icon

Miesta na spanie vo vlaku Regiojet do Prahy

bartova1691
1. mar 2026

Ahojte chystame sa 2 ženy nočnym vlakom z Ke do Prahy, ktore miesta odporučate ,aby sa dalo aj trochu zdriemnuť a mat pohodlie okrem lôžiek, kedže je to drahšie, ďakujem

anonym_81a8ba
1. mar 2026

urcite nie uplne tie najlacnejsie miesta, raz sme sli s malym dietatom a romovia tam obtazovali ostatnych pili, vrieskali, sadali ku zenam a kecali somariny s nimi, personal s tym nic nerobil, moj maly syn sa bal o mna mal 5 rokov

bartova1691
autor
1. mar 2026

Ano ďakujem myslim relax abo standard?

viestta
1. mar 2026

Ja by som si doplatila za lozka. Rano prides do Prahy cela polamana. Cestovala som tak len raz, lebo som musela ale viac si to zopakovat nechcem. Ja radsej cestujem Slovakiou, lozkom. Zamkneme sa v kupe a mozem aspon driemat, nemusim sa bat.

anonym_81a8ba
1. mar 2026
@bartova1691

Ano ďakujem myslim relax abo standard?

@bartova1691 my sme sli tym low cost tak tym sa odvtedy vyhybam, naposledy sa mi podobna situacia stala pri ceste nocnym do BA ale zssr

bartova1691
autor
1. mar 2026

Ked lozkovym su tam na 3 miesta, takze ten 3.moze byť niekto cudzi?

sara07
1. mar 2026

zaplatila by som si lôžkovy alebo relax triedu , predsa je to len dlhšia trasa

biba_18
1. mar 2026

možeš si kúpiť celé kupé

sara07
1. mar 2026
@bartova1691

@bartova1691 jasné, ak si ho nezaplatiš tak ano

kitycat
1. mar 2026
@bartova1691

@bartova1691 samozrejme. Ale mas lozkove mix a lozkove ina zeny... osobne by som brala business kupe alebo relax vedla seba alebo kazda svoj stolik co su sedadla po jednom

viestta
1. mar 2026
@bartova1691

@bartova1691 v Slovakii mas aj dvojlozkove kupe. V trojlozkovom ti tam daju nejaku inu zenu, pretoze kupe su delene podla pohlavia.