♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt to je pravda, to dudkanie deticky ohromne upokojuje.
co sa tyka toho cumla, tak dojcene deti by ho nemali mat, my sa snazime zbavit sa ho,ale ked je kritickejsia situacia,tak sme mu ho dali, ale uz mam opakovanu mykozu,pojde cumel do kosa......
a deti co nie su dojcene, podla mna by ho mali mat dokedy chcu, pretoze dojcene deti sa docjai dokedy same chchu, a nedojcene kedze nic ine nemaju,tiez potrebuju nieco sat....preto sa mi nepaci,ked maminky nasilu oducaju od cumlov..... 😅
@elixia juj super, tesim, tesim 🙂 ... daj vediet kolko a kam mam poslat 🙂
Ahojte baby 🙂 prosim vas co sa hodi k zelenej fazulke? tie co ste ju uz davali tak s cim ?
zajtra ju chcem skusit ale neviem ci so zemiekom alebo nieco ine...
@sjusiquatro ja som ju zmixovala s kuskom kuracieho masa na kasu a pridala este potlaceny zemiak. nasmu chutilo 🙂
@sjusiquatro ja som ju dala som zemiakom a mrkvou
@gumimaci no, ja som tusila, ze surove ho zje 😉
uz si robila tu polentu?
@gumimaci no tak to asi aj spravym... 🙂
Ahojte. Dlhsie som tu nebola.. zienky, ach, tatino nas opustil 😔 ostala som s deturencami sama. Slubil, ze sa k nam raz vrati, ale obaja vieme, ze to povedal len tak. Aby odlahcil tu dusnu atmosferu na rozlucku 😔
@janica81 povarila vo vode do zmaknutia, rozmixovala, pridala k ovociu 😉 ja robim niekedy aj sebe vlocky na ranajky, ale varim v mlieku s medom a skoricou 😝
@kitchima to je smutne, hlavne ked mate 2 deti, ale nikto nema pravo sudit a tvrdit, ze sa mu to nemoze stat. Ale snad ked skoncil ako partner, neskonci aj ako tatko. to by bolo asi najhorsie. bude sa s detmi stretavat?

@lukra tusim tie deticky ziadne nechcu ovocko,mojmu nechutia ani stavicky....