icon

Kedy prestane susedove dieťa toľko kričať?

31. aug 2025

Nad nami byvala kedysi starsia pani, tak 90+. Nepocula som ju. Ked zomrela, prisiel tu byvat mladsi par. Pocula som ich sem tam vecer rozpravat ale nic viac. Odkedy maju decko, tak je to hroza. Ked neplace, tak nieco hadze o zen, krici, dupe, vrieska, trepe so vsetkym. Kedze mam teraz dovolenku tam viem presne co robia. Asi o 7 vstavaju, najprv decko zjape asi mu umyva zuby, potom s niecim bucha v kuchyni, beha…okolo 9:00 idu von, tak je pokoj. Pridu cca o 11:00 asi ho uspava lebo zase place a potom je asi 2 h ticho. Vstane a zase nieco robi v kuchyni, maly krici, dupe… tak idu zase von od 13:30-16:30 cca. Znova ich pocujem, bud ide pracka alebo mycka, potom ho asi kupe, umyva zuby a zase vrieska. O 19;00 je pokoj asi spi. V noci ho tiez pocujem. To je neskutocne. Kedy prestane to decko tolko vrieskat? Mna ide porazit. Ked som v robote tak to menej pocut, no cez vikend to iste. Niekedy su asi aj oni mimo cez vikend a je pokoj. Minule som ju zastavila, ci nemozu byt tichsie, ona ze je ma syna sama, muz robi mimo sr. Ale to je vyhovorka? Volat policiu? Ona nanho sice nekrici a je kludna ale to decko je ako nepricetne.

anonym_7616b6
31. aug 2025
@nika_23

Zavolaj Políciu,nech sa majú na kom zasmiať a len dúfam že ľudia ako ty nebudú mať deti.🤦

@nika_23 ona už bude pravdepodobne v menopauze

anonym_ab3603
31. aug 2025

@anonym_autor ja to vravím už dávno že mali robiť bytovky pred bezdetnych a detnych zvlášť ako bol pokoj od uvrieskancov

marca12
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1ee679 ja nemam deti, mam 57

@anonym_autor Keby si mala deti,tak ako ich utisis? Zalepis im usta lepiacou paskou? Bohuzial,byvas v byte a deti v bytoch pocut.

anonym_7616b6
Odpoveď bola odstránená
reanda
31. aug 2025

no ake obohatenie, na stare kolena si zistila, ze decko sa len ticho neusmieva 😀 podakuj susede, ze ti tuto skusenost sprostredkovala, kup flasku vina, bonbonieru a 'decku' nejaku peknu hracku

anonym_ab3603
31. aug 2025
@anonym_7616b6
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_7616b6 ja som bola na dome a tiché vychované dieťa ale dnešné matky stoja za hovno zjavne aj ty

anonym_01d68b
31. aug 2025

Dopriala by som ti fetaka, ktorý celuciclu nos vrieska, vyhráva psychopaticku hudbu, smeje sa a hádže sa o zem. By si bola šťastná, že máš nad sebou malé dieťa…

anonym_7616b6
31. aug 2025
@anonym_ab3603

@anonym_7616b6 ja som bola na dome a tiché vychované dieťa ale dnešné matky stoja za hovno zjavne aj ty

@anonym_ab3603 ja som ešte není matka a mám viac pochopenia než ty. Áno, tiché a vychované dieťa 😄 to môže povedať každý. Si uvedom, že aj vychované deti sú hlasné, ešte nemajú rozvinuté zmysly. Ale evidentne vaši spravili niekde vo výchove chybu, no čo, naozaj sa nemali rozmnožovať.

anonym_1d15af
31. aug 2025

@anonym_autor zle forum si si vybrala.
Skus sa so susedou normalne porozpravat.
Ak to ani trosku nepomoze, tiez mozes robit hluk, niekto sa aj uvedomi.

anonym_ab3603
31. aug 2025
@anonym_7616b6

@anonym_ab3603 ja som ešte není matka a mám viac pochopenia než ty. Áno, tiché a vychované dieťa 😄 to môže povedať každý. Si uvedom, že aj vychované deti sú hlasné, ešte nemajú rozvinuté zmysly. Ale evidentne vaši spravili niekde vo výchove chybu, no čo, naozaj sa nemali rozmnožovať.

