icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
30. mar 2011

@gumimaci dobre rano...baklazan uz mozu? ja som ho tiea chcela kupit, ale v tabulek v tej prilohe Mama a ja je az od roka...sice aj hrasok a fazula je tam az od roka...ja sa chystam dnes na Mileticku tak dufam, ze konecne kupim tu tekvicu 🙂 a este patizon chcem...a tu cviklu tiez musim kupit, kedze Tobi ma malo zeleza, len ja ju neznasam a ani neviem ako a s cim sa to robi vobec 😖

hobit
30. mar 2011

@stvura vyborne to poriesila, aj ja by som potrebovala dobry spanok konecne, mali sme hroznu noc ☹

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
30. mar 2011

@hobit vraj mozu, mam ten casopis o vyzive mama a ja a nejak sa s nim neviem stotoznit, s tym rozdelenim potravin. mam ine reklamne brozurky a ked si odmyslim znacku, tak sa mi zdaju ovela lepsie, aj s receptami.
Aj my mame menej zeleza, tu cviklu normalne nakrajas na kocky a uvaris vo vode a rozmixujes, alebo nastruhas a uvaris.

gumimaci
30. mar 2011

Vsetko najlepsie dnesnym polrocnym oslavencom 🙂

elixia
30. mar 2011

@stvura aj od nas pusinkaaa pre Zuzku,nech vam rastie do krasy 🙂

@gumimaci a s cim tu cviklu?

gumimaci
30. mar 2011

@elixia s polentou

elixia
30. mar 2011

@gumimaci ta normalne obdivujem,ja mam pocit ze my stale dookola to iste papame,tak mozno aj preto mi na to kasle 😀

gumimaci
30. mar 2011

@elixia ved aj my uz mame dokola to iste, preto by som chcela dat nieco nove 😉 najblizsie baklazan, polenta a cvikla

zuzanockamt
30. mar 2011

tak Jurko uz ma obed za sebou, dnes bol nejaky nedockavy 😀 ... a polenta+mrkva+por+pastrnak chutili 🙂

elixia
30. mar 2011

@zuzanockamt sikovny Jurko,jemu tusim vsetko chuti 🙂 U nas dnes spenat a zemiak,po 2 lyzickach sme skoncili a muselo byt mlieko..dufala som,ze bude lepsi papkac..
Zuzi,presli ste uz na mlieko 2? Neviem ako je to u nas,tu je dvojka od 6 mesiacov....len som chcela vediet ci postupne iba prechadzat alebo jednoducho skonci krabica s 1 a kupim 2 a zacnem hned s nou.

ladywitch26
30. mar 2011

@zuzanockamt zuzi, mas super foto 😉

som sa pred chvilou nasmiala na fabienovi. hojdal sa v sedacke a zacal pomrnkavat, tak som mu isla urobit kasu. a akonahle zbadal misku a lyzicku, tak az tak zvyskol od radosti, usmev od ucha k uchu. uz vedel,ze sa ide papat sladka kasicka 😀

inak mne ten posun casu paradne nabural rezim. predtym chodila stanka aj fabi spavat o jednej, co mi maximalne vyhovovalo, lebo chodim do prace o pol druhej. no len teraz je problem ich o jednej uspat, lebo je prilis zavcasu pre nich.

zuzanockamt
30. mar 2011

@elixia ano uz pije 2-ku, ale isla som na to postupne, kazdy den som zvysovala davku, az kym nebol uplne na 2-ke, aj dokina mi to takto odporucila

@ladywitch26 dakujem 🙂

gumimaci
30. mar 2011

Baby, tak krpec nielen ze sa naucil gulat tak rychlo ze behom par sekund je o niekolko metrov dalej, a najdem ho olizovat nohu stola, ale teraz sa naucil aj tahat do sedu. priputala som ho do kresielka, otocila som sa na chvilu, potom spat na neo a on uz skoro dolu hlavou visel. sa chcel asi na nohy pozret ci co 🙄 ja neviem, asi si ho budem musiet dat na spagaty.

@ladywitch26 u nas to iste, vecer chodieval spat okolo siedmej, zaspaval sam - teraz sa mu este nechce. 😠

majjjka24
30. mar 2011

@gumimaci 😀 nas drobec sa vcera v kociku zacal tahat rukou do sedu... som sa normalne zlakla, ze vypadne 😲 uz ho musim zacat priputavat a zacali sme sa z chrbatika na brusko pretacat len v nedelu a uz sa dokaze prekotulat cez celu postel za par sekund 😀 myslim, ze ked pridu deticky na nieco nove, tak su z toho uplne mimo a robia to stale, Ondrejko jetiez sama hyperaktivita ako nas 😉

norikk
30. mar 2011

ahojte, a ake "slova" uz vydavaju vas drobci?? u nas este ani jedna slabika, ale by aj recnil,ale nevie ako , tak len zvuky vydava stale

ladywitch26
30. mar 2011

@majjjka24 moj sa tiez tak minuly tyzden vytiahol v kociku do sedu. no uz nehrozi nechat ho nepriputaneho.

