icon

10.7.2017 chudneme

vanesenka
10. júl 2017

Ahojte poďte niekto somnou chudnúť 😊

20iffka
11. júl 2017

ja sa tiež pridávam 😉 ja osobne som pribrala počas tehotenstva s mojimi problémami 35 kíl, dala som dole 38 ale 3 sa nejak spat nalepili, takze som na tom rovnako ako pred pôrodom, do konca leta by som chcela dat dole 5 kíl... ja som nevecerala (alebo ked som bola hladná tak len salaty - rôzne) a sport je pre mna malá, chodenie za nou a kočíkovanie 😉 drzím vám palce 😉

vanesenka
autor
11. júl 2017

Ja už dnes len jogurt a finito celkom som zase tento deň zvládla hádam do konca mesiaca pôjde čosi dole 😊

evittam
11. júl 2017

@vanesenka Pozor, je velka chyba pri redukcii hmotnosti jest malo! Aby si nebola nemilo prekvapena-telo si zacne robit zasoby aj z toho mala-a ty neschudnes. Treba zdravú, vyváženú stravu/pohyb - 80%/20%.😉

vanesenka
autor
11. júl 2017

@evittam áno viem inak by som neschudla asi 26 kíl tri krát za deň mne stačí od jakziva jesť ja som nikdy nejedla váľa viac krát za deň

bibinko2006bubinko2009
11. júl 2017

Ženy musím sa priznať,zhresila som 1kopcekom zmrzliny ale inak som sa držala super

anatalia77
11. júl 2017

@bibinko2006bubinko2009 hlavne si to nevycitaj,

bibinko2006bubinko2009
11. júl 2017

@anatalia77 verzie nevyčítam, akurát ma pobavilo,že preco,keď ja ani zmrzku dako nemusim

juliciz
12. júl 2017

Človek by asi nemal intenzívne chudnúť, kým kojí, lebo jedy z tukových buniek idú do mlieka, ale počas kojenia sa chudne ľahšie.

evittam
12. júl 2017

@juliciz To co pises nie je pravda. Najskor o tych "jedoch" -jedine na co treba dávať pozor,ze nie je dobre mať svalovku, len vtedy sa môže dostať do MM viac kyseliny mliečnej(ale vobec to nemusi ovplyvnit chut mlieka), ktora sa tvori pri rozklade glukózy vo svaloch. Cize neviem o akych "jedoch" pises.😉😀
A "fakt" ci sa pri dojceni chudne lahsie je diskutabilny,nakolko ani jedna nie sme rovnaka-niektora schudne,niektora nie,niektora priberie. Ako aj pri nedojceni.
Ja som pri oboch tehu pribrala cca 13-15kg. Po navrate z porodnice som vzdy mala dole tych 10, pocas dojcenia som sa dostala na povodnu váhu -nepriberala som ani som nechudla, ale mohla som zjest vsetko. Ako som prestala dojcit tak vaha isla pomalicky hore.
Normalne som aj pocas dojcenia cvicila.😉

evittam
12. júl 2017

@juliciz Navyše kyselina mliečna neovplyvňuje zloženie mlieka, moze len jeho chut a vôbec neškodí. Odburava sa cca po hodine cvicenia cize staci len nacasovat dojcenie.😉

20iffka
12. júl 2017

@juliciz ja som žiaľ nekojila a za 2 mesiacov som dala dole "pôrodných" 20 kíl, ono je to individuálne pri každej žene, niektorá skôr schudne, niektorá neskôr, chuť mlieka sa môže meniť, ale tá sa vraj mení aj keď má žena menštruáciu (že sa to stáva)... ja som názoru: Hlavne nech sú bábätka spokojné 😉

fitmama
Odpoveď bola odstránená
juliciz
13. júl 2017

@evittam Nemyslela som tým cvičenie, cvičenie je určite prospešné 🙂

juliciz
13. júl 2017

@20iffka 20 kíl za 2 mesiace, gratulujem! Si šikulka.

evittam
13. júl 2017

@juliciz A teda co si tym myslela?! Ake jedy?!