@anonym_7616b6 ani nebud matkou radšej keď ťa tak čítam

sulavikova
31. aug 2025

@anonym_autor ja nám takúto pseudosvokru: všetko pozoruje, počúva a netreba mi ani kamerový systém. Keď príde partner domov, vie že som napr. spláchla WC….nemusím zamykať, furt je v okne s natrčenými ušami ako vlčiak.

anonym_7616b6
31. aug 2025
@anonym_ab3603

@anonym_7616b6 ani nebud matkou radšej keď ťa tak čítam

@anonym_ab3603 budem, aby som mohla nasierať taký odpa@d ako si ty 😝😝

petamich
31. aug 2025

Verim tomu, ze toto je opat jedna fejkova tema na rozputanie diskusie, lebo toto fakt nemozes mysliet vazne....

anonym_a314db
31. aug 2025

Milujem tie rady "odsťahuj sa"
Niekoho decko sa nevie vtrepať do kože a druhí sa majú preto sťahovať?
Však nech sa odsťahuje mater s tým tornádom.
Všade voľná, tolerantná výchova a detiská rodičom 💩na hlavu a ešte im ťapuškajte a vyháňajte slušných ľudí z ich obydlí,lebo nájsť bývanie zo dňa na deň je hračka 🤦🏻‍♀️kks asi sa mi sníva, choďte sem tam na vzduch lebo tie vaše vyplody čistý horor

klotildabazarik
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1ee679 ked on akoby zobral varechu a trieskal o hrnce a potom o zem, ona mu to asi vezme ale potom zoberie zase nieco ine co hadze, alebo tym bucha. A ked nebucha, tak krici, beha, dupe. Alebo place, niekedy sa aj rehoce a potom place, zase sa rehoce. Mne deti nevadia, ale vzdy som bola v tom, ze je to ticho a spi v kociku. On este aj na chodbe krici ked idu von, lebo sa to ozyva a jemu sa to asi paci. Ked sa stazujem susede tak ona, ze jej to nevadi, ze to je male dieta a vsetky su take.

@anonym_autor to decko moze byt aj nejak postihnute co ty vies jedine sa odsťahovať alebo zvukovu izolaciu neurobis nic

vladuska20
31. aug 2025
@hiro

"Ked som v robote tak to menej pocut" neviem ako ďaleko od bytu je tvoja práca ale to musí byť fakt strašné keď to až tam počuť 😊

@hiro tak asi ju ma stale v usoch,cize aj ked nikto neni doma,ona pocuje ako stale buchaju a dupu a skacu.

autor
31. aug 2025

To jej decko nie je postihnute, vraj sa na ine susedy aj usmieva, aj je vraj rozkosne, kym ho nemaju nad sebou a nepocuju ten vreskot. Ja necakam hrobove ticho, ale ze mi tu bude niekto nad hlavou niecim trepat a skakat? V noci reve tiez asi 2-3x to vtedy by som nemohla zavolat policiu, ze rusi nocny klud?

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_a314db

Všade voľná, tolerantná výchova a detiská rodičom 💩na hlavu a ešte im ťapuškajte a vyháňajte slušných ľudí z ich obydlí,lebo nájsť bývanie zo dňa na deň je hračka 🤦🏻‍♀️kks asi sa mi sníva, choďte sem tam na vzduch lebo tie vaše vyplody čistý horor

@anonym_a314db asi si detska psychologicka, tak mi povedz ako rocnemu dietatu vysvetlis, ze sa ma pekne hrat, nema chodit po byte a nema plakat pri cisteni zubov? Zbijes ho? Nechas ho vonku pred bytovkou same? Dakujem za podnetne vychovne rady. Mozno tvoji rodicia mali mat trosku viac tolerantnej vychovy.
Na margo autorky, keby prisli v noci policajti, ze dieta place lebo mu idu zuby alebo nieco, tak by som ti dala preplatit vyjazd. Uz zas odtial potial🤣

sorciera24
31. aug 2025
@anonym_autor

To jej decko nie je postihnute, vraj sa na ine susedy aj usmieva, aj je vraj rozkosne, kym ho nemaju nad sebou a nepocuju ten vreskot. Ja necakam hrobove ticho, ale ze mi tu bude niekto nad hlavou niecim trepat a skakat? V noci reve tiez asi 2-3x to vtedy by som nemohla zavolat policiu, ze rusi nocny klud?

@anonym_autor to ako vážne volať políciu na placuce dieta? V noci? Si myslíš,že to robí naschvál? Co ako majú to dieťa zabiť alebo zviazať a zalepit ústa? Vidno,že nemáš deti....neznášam takýchto nechapavych ľudí....a nie, nie kazde dieťa spi nonstop a sedí ticho v kúte....aj keby sa rodič pokrájal na drobné

petamich
31. aug 2025
@anonym_a314db

@anonym_a314db ty si si precitala ten prispevok? ved ta matka je s tym dietatom vacsinu dna vonku, zrejme preto, ze vie, ze ma zive dieta a chce ho unavit, sama autorka pise, ze po 19:00 je ticho a potom si dovoli plakat v noci, zrejme, ked je hladne akoze....trosku tolerancie by to chcelo, je to male dieta a nie auticko na dialkove, vsetky ano vsetky male deti zvyknu plakat (lebo do isteho veku sa inak vyjadrit nevedia), ak by kazdy volal policiu na male deti, ktore su hladne, maju koliky, nechcu si cistit zuby, idu mu zuby, su chore, nechcu sa kupat...no akoby to vyzeralo, placuce dieta nerovna sa neposlusne a ze rodicia zlyhali

anonym_bba58e
31. aug 2025

Ako kedysi takéto decká neboli, ale teraz niektoré sú otras. Ja aj na ulici ak to vidím že decko nerváči každú chvíľu a rodičia proste len konajú ako dieťa píska a utišujú mám dosť. Proste výchova nula a tie deti nerváčia a robia rodeo aj keď pofúkne vietor alebo je kopček a odrážadlo im ide ťažšie alebo musia zastaviť pred priechodom. To proste nie sú deti ak sú takto nevedené ale divé zvery a netreba sa čudovať že čím ďalej dospelí chcú adult only zariadenia a izolujú sa od deti. Lebo fakt je to s nimi na nevydržanie.

