icon

Kde sa chystáte na dovolenku v roku 2026?

16. feb 2026

chystate sa tento rok na dovolenku? zahranicie/slovensko? ak ano, tak kam? 🌞🍉

anonym_10754e
16. feb 2026
@anonym_a0cca7

@anonym_10754e ved uz v inej teme pisali,ze kde su tie zeny nad 2.500eur vyplatou.

@anonym_a0cca7 videl som diskusiu o dražobe, pár žien tam napísalo, že sa majú ok no a hneď sa to tam spustilo 🤦

autor
16. feb 2026
@anonym_b821e8

Doma na gauči. Nemám na to. Asi som jediná čo nemá na dovolenku, smutné je to. Chudoba je.

@anonym_b821e8 da sa veľa pekných veci vymyslieť aj bez toho aby človek išiel k moru. korčule, opekačky, stanovačky, kúpalisko, cyklovylet, premietanie filmov niekde u známych na záhrade, turistika.. ❤️

anonym_137eaf
16. feb 2026

Pojdeme na Slovensko, ako kazdy rok. Aj ked sme rozmyslali, ze tento rok by sme sli niekam inam. Obdivujem muza, ze to kvoli mne a detom kazdy rok absolvuje. Na Slovensku je krasne, ale tie ceny..striedame navstevy rodiny a vylety..ale vyjde nas to vela. Este rozmyslame ist aspon na par dni na Malroku alebo Kanarske.

la_dolce_vita
Včera o 05:44

V juli Mallorka s partnerom, v auguste Taliansko poznavacka s kamoskou. So sestrou kazdorocne turistika po Slovensku, t.r. nas lakaju Poloniny. Toto je iste a nieco mensie este mozno pribudne. Casto chodim k rodine na Moravu, to ani neratam, kedze idem "domov".

anonym_e5f83c
Včera o 05:56

@anonym_autor my v lete chystame lacne more na 2 tyzdne taliansko, chatu na slovensku a potom v zime si uzijeme teplucko. Mne celkovo dava vacsi zmysel ist do tepla, ked na slovensku je hnusne november/december, januar/februar a cez leto zas do hor kde je chladnejsie alebo aj k jazeru 🤷🏼‍♀️ k tomu nejake male vylety, neplanujeme uplne presne takto dopredu, uvidime podla nalady a kedze deti nebyvaju chore, tak mame aj dost vela dovolenky k disp.

tilly
Včera o 07:06
@anonym_10754e

@anonym_autor no a už tu čakám nenávistný príspevok, ako všetky ženy z koňa zarábajú 6000 a žijú luxusne, pretŕčajú sa kam pôjdu a ich sa kríza netýka. 😃

@anonym_10754e prečo to musí vždy skĺznuť do tejto debaty. 2,5 strany sa pekne diskutuje o tom, kto kam ide, už som sa tešila, že to nikto nepokazí 🤦‍♀️. No, naivná je moje druhé meno.

anonym_c3df1f
Včera o 07:34

@anonym_autor ako každý rok, nikde. Mám fantastický plat na kvalifikovanú prácu a také istoty, že rozmýšľam čo bude zajtra.

katulienocka999
Včera o 08:15

@anonym_autor tento rok žiadne more,dáme nejaké výlety po Slovensku, kúpaliská. Chcela by som ist predĺžený víkend do Budapešti a rabkolandu do Poľska 🙂

autor
Včera o 08:26
@tilly

@anonym_10754e prečo to musí vždy skĺznuť do tejto debaty. 2,5 strany sa pekne diskutuje o tom, kto kam ide, už som sa tešila, že to nikto nepokazí 🤦‍♀️. No, naivná je moje druhé meno.

@tilly suhlasim. a pritom kazdy si tu vie najst nieco pre seba, mna tu napr vela zien inspirovalo do buducna na konkretne vylety 🌴

tilly
Včera o 09:40
@anonym_autor

@tilly suhlasim. a pritom kazdy si tu vie najst nieco pre seba, mna tu napr vela zien inspirovalo do buducna na konkretne vylety 🌴

@anonym_autor tiež sa rada inšpirujem

alica110
Autor odpoveď zmazal
anonym_85bf92
Včera o 10:00

My tento rok este nevieme. Pominule roky sme uz mali zaplatenu dovolenku pri mori. Ale tento rok to dame asi ULM podla toho toho kolko sa nam podari usetrit. V roku 2025 bolo vela neplanovanych vydajov, plus si idem dam neviditelny strojcek 😂
Ale urcite dame aspon 4-5 niekde na SK a nejake vyletiky keby more nevyslo. A na jar decka sa chcu preletiet do KE😆

anonym_6f3e2d
Včera o 12:22

My nechodíme k moru, na wellness ani na kúpalisko lebo nás to nebaví. Už roky chodíme s deťmi na výlety po Slovensku, ukazujem im krásy prírody, teda turistika, zoo, aj po okolí, Maďarsko, Česko, Nemecko. Všade je veľa pekných miest čo sme ešte nevideli. Nemusí to byť len nudné ležanie niekde pri mori.
Pre tých čo nemajú na dovolenku, príroda je zadarmo a veľa miest je kde sa platí len vstupné a deti sa zabavia.

