♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
som si vsimla, ze preberate cumle ... nas Jurko cumel ma a kedze je nedojceny a pri tom ma velku potrebu sania hlavne pred spanim, tak si to tym cumlom vynahradi ... cez den ho mat velmi nemusi, iba ked zaspava a tiez ho zvykne obhryzat 😀
Naša tiež nemá vôbec cumlík, zopárkrát sme jej ho dali, keď sa inak nedala ukľudniť, ale teraz ho už nechce vôbec, keď jej ho dáme, tak si ho otočí druhou stranou a hryzie ten plast 😀 😀 alebo ho vypľuje do stredu izby pre istotu 😵
@zuzanockamt dufam, ze to nevyznelo, ze niekoho zato odcudzujem. To nie 🙂 Kazda mamina ma svoj system, zauzivane sposoby ako dietatko upokojit a tak je to dobre.
@lukra nie 🙂 ... ja som len napisala svoju skusenost, cumlik zatial povazujem za dobru vec, lebo nekojene dieta nema ako inak uspokojit sacie potreby 😀 ... dojcene si pocucka pri papani a staci mu to 🙂
ahojte, mame za sebou dalsiu ambulanciu . antropologicku...nase aktualne miery su 68 cm a 7,5 kg 😉
mozem dat malemu surove jablko? varene odmieta 😒
@zuzanockamt niektorym dojcenym ani to nestaci, nas dudluje celu noc jak divy. este sa s nim aj pri zaspavani rozprava 😀
@zuzanockamt aj my mame cumel, pri zaspavani a v kocku musi byt 😉
@gumimaci ale len 2 dni som skusala varene...za bananom sa ide zabit, jablko ani za svet
@hobit skus mu to surove jablko nastruhat alebo rozmixovat s bananom, ja som to Jurkovi spravila tak a zjedol ... z banana je tiez nadseny 😀
@norikk @zuzanockamt plenuchy dorazili 🙂

@janica81 si zlata, som sa pousmiala. Tie kila su protivne, to verim, ked clovek nevojde do nohavic. Ja mam uz len necele 3 kila ale postavu mam uz v norme ako pred detmi. dobra genetika a malo spanku ☹ a este nahanacka okolo deti to spravi, aspon u mna.