♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak dnes sme boli na polrocnej prehliadke, vsetko v poriadku a konecne sme prekrocili hranicu 7kg, hoci len o par gramov 🙂 ale to sme neboli napapany 😀 😀 aj ked podla porodnej vahy by sme mali mat 7300g, doktorka povedala, ze ked sme boli doteraz kojeny je to v pohode, ale ako sme zacali s prikrmami, pribrali sme za mesiac a pol nejakych 800gramov, co je celkom dobre...
ahojte...tak ja som uz uplne zufala, dnes sme boli u doktorky sa ukazat lebo mame sopel uz vyse 2 tyzdnov a teploty mesiac, v piatok mu brala krv a vysledok? takmer 0lova imunita 😢 nemate s tym niektora skusenost u starsich deti?
Dobrý vecer.. 🙂
maminky co nam poradite?? papame zeleninku a uz sme tri dni nekakli a dnes po tuhom boli...jedna asi 1cm bobka 🙂 co je dobre???
@janica81 aj nas jurko mal zo zaciatku problem so stolicou, ale teraz sa mu to upravilo same
@zuzanockamt
@katrin31
@hobit
@gumimaci
dievcata diky....zajtra si kupim...inak dnes sme mali zemiacik+ mrkvicka a to sa jej tak nepacilo ako brokolicka...a idem asi davat doobeda zeleninku a tyzden masko a poobede ovocne pyre... aby sme trosku crievka pohybali 😀
ahojte aj my mame to kakanie kadiake...predtym kakaval raz za týzden a teraz ako papame zeleninku to je tiez dako malo..ale skusala som aj stavu jabkovo hruskovu som kupila tak hadam pomoze
@janica81 mrazeny hrasok som planovala,no nakoniec z toho nic nebolo.. Spenat som kupila cerstve listy,uvarila vo vode,rozmixovala a odobrala drobcovi,zvysok som ochutila pre nas...
S tym kakanim, ked mu to neslo (tiez len taky bobek) tak sme dali rurku a taaaku klobasu vytlacil 😀 snazim sa hlavne aby vela pil,v podstate nema s kakanim nejaky problem..
nooo u nas s pitim problem..kedze sa kojime...voddu velmi enchce...raz potiahne a fuuuuuuuuuujjjjjjj...musim popracovat na tom a kupit ten hrncek..sa aj pohra aj mozno napije... 🙂
co odporucate ku polente? ... moze byt mrkva+pastrnak+por? ... a bude sa k tomu hodit aj brokolica?
@zuzanockamt ja som davala len mrkvu a struciky fazulkove a bolo to take nijake, takze pastrnak a por bude urcite fajn
@stvura jej, vsetko najlepsie Zuzke 🙂
@zuzanockamt
@hobit dobre ranko, som rozmyslala, ze by som k tomu dala nastruhanu uvarenu cviklu. len neviem kedy sa k tomu dostanem, este mam spravenu cukinu a kupeny baklazan...

@stvura 17teho je