andrejka2424
Autor odpoveď zmazal
anonym_2be3ce
Včera o 12:34

Tento rok USA a 1-2 predĺžené víkendy na Slovensku.

anonym_3d207f
Včera o 12:39

My chceme ísť s deťmi za delfínmi. 😁 Tak uvažujeme nad Fuerteventurou.

marsmykkok
Včera o 12:41
@andrejka2424
Odpoveď bola zmazaná

@andrejka2424 Súhlas. Ja uprednostňujem more hlavne kvôli stabilite počasia. A vždy ideme aj na výlet a chodím po okolí po večeroch, nie sme len na pláži. Tatry milujem ale nejako po poslednej zlej skúsenosti z roku 2021 kedy nám celé 3 dni lialo ako z krhly a neskutočne som sa nudila mám nejako obavy rezervovať pobyt a byť zatvorená na izbe.

anonym_6f3e2d
Včera o 13:15
@andrejka2424
Odpoveď bola zmazaná

@andrejka2424 Nikde nepíšem že na to nemáme. Keby niekto chcel tak ideme k moru, ale nás to neláka. Užívať si a vypnúť si hlavu dá sa aj na výletoch nemusí to byť len pri mori.

andrejka2424
Včera o 13:20
@anonym_6f3e2d

@andrejka2424 Nikde nepíšem že na to nemáme. Keby niekto chcel tak ideme k moru, ale nás to neláka. Užívať si a vypnúť si hlavu dá sa aj na výletoch nemusí to byť len pri mori.

Iste 😎 , sú milé tieto predsudky a názory ľudí , ktorí nikam nechodia a preto vedia.

anonym_6f3e2d
Včera o 13:57
@andrejka2424

Iste 😎 , sú milé tieto predsudky a názory ľudí , ktorí nikam nechodia a preto vedia.

@andrejka2424 Viem to porovnať, keďže sme boli pri mori pred pár rokmi. Deti zavreté v izbe nechceli ani vyjsť von lebo teplo. Manžel ani na pláž nechcel lebo veľa ľudí tam bolo hlava na hlave. Ako ja sa s tebou nejdem hádať, no musíš uznať že nie pre každého človeka je more oddych.

ktobytobolpovedal
Včera o 14:05

Baby ved sa nedotahujte. Niekto miluje more, niekto hory, niekto sa vala cely den na plazi, niekto zas pri bazenoch, iny je nastoknuty na stolicke v plazovom bare. Niekto zas miluje chodit po pamiatkach. Iny zas AI a dalsi objavovanie miestnej kuchyne. Niekto miluje horucavy, inemu to nevyhovuje…..Kazdy jeden model je v poriadku ak vyhovuje danym clenom rodiny…
My sme plazovi povalaci, na dovolenkach vypinami, neriesime, max vecerna prechadzka. A? Vobec sa za to nehanbim ✌🏻😅

tilly
Včera o 14:45
@anonym_6f3e2d

@andrejka2424 Viem to porovnať, keďže sme boli pri mori pred pár rokmi. Deti zavreté v izbe nechceli ani vyjsť von lebo teplo. Manžel ani na pláž nechcel lebo veľa ľudí tam bolo hlava na hlave. Ako ja sa s tebou nejdem hádať, no musíš uznať že nie pre každého človeka je more oddych.

@anonym_6f3e2d mňa to cez prázdniny pri mori tiež nebaví. Chápem ťa. Milujem more, ale keď je tak 20 + stupňov a svieti slnko v novembri - apríli. More je energia. V lete, keď je teplo milujem hory, studené jazerá, potoky...

anonym_a0cca7
Včera o 14:47
@ktobytobolpovedal

Baby ved sa nedotahujte. Niekto miluje more, niekto hory, niekto sa vala cely den na plazi, niekto zas pri bazenoch, iny je nastoknuty na stolicke v plazovom bare. Niekto zas miluje chodit po pamiatkach. Iny zas AI a dalsi objavovanie miestnej kuchyne. Niekto miluje horucavy, inemu to nevyhovuje…..Kazdy jeden model je v poriadku ak vyhovuje danym clenom rodiny…
My sme plazovi povalaci, na dovolenkach vypinami, neriesime, max vecerna prechadzka. A? Vobec sa za to nehanbim ✌🏻😅

@ktobytobolpovedal tak isto aj my,nie sme ale ani zdatni v cestovani,takze vsetko cez ck,a iba jul,nemame tolko dovolenky,aby sme isli mimo sezonu.Ale stoji to za to,aspon raz rocne si riadne oddychnut.Clovek sa ma na co tesit pocas pol roka a druuhy pol rok zase ma na co spominat a vymyslat dalsiu dovolenku.
My uz vieme,ze r 2027 bude Tunisko,hotel kde sme uz boli.

sisaka
Včera o 15:15
@anonym_6f3e2d

My nechodíme k moru, na wellness ani na kúpalisko lebo nás to nebaví. Už roky chodíme s deťmi na výlety po Slovensku, ukazujem im krásy prírody, teda turistika, zoo, aj po okolí, Maďarsko, Česko, Nemecko. Všade je veľa pekných miest čo sme ešte nevideli. Nemusí to byť len nudné ležanie niekde pri mori.
Pre tých čo nemajú na dovolenku, príroda je zadarmo a veľa miest je kde sa platí len vstupné a deti sa zabavia.