iwesska
31. aug 2025

Sibe ti? Volat policiu na male dieta? Milujem takych ludi ako ty,co sa nastahuju do panelaku a vadi im aj padnuta ihla na zem. Ja som si zazila aj male dieta nad nami,aj pod nami,aj nase deti a dokazem to pochopit,dokonca aj vtedy,ked som deti nemala. Odstahuj sa na lazy do posledneho domu v dedine a budes mat pokoj. Mali sme takych trafenych susedov,co mi rano prisli buchat,ze sa nevyspali,lebo moj 2r.v noci kaslal tak,ze az zvracal a plakal.🤦‍♀️Nastastie sa odstahovali,lebo im vadilo vsetko a vsetci.

anonym_902b1d
31. aug 2025

O 30 rokov tento fracek mozno bude utierat prdel Vlastne deti nemas, ale ako spolocnost nemame sancu ak sa deti nebudu rodit. Urcite by aj oni radsej dopriali malemu vlastny dom a zahradku. Ale bohuzial. To co opisujes je standardne rocne dieta a este s nim chodievaju dost casto von.

Kup si noice-canceling sluchadla 🤷‍♀️

anonym_1ee679
31. aug 2025
@anonym_bba58e

Ako kedysi takéto decká neboli, ale teraz niektoré sú otras. Ja aj na ulici ak to vidím že decko nerváči každú chvíľu a rodičia proste len konajú ako dieťa píska a utišujú mám dosť. Proste výchova nula a tie deti nerváčia a robia rodeo aj keď pofúkne vietor alebo je kopček a odrážadlo im ide ťažšie alebo musia zastaviť pred priechodom. To proste nie sú deti ak sú takto nevedené ale divé zvery a netreba sa čudovať že čím ďalej dospelí chcú adult only zariadenia a izolujú sa od deti. Lebo fakt je to s nimi na nevydržanie.

@anonym_bba58e ano, kedysi sa nechavali deti vyplakat a bili ich doma aj v skole a vyrastla presne tato generacia cca 40-50+, kde chyba stipka empatie, pocity su sproste slovo a ich potomkovia su zreli na intenzivnu psychoterapiu😀

anonym_b93ba1
31. aug 2025

@anonym_autor autorka ty si nebola dieta? Co si ty za cloveka, pomoc.

226lenka
31. aug 2025

Pane bože že volať políciu na malé vzdorovite dieťa 🤦

natalka13
31. aug 2025

U nas to bolo podobne nie krik ale stado hrochov a pravidelne, vadilo to celej bytovke riesilo sa to.

jaskolka
31. aug 2025

Ja neviem,ale podľa toho,čo píše autorka,tak mama je s dieťaťom veľa času vonku,však keď prídu o tejpol piatej,a o siedmej už dieťa spí, ráno vstanú o siedmej a o deviatej už idú zase von,kde sú dve hodiny...to naozaj autorke tak vadí tých pár hodín,čo je dieťa dnu v byte?
A že v noci plače? Take malé dieťa sa v noci zobudí pre hocičo, zlý sen, potrebuje cikať, bolí ho brucho,idú ňu zuby, alebo jednoducho len tak,lebo sa zobudí a nevie zaspať...
Autorka,prídeš mi fakt "cez čiaru"s tým,ako si to predstavuješ a že chces volať políciu,lebo dieťa v noci plače ? Keby že to bolo preto,že rodičia prídu opití s robia cirkus, bijú sa,ono plače,tak nepoviem ani slovo...ale len kvôli tomu,že plače dieťa?Si ty normálna inak?🙈🙈🙈🙈

larsen
31. aug 2025

@anonym_autor Keď je niekto citlivý na hluk, možno má mizofóniu, tak je bývanie v bytovke pre neho nie veľmi vyhovujúce.
Asi ani v dome by si nebola spokojná, lebo raz niekto kosí, raz drevo reže, alebo si niekto púšťa hudbu nahlas...možno niekde pri lese, by ti bolo dobre. Alebo niekde na samote, na lazoch...Ale aj tam by ti možno niečo vadilo.

lenkakravcova
31. aug 2025

@anonym_autor no vidíš, máš skúsenosť so susedmi čo majú jedno dieťa.
My máme 4, a keď sme mali tri tak sme ešte boli v byte. By si asi zomrela 😂 to bol niekedy aj rev na striedačku