icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

sisakoch
28. dec 2012

Ja mám temin 15.8. Už mám ak tehul knižku 🙂 do poradne idem 4.2 zdá sa mi to dosť ďaleko....
Kde chodíš na jogu? Este som nikdy jogu necvicila, robila som hádzanú, chýba mi beh aj posilka, ten adrenalín aj kolektív

zelovocka
28. dec 2012

@sisakoch chodím v centre BA. práve som čítala, že loptové hry sú pre tehotné nevhodné, kvôli možným úderom do brucha. vhodná je rýchla chôdza, najmä v prírode (turistika), bežky, plávanie a cvičenie v bazéne pre tehule a samozrejme aj joga a brušné tance.
gratulujem ku knižke! 🙂
(ak chceš odpoveď adresovať mne, aby som si ju našla, tak klikni na "Odpovedz" pod mojím príspevkom 😉 )

midu6
28. dec 2012

@sisakoch takze hadzana?!no mi hadzanou zijeme,priatel hra a ked je nejake volno tak je uz na nervy ked nic nerobi,esteze nie on je tehotny.....no ale uz by som sa mala aj ja trochu rozhybat,nieco robit bo sa citim jak taka lemra a hlavne teraz po sviatkoch....

smejkoahoj
28. dec 2012

Je tu niekto z Viedne?

mistrall
28. dec 2012

@zelovocka óó vitaj zelovocka, sranda kde sme sa stretli, nie? 😀 inak mame aj sukromnu temu keby si sa chcela pridat napis @hedka17, drz sa paaa

parabolla
28. dec 2012

@smejkoahoj Ahoojky..ja som z Viedne...akurat ze neviem ci som tehu al. nie....meska mi uz tyzden ale testik stale ukazuje neg..nooo ako sa hoovori, nadej zomiera posledna..a kedze uz dlho snazilkujeme chytame sa aj slamky..takto mi to velmi zatial nikdy nemeskalo, tak dufam ze patrim len medzi tych malo zien kt. proste ten hormon v moci veeelmi pomalicky stupa...Okrem toho mam uz cely tyzden tlak v podbrusku ako pred menstruaciou a obcasne pichanie na pravej strane.. tak by som teda bola, termin by mi vychadzal na koniec augusta (uz to mam vsetko vyratane) 🙂 Ty si na tom ako? v kt. si bezirku?

sisakoch
28. dec 2012

@midu6 no tak to poznám kazdy deň som mala tréningy víkend zápas a teraz nič....brutal zmena

sisakoch
28. dec 2012

@zelovocka potrebovala by som niečo pri čom sa spotim .... Rada by som aj tu jogu skúsila ( aj ked neviem či by som to zvládla 🙂 hadzana a joga ha ha dosť rozdiel) ak by si sa chystala po novom roku niekam cvičiť daj info budem rada. Dakujem

smejkoahoj
28. dec 2012

@parabolla Ahoj, kamoske meskala MS a az na 21 den je ukazalo ze je tehotna...takze ako pises, nadej zomiera posledna.Ja mam termin cca 25.8.., za 2 tyzdne idem na KO tak sa hadam dozviem blizsie.Inac byvam v 17 bez.

parabolla
28. dec 2012

@smejkoahoj noo mne by termin inak vychadzal na 29.08. tak by sme sa mozno aj v nemocnici na izbe stretli.. 😀 ak do druheho nedostanem idem ku doktorke a testovat chcem opat 31.12., tak uvidime... 🙂 priatela/manzela mas rakusana, ci? Pekne mena ste vybrali....

smejkoahoj
28. dec 2012

@parabolla tak daj potom vedet si na tom.priatel, buduci manzel je rakusan ( na buduci rok sa chceme zobrat)
z kt.Bez. si?

parabolla
28. dec 2012

@smejkoahoj my sme v 21. na kedy planujete svadbu??

smejkoahoj
28. dec 2012

@parabolla marec, april este uvidime...

