Termín pôrodu august 2013
Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂
@sisakoch chodím v centre BA. práve som čítala, že loptové hry sú pre tehotné nevhodné, kvôli možným úderom do brucha. vhodná je rýchla chôdza, najmä v prírode (turistika), bežky, plávanie a cvičenie v bazéne pre tehule a samozrejme aj joga a brušné tance.
gratulujem ku knižke! 🙂
(ak chceš odpoveď adresovať mne, aby som si ju našla, tak klikni na "Odpovedz" pod mojím príspevkom 😉 )
Je tu niekto z Viedne?
@smejkoahoj Ahoojky..ja som z Viedne...akurat ze neviem ci som tehu al. nie....meska mi uz tyzden ale testik stale ukazuje neg..nooo ako sa hoovori, nadej zomiera posledna..a kedze uz dlho snazilkujeme chytame sa aj slamky..takto mi to velmi zatial nikdy nemeskalo, tak dufam ze patrim len medzi tych malo zien kt. proste ten hormon v moci veeelmi pomalicky stupa...Okrem toho mam uz cely tyzden tlak v podbrusku ako pred menstruaciou a obcasne pichanie na pravej strane.. tak by som teda bola, termin by mi vychadzal na koniec augusta (uz to mam vsetko vyratane) 🙂 Ty si na tom ako? v kt. si bezirku?
@parabolla Ahoj, kamoske meskala MS a az na 21 den je ukazalo ze je tehotna...takze ako pises, nadej zomiera posledna.Ja mam termin cca 25.8.., za 2 tyzdne idem na KO tak sa hadam dozviem blizsie.Inac byvam v 17 bez.
@smejkoahoj noo mne by termin inak vychadzal na 29.08. tak by sme sa mozno aj v nemocnici na izbe stretli.. 😀 ak do druheho nedostanem idem ku doktorke a testovat chcem opat 31.12., tak uvidime... 🙂 priatela/manzela mas rakusana, ci? Pekne mena ste vybrali....
@parabolla tak daj potom vedet si na tom.priatel, buduci manzel je rakusan ( na buduci rok sa chceme zobrat)
z kt.Bez. si?
@smejkoahoj my sme v 21. na kedy planujete svadbu??
@parabolla marec, april este uvidime...
@nefertitka aj ja mám strašnú pachuť fuj hrôza ale tie nevolnosti sú trošku lepšie kúpila som si tie homepatíka tak tie si sem tam dám a možno som si už zvykla že mi je stále zle 🙂
Baby,môžem sa farbiť? 🙂
@enynka30 dakujem pekne🙂 mala sa dnes strasne tesila zo vsetkeho...len mne keby nebolo tak zle, ale zjem kazdu hodinu dva chlebicky....joj to zas budem pribrata po porode 😠 😝
@dasiacik ja som si dala akoze ten maly samponik tonovaci a prd mi prekryl, takze zbytocne, tak cca za 2 tyzdne za 3 si dam normalnu farbu, bezamoniakovu, nemozem takto chodit po svete 😝
@luciarichard ze?tiez mam dojem, ze si zachvilu aj zvyknem a bude mi divne, ked mi bude dobre 😝 ...ale nie, aby uz bol druhy trimester, fakt, lebo toto sa uz neda...a davaj pozor, ked si das tie homeopatika, neumyvaj si dve hodky potom zuby mentolovou pastou...
@nefertitka
Tie tónovacie šampóniky sú naprd 😀
Ja si farbím normálne, musím amoniakovou, svoje vlasy mám tmavé a farbím na blond čiže bezamoniaková nemá u mňa význam. Niektoré mamičky tvrdia že by sa počas tehu nemalo pomaly ani maľovať ale teda ja som farbila aj pri malej a všetko bolo ok ;)
@luciarichard ja som si tiez davala melir pri malej a je v poriadku...dnes tie farby uz nie su take agresivne ako kedysi a skor su vyzivne, ja mam tak krasne vlasy ked som cerstvo zafarbena 😝
a ked sa to zacne vymyvat, tak ich mam hrozne, ususene, bez zivota
Ahojte kočky 🙂 Môžem sa k vám pridať? Teraz by som mala byť cca v 7 týždni takže podľa ms termín 15. 8. 2013 🙂 Budúci týždeň idem zase k Dr tak budem múdrejšia 🙂 Som sa chcela opýtať kupovali ste niektorá už oblečenie pre bábo takto skoro? Chcela by som využiť výpredaje ale bojím sa že je skoro :-/
@penelope111 Vitaj 🙂 Ja by som asi ešte nekupovala, aj keď už ma to tiež lákalo 🙂
Ahojte aj ja sa pridavam 🙂 mam termin 21.8. k doktorke idem az po sviatkoch,tak budem mudrejsia. JA ani neviem,ze som tehu ,nic mi nie je,ani zle,ani unava.Skor opacne mam vela energie a nechce sa mi spat. 🙂
@mamamonika vitaj medzi nami...mne vychadza termin zatial na 22.8.
@henriett19 Však to, že už by som nakupovala, ale sa bojím 🙂
@hannah_ gratulujem!
@luciarichard môžem sa spýtať aké homeo berieš? aj ja by som skúsila, lebo mi je strašne zle a dosť ťažko takto zvládam dve detičky 😅
Baby,je tu nejaka,ktora mala hnedy vytok tak cca.v
7tt?

Ja mám temin 15.8. Už mám ak tehul knižku 🙂 do poradne idem 4.2 zdá sa mi to dosť ďaleko....
Kde chodíš na jogu? Este som nikdy jogu necvicila, robila som hádzanú, chýba mi beh aj posilka, ten adrenalín aj kolektív