Môžem prejsť kontrolou na letisku s deodorantom?
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či mi pri kontrole príručnej batožiny na letisku v Bratislave prejde 50 ml kovový deodorant s piktogramom horľaviny a tiež 50 ml sklenená voňavka. Má s tým niekto skúsenosť?
vonavka v pohode pokial ma do 100 ml, vo februari sme mali normalne vonavky a nikto nic. dokonca sme tekutiny ani nemuseli vyberat
@greatkeskovacky voňavky do kufra.Neodporuca sa iba kvôli rozbitiu, ale nie je zakazana
Ľudia, prepáčte. Dovolenku si viete vybrať, alebo letenku kúpiť, ale základné info si už vygoogliť nedokážete? Ozaj ľudstvo hlúpne?
Ľudia, prepáčte. Dovolenku si viete vybrať, alebo letenku kúpiť, ale základné info si už vygoogliť nedokážete? Ozaj ľudstvo hlúpne?
@abbey1 Dobrý deň,
prepáčte, ale radšej sa opýtam, ako je to s tekutinami, aby mi nemuseli polovicu z nich vyhodiť. Bola som informovaná, že si môžem zbaliť 10 × 100 ml, no zároveň som počula, že na letisku vyhadzovali spreje, pretože boli v kovových obaloch. Bola by som nerada, keby sa to stalo aj mne.
Ďakujem.
@abbey1 Dobrý deň,
prepáčte, ale radšej sa opýtam, ako je to s tekutinami, aby mi nemuseli polovicu z nich vyhodiť. Bola som informovaná, že si môžem zbaliť 10 × 100 ml, no zároveň som počula, že na letisku vyhadzovali spreje, pretože boli v kovových obaloch. Bola by som nerada, keby sa to stalo aj mne.
Ďakujem.
@greatkeskovacky Ak chceš mať istotu, btreba pozrieť stránku letiska a nespoliehať sa na sociálne siete a jedna teta povedala. Práve preto, aby si potom na letisku nezažila prekvapenie. Čiže treba vždy pozrieť pravidlá letiska, z ktorého človek odlieta. 🙂

Nie,to pojde do kosa.Ani voda ti neprejde,musis si kupit v dutty free.