@anonym_6f3e2d je úplne v poriadku netráviť dovolenku pri mori, z akýchkoľvek dôvodov, ale na čo tá uštipačná poznámka o nudnom ležaní pri mori?
Nikto nedohonestuje niekoho potrebu ostať na Slovensku, alebo tráviť dovolenky v horách, v ktoromkoľvek štáte, ale vždy sa nájde niekto, kto má potrebu si v téme o dovolenkách rypnúť do ľudí, čo majú radi ísť na dovolenku k moru. Prečo?
Si dospelá osoba, už by si mohla vedieť, že ľudia si spravia dovolenku akú len chcú - niektorí sa nudia aj doma na záhrade, niektorí sa nudia v horskom hoteli, niektorí na pláži a niektorí v kempingu pri potoku.
A niektorí sa nenudia nikde, ani na záhrade, ani na horách, ani pri mori…
Pri mori ste mohli robiť to isté, čo doma - turistika, výlety do okolia, Zoo, ukazať deťom krásy prírody. Mohli ste skúmať prírodu, mestá, pobrežie, nikto vás nenútil sedieť na izbe, či ležať cely deň na preplnenej pláži. Základ je vybrať si dovolenku tak, aby som tam mohol robiť, čo ma baví a kde sú na to podmienky.

anonym_32f014
Včera o 15:24

Ja na materskú “dovolenku” 😂

ktobytobolpovedal
Včera o 15:27
@sisaka

@anonym_6f3e2d je úplne v poriadku netráviť dovolenku pri mori, z akýchkoľvek dôvodov, ale na čo tá uštipačná poznámka o nudnom ležaní pri mori?
Nikto nedohonestuje niekoho potrebu ostať na Slovensku, alebo tráviť dovolenky v horách, v ktoromkoľvek štáte, ale vždy sa nájde niekto, kto má potrebu si v téme o dovolenkách rypnúť do ľudí, čo majú radi ísť na dovolenku k moru. Prečo?
Si dospelá osoba, už by si mohla vedieť, že ľudia si spravia dovolenku akú len chcú - niektorí sa nudia aj doma na záhrade, niektorí sa nudia v horskom hoteli, niektorí na pláži a niektorí v kempingu pri potoku.
A niektorí sa nenudia nikde, ani na záhrade, ani na horách, ani pri mori…
Pri mori ste mohli robiť to isté, čo doma - turistika, výlety do okolia, Zoo, ukazať deťom krásy prírody. Mohli ste skúmať prírodu, mestá, pobrežie, nikto vás nenútil sedieť na izbe, či ležať cely deň na preplnenej pláži. Základ je vybrať si dovolenku tak, aby som tam mohol robiť, čo ma baví a kde sú na to podmienky.

@sisaka tiez nikdy nerozumiem preco sa to vzdy tak musi zvrhnut 😂🤷‍♀️

anonym_a0cca7
Včera o 15:30
@ktobytobolpovedal

@sisaka tiez nikdy nerozumiem preco sa to vzdy tak musi zvrhnut 😂🤷‍♀️

@ktobytobolpovedal a pockaj pred letom a pocas leta.To bude vyplakavania o tychto temach,ako kazdy rok.

anonym_21056b
Včera o 15:32

@anonym_autor my tento rok bez mora. Manžel mal úraz a dlho maródoval. Tak nejaké jednodňové výlety dáme.hlavne nech je zdravie

janinah
Včera o 15:42
@biba_18

lyže, pha, možno londýn, možno španielsko na futbal a chcela som ísť konečne k moru, ale keďže sa konsoliduje, tak sa na to vykvajznem asi toho roku…

@biba_18 daj si futbal v Barcelone a maš aj more😀

janinah
Včera o 15:47
@marsmykkok

@andrejka2424 Súhlas. Ja uprednostňujem more hlavne kvôli stabilite počasia. A vždy ideme aj na výlet a chodím po okolí po večeroch, nie sme len na pláži. Tatry milujem ale nejako po poslednej zlej skúsenosti z roku 2021 kedy nám celé 3 dni lialo ako z krhly a neskutočne som sa nudila mám nejako obavy rezervovať pobyt a byť zatvorená na izbe.

@marsmykkok jedna z mojich naj dovoleniek bola cez covid v drevenici ma Liptove.4 dni lialo okrem asi 4 hodin,ja na terase v deke s čajom a knihou,vecer krb a spoloc.hry s rodinou.aj saunu mali.iddychla som si ako málokde a malokedy