10.7.2017 chudneme
Ahojte poďte niekto somnou chudnúť 😊
@danusskaaa ty si inak dobrá 😲 ja ubehnem ledva tri kilometre a to toho pol kilometra sa už pomaly plazím domov :D začala som behať pravidelne posledné dva týždne, snažím sa 3x do týždňa ale nevidím zlepšenie 🙏 😢
@10081987 neboj prides do toho!!! Ja som behavala pred tehu a teraz chodim zas. Ked sa da tak kazdy den okolo 10km behavam... bohuzial, teraz som tyzden lezala so zapalom prsnika tak som sa zase krasne rozpapkala 😔 😤 ono pri behu nechudnes nejako rapídne ale mne pekne tuk odisiel z chrbta a citim sa lepsie. Ak kila idu pomaly dole! Na foto rozdiel skoro 3 mesiacov
@ulicnik92 ja mám ovocie iba doobeda v podstate na raňajky, pootm už len zeleninu + syr alebo mäso alebo ryba.
Striedam ryžu, zemiaky, bulgur, krúpy. Semiačka tie si dávam do šalátov. Ovsené vločky zatiaľ nemusím. Tie si dávam napr. do ,,placiek,, - vločky banán a na panvicu. Samotné ich nezjem. No veď uvidím čo to spraví časom.
@juliciz toto ja jedávam doobeda. Do práca idem pešo - cca 1 hod. Potom si dám takéto raňajky. Zvyšok dňa už iba zelenina
@kvetinka75 Myslí, že máš dobrý režim, chce to vydržať.
@juliciz no veď toto, výdrž ale za minulý týždeň mám zase -1kg, tak už som na 64kg, keby som viac športovala, išlo by to rýchlejšie, ale nejako sa mi nechce , v tých teplách som ako skapatá.
Ahojte 🙂 hladam partacku/partacky na chudnutie 🙂 som tu správne? 🙂 lebo najlepsie je ked sa mozeme navzajom motivovať a posuvat vpred 🙂
Ja si hĺadám parťačku zo Žiliny ktorá bude somnou chodiť do fitka 😊ak si tu ozvi sa👍

@kvetinka75 skús sa zamerať jednak na svoj kalorický príjem (zlý je vysoký, ale rovnako ZLÝ je aj nízky) a takisto aj na svoje makrá, teda pomer bielkovín, sacharidov a bielkovín. Napchávať sa len ovocím nie je žiadna sláva, pretože majú veľa rýchlych sacharidov a zasýtia ťa len na chvíľu. Vymeň ich radšej za zeleninu 🙂
Alebo sa naopak zameraj na pomalé sacharidy ako hnedá ryža, ovsené vločky (to jem ja), zaraď do svojej stravy viac bielkovín (chudé mäso, mozzarela, cottage, grécky jogurt, vajcia...) a dobrých tukov (oriešky - stačí hrsť denne a striedať druhy, avokado, semienka, tiež mastné ryby ako losos). Dúfam, že som ti pomohla 🙂