20iffka
13. júl 2017

@juliciz ďakujem 😉

danusskaaa
13. júl 2017

Super baby, ze sa takto držíte 👏 zavidim vam (vdobrom)!! Ja som uz 3 den KO zo zapalu prsníka 😭 teplota skoro 39, atb, paralen a rozne babske recepty na úľavu striedam počas dna. 🤒Sice je to uz lepsie, ale na nejake behanie ci cvicenie mozem zabudnut este aspon tyzden. 😢 ved ani o deti som sa nedokazala sama postarať a musel muz ostat doma. Je mi to ľúto, lebo mam idealne počasie sa beh - rano prijemny chladnejši vzduch 😖

dankagirl
13. júl 2017

Ahojte babenky tak aj ja cvičím od minulého týždňa začínal som na 83kg dnes mám 79 cieľ do konc augusta mínus 10-15kg cvičím každý deň hlavne činky a cvičenie vlastnou váhou ...strava striedma pravidelná žiadne prísne diéty ...musí byt vyvážená

danusskaaa
13. júl 2017

Inak nedavajte na mudre rady ako "nechudnut" pocas kojenia, ako necvicit ci nebehat lebo mlieko "skysne" ako nejest a ine bludy!!! Kazda jedna zena je ina a sama musi vyskusat co jej sedi a co nie!!! Ja beham (teraz nie 🤒) kazdy den (ked sa da) cca 10km a s mliekom sa mi nic nedeje. Maly pije ako vzdy... chudnem ovela pomalsie ako ked som nekojila (cize fraza pri kojeni chudne telo samo u mna nezabera). Teraz som dokonca aj vo faze poriadneho vypadavania vlasov 😨 a taktiez na mna nezaberaju ziadne overene preparaty na ich rast. Tehotenstvo a porod je tak velky zasah do organizmu, ze sa musi z toho potom dlho spamatavat. A kazdemu telu to trva individualne dlho. Preto sa neriadte inymi ludmi. Skusajte, pokecajte o vlastnych skúsenostiach a hlavne nech to ubuda kde ma a pribuda tiez kde mna (napr. tych vlasov na hlave 😅)

dankagirl
13. júl 2017

@danusskaaa presne aj ja si idem podľa seba už viem čo potrebuje moje telo a podľa toho sa riadim a nebojte sa činiek vďaka cvičeniu s nimi som bolo vo firme za pár mesiacov a nádherne mi to spevnilo a vyformovalo postavu

fitmama
Odpoveď bola odstránená
rokka
Odpoveď bola odstránená
fitmama
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
17. júl 2017

tak dnes som sa vážila, -1 kg, už mám 65! ale veľmi som necvičila, iba trošku upravila stravu. Ale 1 kg týždenne mi stačí. Tento týždeň pridám aj viac pohybu tak uvidím, či to nebude aj 1,5 kg.

kvetinka75
17. júl 2017

@fitmama zaujímavé, určite zajtra vyskúšam
ja by som potrebovala spevniť ruky, zadok a hlavne schudnúť z brucha, to mi stále nejako trčí. Aké sú na to dobré cviky? Brušáky a doska nejako nezaberajú, pri doske ma dosť bolí chrbát, tak to aj vynechávam v poslednej dobe

ulicnik92
17. júl 2017

@kvetinka75 Z brucha sa dá schudnúť jedine stravou, cviky sú ako bonus pre pevné bruško 🙂

vanesenka
autor
17. júl 2017

Ja po týždni 1kg dole čiže dnes 60 kg 😊

kvetinka75
17. júl 2017

@ulicnik92 a to ako? snažila som sa vysadiť potraviny, ktoré nafukujú a nič. Ale zase musím jesť aj strukoviny. Pohybu mám celkom dosť, takže črevá by nemali byť lenivé. Jem melony, citronovú šťavu, uhorky, tekvice, strúhanú mrkvu s jablkami, dusenú mrkvu, čo ešte pridať? Ako sa to dá dosiahnuť? Pijem čistú vodu, bylinkové čaje, nič bublinkové.

danusskaaa
18. júl 2017

Dnes len takto na začiatok ☺ este dobetem atb (2dni) a idem naplno 😉

juliciz
18. júl 2017

@kvetinka75 Melóny sú fajn, ale sú dosť sladké, aj mrkva, jablká, tekvica obsahujú dosť sacharidov - cukrov, mne sa s nimi tiež nedarí chudnúť, možno by bola lepšia brokolica, pór, šalát.