icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mikusik
28. mar 2011

@lukra tusim tie deticky ziadne nechcu ovocko,mojmu nechutia ani stavicky....

norikk
28. mar 2011

@elixia vypočitaš prosim kolko sme dlzne?

stvura
Odpoveď bola odstránená
lukra
28. mar 2011

@zuzanockamt to je pravda, to dudkanie deticky ohromne upokojuje.

norikk
28. mar 2011

co sa tyka toho cumla, tak dojcene deti by ho nemali mat, my sa snazime zbavit sa ho,ale ked je kritickejsia situacia,tak sme mu ho dali, ale uz mam opakovanu mykozu,pojde cumel do kosa......
a deti co nie su dojcene, podla mna by ho mali mat dokedy chcu, pretoze dojcene deti sa docjai dokedy same chchu, a nedojcene kedze nic ine nemaju,tiez potrebuju nieco sat....preto sa mi nepaci,ked maminky nasilu oducaju od cumlov..... 😅

elixia
28. mar 2011

@lukra ano,latkove a su kraaasne 🙂

@mikusik je viac druhov,take,na ktore treba este vrchne gatky aj take,na ktore netreba uz nic..cena rozna cca 8 - 20e

@norikk 3 weeks to go 🙂

lukra
28. mar 2011

@mikusik moja sa smiesne tvari, asi je to kysle...ta zelenina varena je sladsia 😝

lukra
28. mar 2011

@stvura to vazne???? no vy ste sikovne. moja je 23.9. otaca sa cca 4mes.teraz nadvihuje hlavicku a nozicky subezne, ale toto ma dostalo 😨

zuzanockamt
28. mar 2011

@elixia juj super, tesim, tesim 🙂 ... daj vediet kolko a kam mam poslat 🙂

hobit
28. mar 2011

@lukra my uz mame zeleninu mesiac...dnes som mu ale dala surove jablko, nie uvarene a chutilo lepsie 😉 @gumimaci

norikk
28. mar 2011

@mikusik ty si mala prve babo v 16?

hobit
28. mar 2011

@stvura Tobi sa uz hojda asi 3 tyzdne, len nejako nevie prist na ten figel lozenia, vacsinou skonci na drzke 😀

sjusiquatro
28. mar 2011

Ahojte baby 🙂 prosim vas co sa hodi k zelenej fazulke? tie co ste ju uz davali tak s cim ?
zajtra ju chcem skusit ale neviem ci so zemiekom alebo nieco ine...

gumimaci
28. mar 2011

@hobit tak spapal? u nas s tym surovym jablckom stale ziadna slava, uz som to zacala robit tak, ze po obede dam uvareny kompot alebo ovocnu vyzivku a neskor mu ponuknem trosku toho jablcka alebo banana, dnes spapal 4 lyzicky jablcka- to je u nas uspech.

gumimaci
28. mar 2011

@sjusiquatro ja som ju zmixovala s kuskom kuracieho masa na kasu a pridala este potlaceny zemiak. nasmu chutilo 🙂

hobit
28. mar 2011

@sjusiquatro ja som ju dala som zemiakom a mrkvou
@gumimaci no, ja som tusila, ze surove ho zje 😉
uz si robila tu polentu?

gumimaci
28. mar 2011

@hobit estde som nerobila, ale dnes som primiesala k vyzivke pomixovane ovsene vlocky a chutilo velmi.

sjusiquatro
28. mar 2011

@gumimaci no tak to asi aj spravym... 🙂

kitchima
28. mar 2011

Ahojte. Dlhsie som tu nebola.. zienky, ach, tatino nas opustil 😔 ostala som s deturencami sama. Slubil, ze sa k nam raz vrati, ale obaja vieme, ze to povedal len tak. Aby odlahcil tu dusnu atmosferu na rozlucku 😔

mikusik
28. mar 2011

@norikk ano,no podarilo sa tak nejako 😉

janica81
28. mar 2011

@kitchima cooooooo? rozchod? to ma mrzi........ ☹ a odisiel? ci?

janica81
28. mar 2011

@gumimaci ahoj..... vlocky si carila? ci len talk?

gumimaci
28. mar 2011

@janica81 povarila vo vode do zmaknutia, rozmixovala, pridala k ovociu 😉 ja robim niekedy aj sebe vlocky na ranajky, ale varim v mlieku s medom a skoricou 😝

@kitchima to je smutne, hlavne ked mate 2 deti, ale nikto nema pravo sudit a tvrdit, ze sa mu to nemoze stat. Ale snad ked skoncil ako partner, neskonci aj ako tatko. to by bolo asi najhorsie. bude sa s detmi stretavat?

elixia
28. mar 2011

Robili ste uz niekto tie nemliecne kase? Ake a ako? 🙂

@kitchima je mi to luto moja... ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
28. mar 2011

@kitchima fuha, to ma mrzi...ved ste mali ist do domceka, co sa stalo?

norikk
28. mar 2011

@mikusik a teraz mate pubertiaka doma 😀

katrin31
29. mar 2011

@kitchima asi ma do toho nic nie je ale neda mi to nenapisat..zda sa mi to velmi sebecke ze tatino odide a necha ta samu s dvomi malickymi detmi 😠 tito chlapi!!!!!!!...je to fakt velmi smutne...

lukra
29. mar 2011

@kitchima co??? nechal Ta s takymi malymi detickami? Nasiel inu, ci ste sa pohadali...to je moc tazke...

stvura
Odpoveď bola odstránená