icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

norikk
29. mar 2011

@stvura 17teho je

mikusik
29. mar 2011

@norikk mame super dvojku velkeho a maleho...ale maju sa moc radi

elixia
29. mar 2011

@gumimaci davala si uz malemu hrasok? Som to vydumala na dnes,ze so zemiakom... 🙂

gumimaci
29. mar 2011

@elixia ano mrkva+ zemiak+ hrasok... velmi mu to chuti 😉

janica81
29. mar 2011

@gumimaci
@elixia aký hrášok dávate? a špenát ste skusili? ak ano aká uprava?

majjjka24
29. mar 2011

tak dnes sme boli na polrocnej prehliadke, vsetko v poriadku a konecne sme prekrocili hranicu 7kg, hoci len o par gramov 🙂 ale to sme neboli napapany 😀 😀 aj ked podla porodnej vahy by sme mali mat 7300g, doktorka povedala, ze ked sme boli doteraz kojeny je to v pohode, ale ako sme zacali s prikrmami, pribrali sme za mesiac a pol nejakych 800gramov, co je celkom dobre...

hobit
29. mar 2011

ahojte...tak ja som uz uplne zufala, dnes sme boli u doktorky sa ukazat lebo mame sopel uz vyse 2 tyzdnov a teploty mesiac, v piatok mu brala krv a vysledok? takmer 0lova imunita 😢 nemate s tym niektora skusenost u starsich deti?

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
29. mar 2011

@stvura dakujem
@gumimaci tak sme dnes varili polentu...celkom chutila, ale nabuduce ju urobim redsiu, dala som na 2 dcl vody 2 lyzice abolo to dost huste...a ma to velmi nevyraznu chut, dnes som dala fazulkove struciky a mrkvu, ale chcelo by to nieco vyraznejsie

gumimaci
29. mar 2011

@hobit to je mi luto, ze tie krvne testy dopadli takto ☹ co vam Dr. povedala?
No ja som myslela, ze budem robit z jednej lyzice na tie 2 deci, este zajtra budeme mat cukinu, a pozajtra asi spravim. rozmyslal som mrkvu s hraskom.. ten je taky sladky...

gumimaci
29. mar 2011

@janica81 kupujem mrazeny findus a spenat nerobim, ten kupujem hami a pridam zltok, lebo to je len 125g balenie a ked primiesam zltok, tak to ma akurat 🙂

janica81
29. mar 2011

Dobrý vecer.. 🙂

maminky co nam poradite?? papame zeleninku a uz sme tri dni nekakli a dnes po tuhom boli...jedna asi 1cm bobka 🙂 co je dobre???

hobit
29. mar 2011

@gumimaci ze do roka sa s tym neda nic robit, potom zopakujeme testy....len teraz som na vazkach s ockovanim, este nemame dobraty ani Rotateq 😖

hobit
29. mar 2011

@janica81 jablkova a mrkvova stava + probiotika prechodne nasadit podla mna + ponukat vodicku cez den

gumimaci
29. mar 2011

@janica81 tak unas funguje mrkvickovo- jablckove pyre. a ked ma jeden den horsie kakanie, tak dalsi den dam nieco co zmakcuje.. napr. spenat a ako pise hobit, vela tekutin

gumimaci
29. mar 2011

@hobit noneviem, ci je dobre na oslabenu imunitu ockovat,.. ale v tomto som uplne mimo. snad to bude nabuduce lepsie

hobit
29. mar 2011

@gumimaci snad hej, len ja uz som uplne zdeptana a zmagorena z toho vsetkeho co mame od zaciatku

gumimaci
29. mar 2011

@hobit

gumimaci
29. mar 2011

@hobit nedivim sa 😖

katrin31
29. mar 2011

@janica81 aj moj to tak mal zo zaciatku..teraz uz kaka pekne..

zuzanockamt
29. mar 2011

@janica81 aj nas jurko mal zo zaciatku problem so stolicou, ale teraz sa mu to upravilo same

janica81
29. mar 2011

@zuzanockamt
@katrin31
@hobit
@gumimaci
dievcata diky....zajtra si kupim...inak dnes sme mali zemiacik+ mrkvicka a to sa jej tak nepacilo ako brokolicka...a idem asi davat doobeda zeleninku a tyzden masko a poobede ovocne pyre... aby sme trosku crievka pohybali 😀

sjusiquatro
29. mar 2011

ahojte aj my mame to kakanie kadiake...predtym kakaval raz za týzden a teraz ako papame zeleninku to je tiez dako malo..ale skusala som aj stavu jabkovo hruskovu som kupila tak hadam pomoze

elixia
29. mar 2011

@janica81 mrazeny hrasok som planovala,no nakoniec z toho nic nebolo.. Spenat som kupila cerstve listy,uvarila vo vode,rozmixovala a odobrala drobcovi,zvysok som ochutila pre nas...
S tym kakanim, ked mu to neslo (tiez len taky bobek) tak sme dali rurku a taaaku klobasu vytlacil 😀 snazim sa hlavne aby vela pil,v podstate nema s kakanim nejaky problem..

janica81
29. mar 2011

nooo u nas s pitim problem..kedze sa kojime...voddu velmi enchce...raz potiahne a fuuuuuuuuuujjjjjjj...musim popracovat na tom a kupit ten hrncek..sa aj pohra aj mozno napije... 🙂

zuzanockamt
29. mar 2011

co odporucate ku polente? ... moze byt mrkva+pastrnak+por? ... a bude sa k tomu hodit aj brokolica?

majjjka24
30. mar 2011

@stvura gratulujem k 6 mesiacikom 😉

hobit
30. mar 2011

@zuzanockamt ja som davala len mrkvu a struciky fazulkove a bolo to take nijake, takze pastrnak a por bude urcite fajn
@stvura jej, vsetko najlepsie Zuzke 🙂

gumimaci
30. mar 2011

@zuzanockamt
@hobit dobre ranko, som rozmyslala, ze by som k tomu dala nastruhanu uvarenu cviklu. len neviem kedy sa k tomu dostanem, este mam spravenu cukinu a kupeny baklazan...

stvura
Odpoveď bola odstránená