luciarichard
28. dec 2012

@nefertitka aj ja mám strašnú pachuť fuj hrôza ale tie nevolnosti sú trošku lepšie kúpila som si tie homepatíka tak tie si sem tam dám a možno som si už zvykla že mi je stále zle 🙂

dasiacik
28. dec 2012

Baby,môžem sa farbiť? 🙂

barchee
28. dec 2012

@dasiacik hej, ale skús bezamoniakovú farbu 😉 mňa to čaká tak za mesiac , už mi kde tu šedina zas svieti 😖 😀

nefertitka
28. dec 2012

@enynka30 dakujem pekne🙂 mala sa dnes strasne tesila zo vsetkeho...len mne keby nebolo tak zle, ale zjem kazdu hodinu dva chlebicky....joj to zas budem pribrata po porode 😠 😝

nefertitka
28. dec 2012

@dasiacik ja som si dala akoze ten maly samponik tonovaci a prd mi prekryl, takze zbytocne, tak cca za 2 tyzdne za 3 si dam normalnu farbu, bezamoniakovu, nemozem takto chodit po svete 😝

nefertitka
28. dec 2012

@luciarichard ze?tiez mam dojem, ze si zachvilu aj zvyknem a bude mi divne, ked mi bude dobre 😝 ...ale nie, aby uz bol druhy trimester, fakt, lebo toto sa uz neda...a davaj pozor, ked si das tie homeopatika, neumyvaj si dve hodky potom zuby mentolovou pastou...

dasiacik
28. dec 2012

@nefertitka
Tie tónovacie šampóniky sú naprd 😀

luciarichard
28. dec 2012

Ja si farbím normálne, musím amoniakovou, svoje vlasy mám tmavé a farbím na blond čiže bezamoniaková nemá u mňa význam. Niektoré mamičky tvrdia že by sa počas tehu nemalo pomaly ani maľovať ale teda ja som farbila aj pri malej a všetko bolo ok ;)

nefertitka
28. dec 2012

@luciarichard ja som si tiez davala melir pri malej a je v poriadku...dnes tie farby uz nie su take agresivne ako kedysi a skor su vyzivne, ja mam tak krasne vlasy ked som cerstvo zafarbena 😝
a ked sa to zacne vymyvat, tak ich mam hrozne, ususene, bez zivota

penelope111
28. dec 2012

Ahojte kočky 🙂 Môžem sa k vám pridať? Teraz by som mala byť cca v 7 týždni takže podľa ms termín 15. 8. 2013 🙂 Budúci týždeň idem zase k Dr tak budem múdrejšia 🙂 Som sa chcela opýtať kupovali ste niektorá už oblečenie pre bábo takto skoro? Chcela by som využiť výpredaje ale bojím sa že je skoro :-/

henriett19
28. dec 2012

@penelope111 Vitaj 🙂 Ja by som asi ešte nekupovala, aj keď už ma to tiež lákalo 🙂

mamamonika
28. dec 2012

Ahojte aj ja sa pridavam 🙂 mam termin 21.8. k doktorke idem az po sviatkoch,tak budem mudrejsia. JA ani neviem,ze som tehu ,nic mi nie je,ani zle,ani unava.Skor opacne mam vela energie a nechce sa mi spat. 🙂

hannah_
28. dec 2012

@mamamonika vitaj medzi nami...mne vychadza termin zatial na 22.8.

penelope111
28. dec 2012

@henriett19 Však to, že už by som nakupovala, ale sa bojím 🙂

mamamonika
28. dec 2012

@hannah_ gratulujem!

katuskad
29. dec 2012

@luciarichard môžem sa spýtať aké homeo berieš? aj ja by som skúsila, lebo mi je strašne zle a dosť ťažko takto zvládam dve detičky 😅

dasiacik
29. dec 2012

Baby,je tu nejaka,ktora mala hnedy vytok tak cca.v
7tt?