Ako riešiť hlučných susedov nad nami?
Prajem pekný deň.
Idem ku Vám s prosbou alebo radou, čo mám robiť.
Problém trva už dlhšie, ale ide o to, že susedia nad nami strašne dupu, či ráno, či teraz, večer, v noci. Proste vždy. Akokeby zemetrasenie bolo. Už som si zvykla, že vysavajú tak akokeby trhali podlahy, do všetkého narážajú, atď. Nie je to môj nejaký prehnaný výmysel, nakoľko bola u nás včera návšteva a tiež hovorila, že ako to počuť. Neviem čo sa u nich zmenilo, ale pred troma mesiacmi to cca začalo. Dupú ako slony, naozaj je to hrozné. Ma niekto podobný problém? To naozaj mám ísť ku nim, že prosím menej dupte? Alebo čo máme robiť? Pomoooc 🥲
@cukroska tak u nas je tiez pocut dost... Ale zase myslim si, ze by nemuselu nad nami hravat vnutri futbal, maju vonku ihrisko...
Ja som mala na balkone kvet jasmin, sused zhora sa stazoval, ze mu to smrdi... Vravim OK, dam ho prec. Aj levandula mu vadila, sla prec. Jeho deti mi z balkona strielali na paradajky.... No tak ja uz neviem 🙈 bojim sa mu povedat, ze ci by neorestali hrat ten futbal kazde poobedie doma....
Pocujte, a kto si este pamata hlucnych susedov vo virivke? ako vlastne dopadli? ved to uz musi byt davno narodene a mat aj 3 ci 4 roky
@anonym_autor Tak ty si radšej hľadaj dom. Niekde to počuť niekde nie. A čo povieš keď prídu deti. Budú revať,neskôr aj kričať, hádať sa možno budú,deti behať na odrážadkach či s kočiarom Alebo bude štekať hocikedy pes. U nás sa nikto nikdy nesťažoval na nikoho.
A u mami tak počuť buchot, treskot, že nepočuť ani televízor až sa otriasajú lustre .
Plávačky tak počuť.
A susedia si môžu cez deň (do 22:00) robiť čo chcú.
@cukroska cakal som kedy to pride. Nesklamal som sa. Vsetci zucastneni dakujeme za tip na odstahovanie sa do domu + reci o tom ze si susedia mozu robit co chcu. Prekvapi ta to mozno, ale NEMOZU. Hovori sa tomu spolocne nazivanie, alebo spoluzitie. Chyba ti asi trosku toho zdraveho pohladu. To ze je nocny klud od 22:00 neznamena, ze si mozem doma robit co sa mi zachce. A ked sa chces hadat, nech sa paci, ale najskor si nastuduj vseobecny bytovy poriadok. Pekny den
@cukroska cakal som kedy to pride. Nesklamal som sa. Vsetci zucastneni dakujeme za tip na odstahovanie sa do domu + reci o tom ze si susedia mozu robit co chcu. Prekvapi ta to mozno, ale NEMOZU. Hovori sa tomu spolocne nazivanie, alebo spoluzitie. Chyba ti asi trosku toho zdraveho pohladu. To ze je nocny klud od 22:00 neznamena, ze si mozem doma robit co sa mi zachce. A ked sa chces hadat, nech sa paci, ale najskor si nastuduj vseobecny bytovy poriadok. Pekny den
@jajajaja2 keby som mala ako jedna tu pani 830 000 na ucte dnes tak by som do tych domoch, dokonca vil isla aj do dvoch 😀😀
@jajajaja2 Hádať sa určite nechcem, ale nepoznám domácnosť kde by sa raz cas nepohádali ľudia, kde by deti v období vzdoru nerevali,občas sa súrodenci nepohádali či neštekal pes. A mohla by som pokračovať..jedna vec je robiť vecí naschvál a druhá keď sa niečo reálne deje..Nie sne večný sťažovatelia a ani chvalabohu v našom vchode takých nemáme. Nerobíme si naschvály a vzájomne sa tolerujeme. A keď sa stane, že občas má niekto oslavu dlhšie do noci, alebo sa hlasno rozprávajú, či občas pohádajú nerobí sa s toho dráma.
Mám známeho ktorí má roky problémy so susedou .A keď hovorím problémy myslím problémy. Ale ozajstné, že mu robí zle. 6x menil kukátko,vysýpa mu smeti pred dvere, nemôže vesat prádlo na balkón, v noci mu búcha na dvere,že má hlasno televízor. Šialená dôchodkyňa.
A predstac si nezmohol sa tie roky nic. Polícia sa mu vysmiala do očí, keďže slovo proti slovu. Už svedčili aj susedia aj oni majú s ňou problemy a nič..upozornili a nič. Na bytovom ani domovník mu pomôcť nevedia.
Musel sa s tým naučiť žiť a ignorovať ju .Byt má prerobený zuje sám,deti nemá a sťahovať sa nemieni. Tak aj toto sa deje...
Toto je ale taka dvojsečna téma. Nám sa asi pred troma dňami sused pod nami sťažoval, ze strasne dupeme. Vraj ci chodíme v drevákoch po byte? 😅
Koberce nemáme a naše bábätko este len začína lozit.
Vraj sa mame snažiť našlapovať potichu.
Normálne ma to vytocilo. Platíme pol vyplaty za byt a budeme sa po ňom zakrádať ako ninja?
Jedna vec je sťažovať sa na hlasnu hudbu, telku, hádky. Ale chôdzu človek tak akosi potrebuje.
Nehovoriac, ze cely život som byvala na nejakom poschodí. Nikto sa nikdy nesťažoval. A zrazu dupeme akoby sme v drevákoch skákali po parketách.
Druhý sused nas počul a na ďalší deň mi povedal, ze tento pán sa sťažuje na všetko a zatiaľ vyhnal kazdeho podnajomnika, max. do roka. Tak sa tešíme. 😅
Toto je ale taka dvojsečna téma. Nám sa asi pred troma dňami sused pod nami sťažoval, ze strasne dupeme. Vraj ci chodíme v drevákoch po byte? 😅
Koberce nemáme a naše bábätko este len začína lozit.
Vraj sa mame snažiť našlapovať potichu.
Normálne ma to vytocilo. Platíme pol vyplaty za byt a budeme sa po ňom zakrádať ako ninja?
Jedna vec je sťažovať sa na hlasnu hudbu, telku, hádky. Ale chôdzu človek tak akosi potrebuje.
Nehovoriac, ze cely život som byvala na nejakom poschodí. Nikto sa nikdy nesťažoval. A zrazu dupeme akoby sme v drevákoch skákali po parketách.
Druhý sused nas počul a na ďalší deň mi povedal, ze tento pán sa sťažuje na všetko a zatiaľ vyhnal kazdeho podnajomnika, max. do roka. Tak sa tešíme. 😅
@tomiholjubavi tak to nezavidim, ako tu bolo spomenute, tym, ze nie su koberce ozaj to pocut.. mozno nieco prerabali, lebo uz to velmi nepocut, len sem tam