Ako dlho vám trvá cesta do práce?
Pekne predpoludnie.. Ako dlho vam trva kazdodenna cesta do prace? a ako to mate daleko? Napriklad, mne trva z jednej strany mesta na druhu stranu mesta v spicke 42 minut cca. Pritom suseda zbehne na dialnicu a je vo vedlajsom krajskom meste za 30 min vraj. A este menej da za benzin ako ja. Ako daleko to mate vy denne do prace dochadzat? Autom ci peso a kolko vam to trva.
peso cca 15 minut. predtym cca 1,5 h (pešo, vlak, MHD, pešo)
Cca 40 min. 🚲🚉🚲
cca 7-12km, zalezi kade idem (menime tresy podla kolon:D).. busom tak do 45-60min, lebo bud prestup alebo pesi cez mesto musim ist, autom podla toho kedy 10-20min. Fakt je ze ked clovek byva na dobrom mieste, tak aj v druhom meste je rychlejsie ako len v ramci mesta sa pohne, to je uplne normalne. Napr moja mama byvala na sidlisku, z tade za moment vybehla na dialnicu a BB-ZV urobila rychlejsie ako teraz pride ku nam a to sme par km od centra BB.. (7-10km fakt).. lebo jedna vec je dupat stovkou, ina trajdat sa cez krizovatky, dedinu dlhu atd.. :D a to ani kolony, zapchy neratam v urcitych casoch... PRedtym som chodila ZV-BB a vecer spat a cesta mi trvala tak isto ako teraz, a velakrat aj kratsie, pracu mam kusok od zjazdu z dialnice :D
nic zvlastne na tom co pises nie je...
Kolko prejazdime, ma kazdy inak, kazdy ma ine auto, inu spotrebu, inak jazdi, ..
Asi 8-10min.autom. Obdivujem kazdeho kto denne cestuje 1h+ do prace a dalsiu 1+h z prace.
20km hodinu autom cez mesto a po dialnici
Na opacny koniec KE bud 15 minut zrychlenym spickovym spojom alebo 45 minut okruznym mimo spicky.
@anonym_8ecf32 tie zrýchlené chodia v taky čas keď uviaznu v zápche 🙈 🤣 väčšina z tých ktoré som kedy potrebovala aj ľudia sa na to permanentne sťažujú
6 minút autom, pešo 30 minút, viac ako 20 minút drahocenného času autom by som nebola ochotná chodiť
Autom 35km cca 30 minút
Ked som chodila do prace, tak mi cesta trvala cca 60 min, dochadzala som 70 km do prace. Cez horský priechod. Leto bolo fajn, ale zima katastrofa
ak idem autobusom, tak 7 min na zástavku a 20 min autobusom. Ak idem autom, tak 20 min od domu, ak bicyklom, za 30 min som v práci. Cesta domov ak idem pešo tak cca 2 hod.
Jedna minúta na bicykli, 5 minút peši mám do práce.
10 km cez mesto, asi 14 min.
Ja nie som ochotná dochádzať dlhšie, pre mňa má čas veľkú cenu.
@anonym_autor 10 minút pešo
@anonym_autor Ráno busom 5-6 min(4km) z dediny do mesta. Naspäť to isté ale pešo cca 45min.
A čo poviete na toto....pani zťp, čiastočný invalidný, dochádzka do práce 2 hodiny, z práce 2 hodiny, na skrátený úväzok 4 hod., cestovné 60eur, zarobí 400....👉👏👏👏
45 minut. 40 km. 120 eur precestujem
Asi 8-10min.autom. Obdivujem kazdeho kto denne cestuje 1h+ do prace a dalsiu 1+h z prace.
@anonym_dd61bc a co mame robit? Bud dlho cestovat alebo dat vypoved a sediet doma bez prijmu
@anonym_autor 5 min autom alebo 15 min bicyklom
@anonym_autor ja 14 km a trvá mi to tak 20 minút keď je nejaká burácala tak aj 45 minút v rámci Bratislavy
Z okraja mesta do centra mhd 1 hodina. Autom cez vikend cca 20 min rano, poobede 30-60 min, je to 14 km
Mam to cca 10 km a cesta v primere trva 15 minut. Ranne mega zapchy do mesta viem obist vdaka polohe mojej prace. Ak by som musela vystat kolony, tak kludne by sa to zmenilo na 40 minut, staci, ze potrebujem byt rano na 8mu u lekara v centre a uz musim ist minimalne o hodinu skor z domu.
@anonym_dd61bc a co mame robit? Bud dlho cestovat alebo dat vypoved a sediet doma bez prijmu
@anonym_72c909 nájsť si niečo bližšie? Chápem, ak je to špecifická práca, napr. lekár, IT, ... Nieco s vyšším príjmom, ale jazdiť hodinu kvôli tisícke? Ak nebývate na lazoch, nie je možné, že nie je práca aj bližšie. Moja kamoška sa mi sťažovala, že nevie u nás nájsť prácu. Ja som ju ani nehľadala a 10 ponúk na mňa vyskočilo hneď, že v našom spoločnom mestečku hľadajú. Príde mi, že buď mala klapky na očiach alebo jej práca v kaviarni ,,smrdela''.
@anonym_autor 20 mín autom
@anonym_autor 20km - 20 minút autom alebo hoďka na biku
@anonym_autor autom cca 3minuty 😉
@anonym_autor praca 20 km z nasej dediny . Na parkovisku pred pracou som za 14-18 minut
@anonym_72c909 nájsť si niečo bližšie? Chápem, ak je to špecifická práca, napr. lekár, IT, ... Nieco s vyšším príjmom, ale jazdiť hodinu kvôli tisícke? Ak nebývate na lazoch, nie je možné, že nie je práca aj bližšie. Moja kamoška sa mi sťažovala, že nevie u nás nájsť prácu. Ja som ju ani nehľadala a 10 ponúk na mňa vyskočilo hneď, že v našom spoločnom mestečku hľadajú. Príde mi, že buď mala klapky na očiach alebo jej práca v kaviarni ,,smrdela''.
@prosimopomoc hladam nieco blizsie uz rok a dva mesiace.

@anonym_autor 0. Manžel v rámci Prahy 19 km, niekedy 20 minút, inokedy 60... Záleží v ktorej hodine vyrazí/vracia sa. Tie rozdiely bývajú obrovské.