Problém so psom v podnájme
Ahojte mám taú otázku. V nájomnej zmluve mame napísané, že nemôžeme mať domáce zvieratá a príde k mám rodina na jednu noc a majú zo sebou psíka. Bol by problém keby ho donesú?
@kiko5382 nápiš / zavolaj majiteľovi. Mne ako prenajimatelovi by to vadilo a vyvodila by som z toho dôsledky.
Záleží, ako sa k tomu postaví majiteľ. Ja by som si tiež dala do zmluvy, že žiadne zvieratá a teda neprešlo by to ani takto príležitostne.
Presne, spytaj sa majitela, my predsa nemame odkial vediet, ci by mu to vadilo alebo nie 🙂 Ale myslim si, ze sa podla zmluvy riadit da.
mne by to nevadilo a niekomu áno ...
len rozmýšľam čo také by mohol urobiť pes na návšteve keď tu čítam tie rezolútne odpovede ...
len rozmýšľam čo také by mohol urobiť pes na návšteve keď tu čítam tie rezolútne odpovede ...
@biba_18 stačí to, že pes zapácha. Vie byt dosť hlučný, človek nevie ako zareaguje v novom prostredí. Ja mám byty v novostavbách, všetko moderne, drahšie zariadené. Nechcela by som aby sa niečo poškodilo.
@anonym_00c73a pes možno zapácha, ale za 1 noc ti tam nič nestihne napáchnuť ... a psy sa na návštevách naozaj správajú inak - obozretnejšie...
@biba_18 nove prostredie, nevies ako je nauceny, ocika, oškrabe, rozkuše. bars čo
@amonet opakujem sa - vychovany a socilaizovany pes toto nerobi.
my chodime so psami aj do 4 a viac hviezdickovych hotelov - nikdy s tym nebol ziaden problem.
kultura naroda sa pozna podla toho, ako sa spravaju k starym, k chorym a ku zvieratam.
ja vzdy tvrdim, ze Slovaci su extremne hlupy a nekulturny narod.
@biba_18 zbytocne sa zamyslas...ide o princip.
podla nich patri pes na dvor a na retaz.
socializovany a vychovvany pes je cistotnejasi, ako vela ludi -chlpy sa daju vysat.
@anonym_00c73a reagovala som na jednu konkrtnu otazku.
nie na tvojho psa.
@nyusika “ podla nich patri pes na dvor a na retaz.” ja reagujem na toto, keďže je to písané v množnom čísle
k otazke - respektovala by som, ze majitel bytu si nepraje zvierata v byte.
vsetky moje ostatne kmentare boli myslene vseobecne, nie ako reakcia na prispevok.
@nyusika “ podla nich patri pes na dvor a na retaz.” ja reagujem na toto, keďže je to písané v množnom čísle
@anonym_00c73a ano, moj nazor je, ze ludia, ktori kategoricky (z principu ) odmietaju vstup psa do bytyu/domu, maju taky nazor - pes patri iba na dvor...ta retaz je tam uz len expresivne vyjadrenie, castejsie je to voliera, nie retaz.
vas pes ma pristup do domu - cize o tebe som nepisala.
ked si sa v mojom komentari nasla - nie moj problem 🙂
@amonet opakujem sa - vychovany a socilaizovany pes toto nerobi.
my chodime so psami aj do 4 a viac hviezdickovych hotelov - nikdy s tym nebol ziaden problem.
kultura naroda sa pozna podla toho, ako sa spravaju k starym, k chorym a ku zvieratam.
ja vzdy tvrdim, ze Slovaci su extremne hlupy a nekulturny narod.
@nyusika ano ale kolko takych psov realne je? ano poznam takeho mala som kamosku s labradorom v najme, uzasny pes. a potom je tu xy psov co nedostali poriadny vycvik.
ja ako majitel by som o tom chcela vediet a spravila by som dodatok ze poskodenia da opravit na vlastne naklady
@nyusika ano ale kolko takych psov realne je? ano poznam takeho mala som kamosku s labradorom v najme, uzasny pes. a potom je tu xy psov co nedostali poriadny vycvik.
ja ako majitel by som o tom chcela vediet a spravila by som dodatok ze poskodenia da opravit na vlastne naklady
@amonet
kopirujem, co som napsiala ako odpoved na otazku
k otazke - respektovala by som, ze majitel bytu si nepraje zvierata v byte.
vsetky moje ostatne kmentare boli myslene vseobecne, nie ako reakcia na prispevok.
@biba_18 psov milujem, ale keď som našla po návšteve s labradorom vydriapanu priehlbinu na drevených vchodových dverách, tak ma skoro vystrelo. Psa ponechali na chodbe, asi sa nudil.
@anonym_00c73a vychovany a sozializovany pes toto nerobi.
@nyusika co prispevok to arogancia z teba ziari ale v jednom mas pravdu ze slovaci ako ty su hlupi
Kontaktuj majiteľa.
@anonym_f8ff3c no a to bolo asi to že pes nesmie dnu - ak by bol dnu a nie na chodbe, ležal by pod nohami ... aj keď ja píšem o psovi ktorý nie je nechaný sám, ale chápem...
Kontaktuj majiteľa, ja by som kľudne jednu noc dovolila, však a čo... keby pes zázrakom zdemoloval aj tretinu bytu, na to je depozit.
Ohryzie gauč alebo došklbe koberec, to nevyjde nový nepreprdený gauč a neošťatý koberec za 2100 eur? 😀 alebo koľko býva priemerná zábezpeka :D
@kiko5382 na jednu noc sa chceš pýtať ? Nesranduj
Len daj pozor aby nič nepoškodil a nikomu nič nehovor inak bude zbytočne dusno a problém

@kiko5382 to je skôr otázka na majiteľa bytu, nie? Keby to bol môj byt, tak by problém bol.