja si ved často nehladkám, iba večer, ked si ho natieram olejčekom, tak si robím taká masáž krúživými pohybmi. Tak teda neviem, strie nechcem mať 🙄
Ahojte baby... toto počasie je fakt užastne.. 🙄 ale na môj tlak je super... vôbec mi nieje zle.. ako ked je napriklad slnečno, tak mam tlak strašny... 😠 takže tak 😀
Veroni, ja som tuto noc spala ako zarezana.. som sa bala, že nebudem vedieť spať, lebo manžel bol v nočnej a vtedy strašne zle spim, ale len raz som bola hore.. 😵
Sonelka, a čo to ma z hladkaním bruška???? 😕 to som ani nepočula... 🙄
Ahoj Heli, ved to, že ja neviem, len povedal, že ked mám ten pocit, že má vypadnúť, že je bábo nízko a nemám si často hladkať bruško, ale či to má na to nejaký vplyv? 😖
No podla mna to nema žiaden vplyv.. sa čudujem že ti dačo take povedal.. 😠 len ja si myslim, že babätka reaguju nahladkanie, ale intenzívne ho citia, až v poslednych mesiacoch ked im je tam uzko a su blizko kože.. ved teraz su ešte dobre ukryte 😉 Nič si z toho nerob... pekne si masiruj daleeej.. buduješ si s malinkou vzťah už v brušku 😵
Heli, a vy ešte neviete, čo budete mať?
Ja som včera už veru čo - to pokúpila, MM skoro spadol z nôh, ked ma zbadal s dvomi taškami vecičiek 😀

😲 😲 😲 😲 😲 😲
zuzi ja neverím vlastným očiam !!!!!!! Neskutočná podoba.... Preboha moje dieta ma v Trnave dvojníka 😀