@norikk vsak bud rada, ze este ziadne slovo, ked sa to raz rozkeca, huba sa im nezavrie. stanka od rana do vecera melie 😀

elixia
30. mar 2011

@zuzanockamt vdaka 🙂 takze prvy den 1 flasu,druhy 2 atd..?

@gumimaci tes sa,ked zacne behat 😀

zuzanockamt
30. mar 2011

@elixia ano tak som postupovala, kazdy den jedna flase naviac

@norikk nas jurko len tak ma, ba zatial, a take jeho nezmyselne blabotanie 😀

no nas Jurko sa tiez taha do sedu v kociku, dnes mi reval ako tur na prechadzke, dala som ho do toho najväcsieho sedu, aky je tam mozny, ani to mu nestacilo, este sa tahal dopredu a jasne, ze ho pri tom klatilo do boku ... no otrasne ... ked on je zvyknuty na iny pohlad na prechadzkach, takto z koca nemoze nic poriadne obzerat 😀 ... zajtra beriem pre istotu satku alebo manducu so sebou

hobit
30. mar 2011

@gumimaci aj Tobi sa taha, ked sedi v stolicke na papanie, chyti sa pultika a taha sa 🙂
@norikk my mame teraz 3 dni maniu na "bbbbbb", potom sa obcas podari "ma", "ba" a "ham" - teda aspon podla mna je to ham 😀

ellisabet
30. mar 2011

@stvura gratulujem, my dnes mame akurat 7 mesiacov. Zajtra ideme na ortopediu, tak snad už bude všetko ok. Čo už vedia vaše detičky? Náš sa snaží dvihat do sedu, ale sam si nesadne, ale ked ho dam sediet, tak pekne rovno drží chrbátik, protočí sa na bruško, späť to vie tiež, ale to urobí len výnimočne. A dviha sa už aj na nohy, ale hlavne že sa nevie ešte posadiť 😀 inak je strašne živý, všetko chce vidieť, chytiť a dnes mi spadol z postele,len čo som otočila hlavu už bol na zemi. /ešteže nemame postel vysoko a mame tam koberec 😉
Chcela by som vas poprosiť o radu pri kupe oblecenia a topanočiek z UK, maju tam take divne čislovanie, že C01, C02,.... neviete mi niekto poradiť?

ellisabet
30. mar 2011

@gumimaci tak to s tým visenim dole hlavou poznem, ja davam dopredu pod kresielko moje botasky, aby sa nedel dat až do takej polohy, lebo sa bojim, že sa raz prevdrati a on bude pod kresielkom 😀

ellisabet
30. mar 2011

@norikk nas maly niekedy rano hned ako sa zobudi aj hodinu, hodinu a pol v kuse brble a niekedy ma dni kedy skoro stele niečo mrmle, až mi to niekedy už lezie na nervy a najmä vtedy ak pozerám telku alebo chcem niečo počuť a on až kričať začne, že nič nerozumiem, presne viem kedy ma začať 😉 Ešte si s nim užijeme 🙂

inak stale mrmle niečo ako nie, nein

sjusiquatro
30. mar 2011

AHOJTE...uz sme okupkani a hajkame tak mozem docitat co ste popisali.. 🙂 chcem sa opytat ci uz mate niekto druhu autosedacku my uz rozmyslame aku kupit..poradte ak mate dobre typy na autosedacku.. lebo vajicko uz mam je pomaly male... 🙂

zuzanockamt
30. mar 2011

@gumimaci ty mas teda poriadneho divocha doma 😀 ... ja ho mozem nechat v pohode na posteli polozeneho a nikam mi neodide 😀 ... pretaca sa sice, ale len tak decentne a vzdy len cez lavu ruku, cez pravu sa este nikdy sam od seba neotocil

gumimaci
30. mar 2011

@elixia no to sa uz fakt "tesim", aspon schudnem 😀

@ellisabet to neni zly napad, ale zasa sa nemoze hojdať.... ale nejak to budem musiet tiez poriesit. ale som rada, ze som neni jedina kto ma takeho certa 😉

@zuzanockamt a teraz pred kupanim mi skoro rypol z prebalovaku, na sekundu som ho pustila, otocila sa, aby som polozila veci vedla na stol, a ked som sa otocila naspat, uz mal nohy prehodene z podlozky (chcel sa pretocit na brusko) 🙄 som mala hned tlak k 200 😝 😔

@norikk niekedy NE-NE- NE 🙂

zuzanockamt
30. mar 2011

@gumimaci ja ho obcas necham lezat aj na prebalovaku, ked chystam veci na kupanie, ale som blizko pri nom, len on je moc dlhy, tak mu trcia nohy, tak sa bojim, ze by sa mohol zosuchnut

gumimaci
30. mar 2011

@zuzanockamt no ja som ani krok neodisla, iba sa otocila, ale uz ani to nebudem moct... 😔

sjusiquatro
30. mar 2011

aj my cestujeme po celej postely nemozem ho nechat ani sekundu sameho lebo sa pretaca o 100 200 raz tak potom tak potom cuva jaaajjj...betar maly 😀